Şimdi Ara

pleablas ve CodeofSource Doalndırıcı dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arkadaş iki hesabı da kendisi kullanıyor. Bir alışverişimiz oldu daha sonra kendisi hesaplarını kapattı ve verdiği telefon numarası da tahmin edebileceğiniz gibi başkasına ait. @pleablas @CodeofSource

Alışveriş yaparken dikkat edin kendisinin kullandığı isimler
    Kaan Topaç
    Buğra berk İnce veya İncekara

pleablas ve CodeofSource  Doalndırıcı dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funch -- 21 Eylül 2016; 17:25:31 >

• funch kullanıcısına yanıt
    He iki hesap da Dolandırıcı olarak üst yönetime rapor edildi.
  • bu konuda bazı gelişmeler var sanırım... konuyu açan arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bu konuda bazı gelişmeler var sanırım... konuyu açan arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

ilgilendiniz mi ki bilgilendiriyim? adamın bir hesabı sınırsız banlanmış ama diğer hesabı açık, başkalarını da mı dolandırsın hiç mi vicdanınız sızlamıyor?
    bir de gelmiş bilgilendirirse sevinirim diyorsunuz siz önce dolandıcı olan kimseleri forumdan bir uzaklaştırında biz sevinelim.
  • funch kullanıcısına yanıt
    özel mesaj gönderdim.
  • Ek olarak bende bu şahısın bilgileri mevcuttur başka dolandırdığı kişiler varsa benimle iletişime geçebilirler.
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeofSource -- 27 Eylül 2016; 17:26:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç yatırma yok şikayeti görünce tırsmış belliki
  • Buraya pm leri kesip yükleme kardeş.
    Ben senin bilgilerini bulup seni korkutmasam bana ulaşmıcaktın. Keyi aldığın gibi hesaplarını 1 hafta askıya alıp yok oldun, ben senin telefon numaranı ismini ve adresini bulup sana ulaştım şikayetci olacam dedim. Ondan 9 gün sonra korkup paramı yatırdın.
    Evet şikayetçi olmucam fakat burada bu konuyu sildiremezsin sen dolandırıcısın ve bu forumda seninle alışveriş yapan ve ya yapacak herkes bunu görecek.
    Şimdi kes sesini ve bir daha yazma senin gibi dolandırıcı şerefsizler bu forumda konuşmamalı. Senin bir hesabını banlayıp diğer hesabını banlamayan yönetimi de şaşkınlıkla izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funch -- 27 Eylül 2016; 13:16:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.