Şimdi Ara

PlazmaTV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla PlazmaTV ler görüntü kalitesi açısından Led ve LCD lere göre oldukça iyi denilmiş. Plazmada da Pioneer ancak artık üretimi olmadığı için Panasonic önerilmiş.
    Bu konuda hangi Panasonic plazma modellerini önerirsiniz ???
    birde led yada lcd lere göre elektrik tüketimi plazmaların çok mu fazladır ???

Cevaplarınızı bekliyorum birkaç güne tv alıcam, Ankara için uygun fiyatlı yerde önerebilirmisiniz ???

• kardeşim bak bende uzun araştırmalar sonucu kararımı plazmadan yana kullandım.neden dersen en önemli sebep fiyat olarak uygun 2.olarak kontrast oranları mükemmel 3.olarak 600hz olması.yani 50 hzlik bir lcd fiyatına 600 hz lik bi plazma cok daha hos görüntü verebilmekte.görüntü resmen kayıyo :) neyse ben aldım dün aksamüstü LG 42' hd ready (42PJ350) he paran varsa git panasonic al derim cok övülüyo ama benim bütcem kısıtlı oldugundan lg aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_09_ -- 24 Mart 2011; 10:30:16 >
  • http://www.lg.com/tr/tv-ses-video/televizyon/LG-plasma-tv-50PK350.jsp

Linkteki cihazı aldım cok uzun arastırmalar ve ısı bılen bır tanıdık tavsıyesı ıle , kesınlıkle tavsiye edıyorum...

F/P cok cok ıyı bence... LG 50PK350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 24 Mart 2011; 17:13:53 >
  • pk350 de yansıma parlama sorunu varmı acaba?

ya da rahatsız ediyor mu?
  • Benim evde tv nın tam karsısına gelen yerde buyuk bır pencere var ama sımdıye kadar tv ızlerken asırı bır parlama yada yansımadan dolayı rahatsız olmadık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKON

Benim evde tv nın tam karsısına gelen yerde buyuk bır pencere var ama sımdıye kadar tv ızlerken asırı bır parlama yada yansımadan dolayı rahatsız olmadık...

teşekkürler arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKON

Benim evde tv nın tam karsısına gelen yerde buyuk bır pencere var ama sımdıye kadar tv ızlerken asırı bır parlama yada yansımadan dolayı rahatsız olmadık...

teşekkürler arkadaşım...

daha önce başka bir konuda yazdığım mesajı aynen ekliyorum

benim bundan önceki tv araştırmalarımda yansıma olayını pek dikkate almamıştım ve 42s20e plazma tv aldım tv de gündüz perdeleri de çeksem, tv nin tam karşısından yani pencere arkada kalacak şekilde izlemek istediğimde, yansımadan neredeyse ekran görünmüyor ancak geceleyin ışıkları kapatınca rahat rahat izleyebiliyorum yansıma bence en başta dikkate alınması gereken özelliklerden biri çünkü yansıma olunca istersen 1080p izle istersen mp4 izle fark etmez ve yansıma sadece pencerenin konumu ile de ilgili değil avizeydi, ışık kaynağydı vs ayrıca duvara montaj yapamassın bir sürü dert
    yani bu olay sadece beni rahatsız eden bir olay değil ekrana kim bakrsa baksın ekranda yansıma varsa tvdeki görüntüyü izleyemiyorsun

• Ben konunun uzmanı degılım ancak bızım evde daha oncede dedıgım gıbı tv'nın tam karsısına gelen yerde koca bır pencere var , sımdıye kadar kesınlıkle tv'yı ızleyemeyecek kadar bır parlama yansıma vs olmuyor , ne ben nede goren hıc kımse ozellıkle sormama ragmen cıddı bır yansıma parlama olmadıgını soyledı...

gormeye calısırsan ıllakı pencerenın yansımasını gorebılıyorsun ama ozellıkle araman gerekıyor , bılemıyorum benım tv'dekı durum bu , yansıması parlaması vs herseyı beklentımden ıyı...

TV LG 50PK350 PLAZMA
  • bende de samsung c serisi plazma tv var yansıma evet var ancak bu kişiye bağlı eğer ben ekrandaki görüntüyü izlemek istersem yansımayı hissetmiyorum ancak yansıma olayına kafayı takıp bakarsam tv de kendımı görebiliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.