Şimdi Ara

Plex Media (Lg Smart Tvler için) (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
39
Favori
136.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Arkadaşlar anlatın yollarla Filmleri ekledim ve görüyor. Teşekkür ederim. Yalnız yine aynı yolu deniyorum müzikleri bir türlü ekleyemiyorum. Bilgisayarda ekleme yapamıyorum plexe. Sorunun çözümünü bilen var mı?

plex server uzerınden müzik menüsünü seçip içinde müziklerinin bulunduğu klasörü hedef göstermen lazım, yoksa görmez. ayrıca dediğim şekilde ekledikten sonra saatin yanındaki plex simgesine sağ tıklayıp update library de. ayrıca muzık adetine göre bu biraz uzun surebılır, beklemen lazım
  • PC yerine NAS üzerinden Plex kullanan varmı?

Evde düzgün bir altyapı için uğraşıyorum. Media paylaşmak için mini pc yada NAS almayı düşünüyorum. Mini pcde sürekli açık bırakıp w7 çalıştırmak çok mantıklı gelmiyor. W7 çalıştığında az yer kaplamıyor. Onun yerine NAS destekli bir ürünle paylaşım yapsam 8-10GB filmleri problemsiz paylaşabilir miyim?

(Tabii kablolu olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz-ay

PC yerine NAS üzerinden Plex kullanan varmı?

Evde düzgün bir altyapı için uğraşıyorum. Media paylaşmak için mini pc yada NAS almayı düşünüyorum. Mini pcde sürekli açık bırakıp w7 çalıştırmak çok mantıklı gelmiyor. W7 çalıştığında az yer kaplamıyor. Onun yerine NAS destekli bir ürünle paylaşım yapsam 8-10GB filmleri problemsiz paylaşabilir miyim?

(Tabii kablolu olarak)

valla hocam bunu ilk dile getiren kişi sensin bildiğim kadarıyla, eğer yaparsan ve burda paylaşırsan sonuçlarını ve nasıl yaptığını herkes öğrenmiş olur, sevaba girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

Arkadaşlar anlatın yollarla Filmleri ekledim ve görüyor. Teşekkür ederim. Yalnız yine aynı yolu deniyorum müzikleri bir türlü ekleyemiyorum. Bilgisayarda ekleme yapamıyorum plexe. Sorunun çözümünü bilen var mı?

plex server uzerınden müzik menüsünü seçip içinde müziklerinin bulunduğu klasörü hedef göstermen lazım, yoksa görmez. ayrıca dediğim şekilde ekledikten sonra saatin yanındaki plex simgesine sağ tıklayıp update library de. ayrıca muzık adetine göre bu biraz uzun surebılır, beklemen lazım

Aynen dediginiz gibi yapıyorum ama music klasorünün içi boş nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

içerisinde müziklerinin olduğu klasörü seçiyorsun ve eklemiyor öylemi? ilginç eklemesi lazım. eksik birşeymi yapıyorsun acaba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

içerisinde müziklerinin olduğu klasörü seçiyorsun ve eklemiyor öylemi? ilginç eklemesi lazım. eksik birşeymi yapıyorsun acaba.

Müzikleri ekledim tsk. Ama şimdi de fotolari ekleyemiyorum. Ayni yol ama bir kac defa denedim olmuyor

• quote:

Müzikleri ekledim tsk. Ama şimdi de fotolari ekleyemiyorum. Ayni yol ama bir kac defa denedim olmuyor

bida dene hocam, ikincisi seferde yapıyosun nasılsa
  • quote:

quote:

bida dene hocam, ikincisi seferde yapıyosun nasılsa

güzel fikir 5. Defa deneyecem bakalim..

• plex media yı kurdum. sağ alttan çift tıkladım. kütüphaneye video eklemesini yaptım. tv den (lg lm640s) media bağlantısını tıklıyorum; " media sunucusu bulunamadı " diyor. nedendir ola???

not: aynı ağ üzerinden bağlanıyorum (aynı modem). kablosuz bağlanıyorum. laptop tan bağlanmaya çalışıyorum.
  • Ben plex tv bağlantısını kablo ile yaptım. Hiç bir problem yok. Evde android telefon ve tabletten wifi ile bağlanıyorum. Dizi, resim ve müziklerde sorun olmuyor ama büyük dosyalarda (3-4 GB ve üstü) takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

plex media yı kurdum. sağ alttan çift tıkladım. kütüphaneye video eklemesini yaptım. tv den (lg lm640s) media bağlantısını tıklıyorum; " media sunucusu bulunamadı " diyor. nedendir ola???

not: aynı ağ üzerinden bağlanıyorum (aynı modem). kablosuz bağlanıyorum. laptop tan bağlanmaya çalışıyorum.

antivirüs. konunun tüm sayfalarını okursan bununla ilgili çözmleride görebilirsin.
  • tv modem pc yi her üçünüde kapat aç çalışır. pc de plex tarayıcıda açık olucak

tarayıcı firefox operada stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

tv modem pc yi her üçünüde kapat aç çalışır. pc de plex tarayıcıda açık olucak

plexin tarayıcıda açık olmasına gerek yok, trayda plex server çalışssın yeter. yeni eklediğiniz mediayıda traydaki yani saatin oradaki plex server ikonuna sağ tıklayıp update library dediğinizde ekler. tv nin görmeme nedenlerinin başında antivirüs gelir. açıp kapatmak herzaman işe yaramayabilir.
  • arkadaşlar ceptekş android oyunları plex ile tv de oynamayı biliyormusunuz. plex for ggogle tv diye bi program var ama inderemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan2764

arkadaşlar ceptekş android oyunları plex ile tv de oynamayı biliyormusunuz. plex for ggogle tv diye bi program var ama inderemiyorum

o oyun oynamak ıcın degıl google tv uygulaması. androıd uygulaması yanı.
  • quote:

quote:

plexin tarayıcıda açık olmasına gerek yok, trayda plex server çalışssın yeter. yeni eklediğiniz mediayıda traydaki yani saatin oradaki plex server ikonuna sağ tıklayıp update library dediğinizde ekler. tv nin görmeme nedenlerinin başında antivirüs gelir. açıp kapatmak herzaman işe yaramayabilir.

bilgi için teşekkür ederim hocam. antivirus u (eset) devre dışı mı yapmalıyım, yokda firewallı devre dışı yapsam yeterli olur mu?

• Arkadaslar bu plex icin illa pc çalışmak zorundami. Veya ben usb uzatma Kablosu ceksem 10 - 15 mt harici diskten filmleri izleme de sıkıntı yasarmiyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

quote:

bilgi için teşekkür ederim hocam. antivirus u (eset) devre dışı mı yapmalıyım, yokda firewallı devre dışı yapsam yeterli olur mu?

esetse kesin ondandir. otomatik moddan etilesimli moda al eseti. plexle baglan. eset senden izin isticek plex icin. izin ver ve tercihimi hatirla de. artik baglanabilirsin. plexle ilgili tum baglantilara izin ver.

• quote:

Arkadaslar bu plex icin illa pc çalışmak zorundami. Veya ben usb uzatma Kablosu ceksem 10 - 15 mt harici diskten filmleri izleme de sıkıntı yasarmiyim..

evet pc açık kalmak zorunda. pc açık kalmasın ama hdd ye plex yükliyim ondan çalışsın diyorsan nas kutu alman lazım. ama çok masraflı bence gerek yok böyle birşeye. kaldıki hdd den seyretmek istiyorsan neden plex kullanıcaksınki, at filmleri hdd ye tak tv ye izle.
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu plex icin illa pc çalışmak zorundami. Veya ben usb uzatma Kablosu ceksem 10 - 15 mt harici diskten filmleri izleme de sıkıntı yasarmiyim..

evet pc açık kalmak zorunda. pc açık kalmasın ama hdd ye plex yükliyim ondan çalışsın diyorsan nas kutu alman lazım. ama çok masraflı bence gerek yok böyle birşeye. kaldıki hdd den seyretmek istiyorsan neden plex kullanıcaksınki, at filmleri hdd ye tak tv ye izle.

harici disk, tv ye biraz uzak kalıyor. çünkü bütün programlar, resimler filmler onun içinde onu çekip tv ye getirirsem çocuklar oyunumuz yok diye başımı ağrıtacaklar. Ondan dolayı 15 metre kadar kablo çekip tv ye bağlamak istiyorum. Sorun olmaz dimi. Bu sayede hem pc de hem tv de kullanabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.