Gerçekten çok güzel helal olsun hakkını vermişsin eline emeğine sağlık
Merhaba YUZBASIM Ben bu kasadan sıparıs vermek ıstıyorum nasıl bulusabılırız yada telefon numaram 535 848 09 67 cagrı atarsanız konusuruz.sızden bu tarzda bı kasa ıstıyorum yada elınızde mevcut varmı merakla beklıyorum bırde kaca mal oluyor
Cok ama cok guzel sıradan metal kasalardan artık sıkıldım bunlar daha COOL :D ELıne koluna saglık bı denede ben ısterım
süper bir çalışma tebrikler
Çok harika olmuş eline saglık
biraz geç kaldım ama çok güzel olmus
Çok güzel olmuş.tebrikler
Süper bisi yha yaklasık harcadıgın para ney ama bole bir kasa toplasamda evme koyacak yerim yok
Süper olmuş
Böyle bir çalışmayı şimdi görmek nasip oldu gerçekten çok muazzam olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaf1
bu muhteşem çalışmayı görünce üye oldum foruma denecek kelime yok kullandığın plekSiler kaç mm kalınlığında kaSada bu kadar çok fan var ne kadar gürültü yapıyor alt kıSımı naSıl Siyah yaptın acaba kaSa yükSekliği biraz fazla gibi görünüyor reşimlerde kaç cm acaba
amfibi hocam foruma bir teğmen kazandırdın bu arada ilk yaptığında da yorum yapmışım ama şimdi yeniden görünce gene çok hoşuma gitti süper geçekten yaaa!
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Arada bir ledlerin rengini değiştirerek kullanıyorum halen kasayı.
yine çok özel bir çalışma bizim gibi amatör modculara süper örnekler veriyorsunuz bide pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
yine çok özel bir çalışma bizim gibi amatör modculara süper örnekler veriyorsunuz bide pm attım
Teşekkür ederim, ben de amatörüm hâlâ. Her projede birşeyler öğreniyoruz. Pm cevaplanmıştır.
Bunları gördükten sonra diğer bütün kasalara içi boş teneke gözüyle bakıcam sanırım.
Mustafa abi süpersin yakın zamanda çalıcam kapını bu yaza doğru
Of of of tasarım harikası
Teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun.. @ mckhan, ne zaman istersen, beklerim..
Professıyonelce tebrikler
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç beğenmedim dersem inanma süper olmuş bu plexiyi nerden kaça elde ediolrsunu acaba ?