Mavi çok güzel olmuş.. Ama benim dikkatimi fotoğrafların netliği de çekti..
Fotoğraf iyi çekilmezse yapılan iş gözükmüyor.. gerçi aslını görmenin yerini hiçbir fotoğraf tutamaz ama..
Ellerine sağlık (hem ledler hemde fotoğraflar için)
Müdürüm makina Canon ve auto çekiyorum, o kendisi hallediyor yani. Ben sadece titretmiyorum. Bir de tripodum olsa var ya..
Mustafa hocam ellerine sağlık gene mükemmel bir işçilik ile kusursuz tasarımı birleştirmişin ve herkezin hayallerini süsleyen bi kasa yapmışın...
Tebrikler, Mükkemmel Olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
quote:
Orijinalden alıntı: GinoTheCop
Mavi çok güzel olmuş.. Ama benim dikkatimi fotoğrafların netliği de çekti..
Fotoğraf iyi çekilmezse yapılan iş gözükmüyor.. gerçi aslını görmenin yerini hiçbir fotoğraf tutamaz ama..
Ellerine sağlık (hem ledler hemde fotoğraflar için)
Müdürüm makina Canon ve auto çekiyorum, o kendisi hallediyor yani. Ben sadece titretmiyorum. Bir de tripodum olsa var ya..
Valla önceki resimlerden iyi olduğu kesin.. Demekki el titremesi azalıyor hergün
biraz geç oldu ama,bu ne ya kardeşim böğle,baktıkça baktık yani,elbette eline sağlık
harika bişey paranın gözü kör olsun
Süper ötesi bişey olmuş bu eline sağlık
gerçekten harika bişey olmuş emeğe saygı
Harika çalışma. Muhteşem gerçekten
Laptop Almasaydım Kesinlikle Sahip Olmak İstediğim Kasaydı Hatta Amfibi İlede Pm'leşmiştik Bayaa Ancak Bu Kasayla İlgili Düşüncelerim Devam Ediyor Belki Bir Gün...
ellerin dert görmesin hocam süper yapmışınn hocam power ve reset tuşlarından nerde bulabilirim satan bi site varmıı ben izmirdeyim de kasa icin inceden hazırlıklara başlıyomm tuş lardan nası bulabilirim isimleri ne olarak geçiyoo
Kasa cok güzl olmus tebrik ederim.
Fakat bu calismanin insan sagligi boyutuna deginmek istiyorum.Malesef PLEXİ kasalar radyasyon isinlarini yansitiyorlar ve insan sagligi acisindan zararlilar. PLEXİ kasa kullanmak isteyenler isin bu yönünü düsünmeliler diye yazmak istedim. Bazisi takar bazisi takmaz herkesin kendi bilecegi istir.
Google da (electromagnetic vulnerability ) EMV diye aratabilirsiniz.
kasa gerçekten çok güzel olmuş kaç liraya maal ettin merak ettim
süper olmuş gerçekten
Kelimeler kifayetsiz kalıyor
Çok güzel ama dik tasarlansaydı daha hoş olurdu gibi geliyor bana süper çalışma eline sağlık.