Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoook başarılı
  • Güzel

Kasanın kontrol paneli yokmu ? yani ledleri açıp kapatma fan kontrol vb v.b ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeaLyDeviL_

Güzel

Kasanın kontrol paneli yokmu ? yani ledleri açıp kapatma fan kontrol vb v.b ?

Fanlar anakartın kontrolünde, bir fan kontrolcüye hiç gerek duymadım.
    Ledlerse, pek fazla göz almadığından rahatsız etmedi hiç..
    Zaten kasaya extradan takılan ve gereksiz gördüğüm herşeye karşıyım. Sonuçta kablol karmaşasına sebebiyet veriyor çünkü..
  • Her Yeni Resimde Sistem Daha Bir güzel Gözükmüş,Gayet Başarılı ;)
  • Şimdi Farketim, Agam Onun Alt Zeminde Köşelerine Birer Tane Bacak Koysan Hafif Zeminden Yükselse Daha Güzel Olmaz Mı?
  • valla hocam birden bire teknolojiye olan aşkım debreşti sayende :) ellerine sağlık süper olmuş .
  • keşke elim yatkın olsa da bende becerebilsem
  • Teşekkür ederim arkadaşlar..

@ hardbaron, kasanın 1cm yükseklikte ayakları var zaten. Fazlası çirkin gösteriyor..
  • Bu plexi panelleri nerden kaça aldınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkorn

Bu plexi panelleri nerden kaça aldınız acaba ?

Fabrikasından alıyorum ve eğer lâzımsa, istediğin boyutlarda temin ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: efkorn

Bu plexi panelleri nerden kaça aldınız acaba ?

Fabrikasından alıyorum ve eğer lâzımsa, istediğin boyutlarda temin ederim.

:) Tamam o zaman ben duruma göre haber veririm Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkndmrz -- 15 Ağustos 2011; 12:00:25 >
  • Mükemmel
  • amfibide benim gibi hasta valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 23 Ağustos 2011; 13:27:53 >
  • vallahi bravo ! forumda o kadar mod yapılan konular var hepsini inceledim hiç birine yorum yapmadım :)
    bu çok iyi olmuş resimlere bakınca özellikle karanlıkda çekilenler bir müzik kutusuna benzettim retro stili gibi gözüktü bir an :D
  • @ recep38, biraz hastalık olmasa bu işler olmaz zaten.

@ ferhatonair, iltifatın için teşekkür ederim. Haftalarca düşünüldü, çizildi ve ortaya bu çıktı. Kasayı ilk yaptığım zamanlar monitörden çok kasaya bakardım.
  • Mustafa abi projeler bölümünü canlandırmanın zamanı gelmedimi
  • anfibi paşam banada pm maliyet nedir yahu htpc tarzı yatay kasa alayım dedim anfinin yanına boş kasaya anfiden çok para istiyolar ayıp ayıp :D
  • çok güzel olmuş hayran kaldım.
  • arkadaşlar bu kasanın projesi yokmudur paylaşsanız bizde yapsak kasanın önünede adınızı koysak :) her bakan teşekkür etse fenamı olur :)
    @ANFİBİ üstad birde bana pm atarsan sevinirim maliyet konusunda kasa alayım diyorum adamlar boş kasaya yanına koyacağım anfiden çok para istiyorlar psu suz 250-300 tl diyorlar :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.