Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında birşeyler planlıyorum ama bu aralar elektronik ile ilgili birkaç projem var onları tamamlamadan başka bir şeye başlamak istemiyorum zaten modifye edebilceğim bir sistemimde yok eski kasayı askere giderken laptop ile takasladım şimdi ucuz yollu birşeyler toparlamaya çalışıyorum
  • süppper valla
  • TEK KELİME İLE ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜM KASALARIN İÇİNDEN EN İYİSİ DİYEBİLİRİM KİM YAPTIYSA HELAL OLSUN BAYA GÜZEL KALİTALİ İŞ CIKARMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliahmet

TEK KELİME İLE ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜM KASALARIN İÇİNDEN EN İYİSİ DİYEBİLİRİM KİM YAPTIYSA HELAL OLSUN BAYA GÜZEL KALİTALİ İŞ CIKARMIŞ

Kimin yaptığı konu başlığında yazıyor..
    Teşekkür ederim bu arada.
  • hayatımda gördüğüm en güzel ve en şirin kasa diyebilirim
  • Ahhh ulan ahhh bir laptop sevdasıdır aldı bizi şimdi binpişmanım keşke masaüstü alsaydım..
  • Çok güzel şahane bi çalışma eline sağlık.Bende bu tarz bişey istiyorum fiyat hakkında bilgi verebilirmisin, pm gönderebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filinta42 -- 11 Mart 2010; 0:55:50 >
  • abi süper olmuş ya hayatımda böyle bi kasa görmedim bidahada görceğimi zannetmiyorm. eline sağlık=)
  • tebrik ediyorum mükemmel ötesi olmuş.
  • pm lütfen
  • Kasa ledlerinin rengini değiştirdim. Resimler aşağıda..

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM)  FİNAL

• abicim sadece ledler değil senin sistemde değişmiş galiba hayırlı olsun artı ledler kasa fanlarını sanki şeffafmış gibi gösteriyor ledler iyi bir aydınlatma sağlamış eline fikrine sağlık ve bereket çünkü daha güzel işler çıkarman için süpersin vallaha
  • Sevgili adaşım, gözünden birşey kaçmıyor maaşallah.
    Evet, sistem değişti, rahat duramıyoruz bir türlü.
    Fanlar SilverStone oem kasa fanı ve gümüş renge boyamıştım, ondan böyle görünüyor.
  • Çok güzel olmuş dostum eline sağlık...
  • Mükemmel bir kasa olmuş, biz hala düz kasalarla takılıyoruz.
  • elinize emeginize saglık. Mutiş bir işcilik..
  • Mavi çok güzel olmuş.. Ama benim dikkatimi fotoğrafların netliği de çekti..

Fotoğraf iyi çekilmezse yapılan iş gözükmüyor.. gerçi aslını görmenin yerini hiçbir fotoğraf tutamaz ama..

Ellerine sağlık (hem ledler hemde fotoğraflar için)
  • harika bi işçilik keşke benimde elimde gelse bende yapabilsem
  • adaş abim kaçar mı senin her zaman takipcinizim seninle beraber çalışıp iyi işler çıkarmak isterim ama fabrikada çalışan bi eleman olduğum için zaman kalmıyor sadece pazar evdeyim ve kocaeli gebzede ikamet ediyorum
  • Arkadaşlar bu projede kullanılar power butonu'nu PERPA'da MAYTEK isimli firma getirmiş. Büyük olanı 29 TL küçük olanları 19 TL.
    Firma giriş katında yani 8. kat. Almak isteyenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.