Şimdi Ara

Plesk'de .NET uygulaması ayarları nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslen ben Linux server kullanıcısıyım ve bu yüzden Windows sunuculara çok yabancıyım.

Fakat bir arkadaşım için GoDaddy'den Avrupa lokasyonlu bir VPS aldım. Makinede Windows Server 2008 R2 kurulu. Ayrıca Plesk 10 var.

Arkadaşımın C# tabanlı yazılmış bir .NET uygulaması/sitesi var. Fakat bunu çalıştıramıyorum.

Plesk'te "New Subscription" diyerek yeni domain'i ekledim ve NS ayarları her şeyi tamam. Siteye erişim mevcut. Gelin görün ki, FTP'den attığım hiçbir dosyaya erişemiyorum. "500 Internal Server Error" hatası alıyorum.

quote:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Web Server at sporturu.net

Ne yapmak lazım? Bir fikri olan var mı?

• Merhaba web.config dosyasında birkaç değişiklik yapmanız gerekiyor, hatanın kaynağını öğrenebilmek için.

<system.webServer>
    <httpErrors errorMode="Detailed" />
    </system.webServer>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true"/>
    </system.web>

system.webServer taginin arasına "<httpErrors errorMode="Detailed" />" 'i girin. system.web' i de aynen kopyalayıp "</configuration>" kapanmadan önce yapıştırın. Sonra hatayı yazın ki, çare bulabilelim. :)
  • İlginiz için teşekkür ederim.

Verdiğiniz kodları ekledim web.config'e fakat aldığım hatada bir değişiklik yok.www.sporturu.net bakabilirsiniz.

Farklı bir hata sayfası gelmesi lazım değil mi? Niye böyle anlamıyorum. Plesk'ten yapmam gereken bişiler var galiba ama ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryguy -- 21 Eylül 2011; 18:45:59 >
  • web.config' i kopyalayıp yapıştırır mısınız buraya lütfen?
  • Plesk panel > Domains > sporturu.net > Web directories > Error Documents tabından > Error 500, tıklayıp, `Default` u seçebilir misiniz? Bir de bunu deneyin hatayı görebilmek için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.