Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa abi ellerine sağlık bu kasa çok güzel oldu gerçekten Messenger da geri çevirmediğin için teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
  • gercekten cok mükemmel bi çalısma oLmus eline emegine saglık..
    maliyet nedir acaba donanımsız şekilde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_by33

gercekten cok mükemmel bi çalısma oLmus eline emegine saglık..
    maliyet nedir acaba donanımsız şekilde .

Teşekkür ederim, fiyat konusunu pm. den bildirdim.
  • ANFİBİ plexi kasan gayet iyi olmuş eline sağlık. sana birşey soracağım o plexi yi neyle kestin o kadar harika duruyor ki resimlerde hiçbir çiziği yamuğu yok plexinin kenarlarını nasıl kestin ve düzeltin anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1258

ANFİBİ plexi kasan gayet iyi olmuş eline sağlık. sana birşey soracağım o plexi yi neyle kestin o kadar harika duruyor ki resimlerde hiçbir çiziği yamuğu yok plexinin kenarlarını nasıl kestin ve düzeltin anlatır mısın?

Merhaba..
    Daha önceki sayfalarda yazmıştım, yine yazayım.
    Kesimlerimi yerine göre yatar destere, spiral destere, dekupajla yapıyorum. Kenar düzeltmelerini de sırası ile 100 - 150 - 220 - 500 nolu zımparalarla yapıyorum. Tabiiki sonrasında pasta cilâ.
  • süper 10+++
  • cevabın için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1258 -- 21 Mayıs 2011; 17:11:46 >
  • elinize sağlık çok başarılı bir çalışma.

çok merak ediyorum, hwmonitor programı ile ısı değerlerinizden caps koyabilir misiniz?
  • @ southpaw, artık ss koyamam, çünkü kasa bugün itibarı ile satıldı..
    Ama 2 yıladan fazladır bu tip kasalardan kullanıyorum ve en ufak ısı problemi yaşamadım. Fanların konumu gayet iyi planlanmıştı ve kaliteli bir çelik kasadan daha iyi soğutma sağlandığını söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

@ southpaw, artık ss koyamam, çünkü kasa bugün itibarı ile satıldı..
    Ama 2 yıladan fazladır bu tip kasalardan kullanıyorum ve en ufak ısı problemi yaşamadım. Fanların konumu gayet iyi planlanmıştı ve kaliteli bir çelik kasadan daha iyi soğutma sağlandığını söyleyebilirim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
  • mustafa abi yeni proje varmı ?
    bölüme yeni bişeyler lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

mustafa abi yeni proje varmı ?
    bölüme yeni bişeyler lazım

Kasanın satılışı Cumartesiye denk gelince, uzay takılmak zorunda kaldım, kasasızım şu an yani..
    Pazartesi İnventus'tan bir HAF912 alıp, üzerinde çalışmalar yapmayı düşünüyorum. Şimdilik metal kasa ile devam etmeyi düşünüyorum.
  • Gerçekten harika ötesi çalışmaların içten tebrikler.
  • kardeş bu kasadan banada yaparmısın özel mesaj attım
  • güzel tebrikler...

fakat bir çizik gelirse o kasaya igrenç bir gorunum hissi verebilir...plexsi yerine baska metaryellere yonelmek lazim aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 23 Haziran 2011; 20:54:35 >
  • ekran kartına ve neonlara bayıldım mavi ve kırmızı çok güzel uyum olmuş kasa zaten son derece mükemmel
  • Güzel kasa
  • Anladık Paran Var

• süper olmuş hakketten ellerin dert görmesin. hayran kaldım vallahi.
  • abicim seri üretime geçmelisin..peynir ekmek gibi gider..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.