peki hocam gayet yeteneklisin. ne kadara patladı bu kasa sana enine boyuna ? çok güzel olmuş
aynen hocam bende fiyat bilgisi almak istiyorum dh de herkesde aynı kasa olucak bu gidişle
gerçekten çook süper olmuş eline emeğine sağlık.Uzun süredir yaptıgın kasalara bakıyorum gerçekten de işinin ehli birisin :)
çok güzel ben birşey sorucam ben kasamı size yollasam malzemeleriyle herşeyiyle istediğim şekilde yaparmısınız bedeli dahilinde
banada fiyat hakkında pm atarsanız memnun olurum.gerçekten çok yeteneklisiniz
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Gerekli cevaplar pm yolu ile gönderilmiştir.
suana kadar gördüğüm en başarılı mod süper ya mükemmel
Çok güzel olmuş hocam, elinize sağlık.
yapınca kullanmasıda keyifli olur
Kasa gerçekten mükemmel olmuş. Gerek işçilik gerekse tasarım muhteşem. Yanlız keşke kasanın yapım aşamalarını fotograflayıp buradan paylaşsaydınız. Bir çoğumuz için bulunması neredeyse imkansız ders niteliğinde bir çalışma olurdu. Sizden önümüzdeki günlerde eğitici amaçlı yapım aşaması çalışmaları bekliyoruz. Pleksi konusundada o kesimleri sadece dekupaj kullanarak yapmadınız sanırım kullandığınız malzemeleri(yapım aşamasında) paylaşmanız mümkün mü? Yani kesimi hangi dekupaj ucu ile yaptınız(marka ve uc numarası gibi) yada pleksinin köşelerini nasıl o kadar muntazam yuvarlattınız.
Bu paylaşımı bize sunarsanız birçok kişiye ilham kaynağı olacağını değişik çalışmalar için cesaretlendireceğini güşünüyorum. Teşekkürler...
hocam tebrikler gerçektn çok hoş olmuş :D
@ sezerbaris, teşekkür ederim. 1. sayfadan itibaren yapım aşamalarını sergiledim, sanırım bakmadın. Elbette sadece dekupaj kullanarak böyle bir iş yapılamaz, kullandığım değişik makinalarım var ama tamamı el işçiliğine dayanıyor yine. Köşeleri önce dekupajla kesip, sonra zımpara ile yuvarlattım. Parlatması ve pürüzsüz hale getirmesi epeyce zaman alıyor. Önceden günlerce düşünülüp, tasarımlar yapıldığı halde, her projede kendine has aksaklıklar ve yerine göre problemler çıkıyor ve bu durumda anlık çözüm üretmeyi bilmek gerekiyor. O yüzden ben burada ne kadar anlatsam da, pek ilham olacağını sanmıyorum. Eline bir dekupaj veya Dremel alanın yapabileceği bir iş olduğunu sanmıyorum yani. Selametle..
akvaryuma benzemiş :D süper ama ya satılsa keşke böyle :D
Bence Amfibi adı altında bir mod dükkanı açmalısın üstad hiç boş kalmayacağına eminim ...
HeLaL oLsn abi Hem Modifikasyon Var Hemde Donanım Süper Abi Tam Gaz Devam :)
Sanki biraz daha ışık lazım
Aşmışsın sen hocam..Tebrikler..
quote:
Orijinalden alıntı: selim356000
Elimdeki neon ve ledlerle her türlü kombinasyonu denedim, fazla ışık göz alıyor ve aşırı derecede rahatsız ediyor. (Bana göre) Ama fazla ışık sevenlere de birşey diyemem, zevkler ve renkler tartışılmaz derler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Çok güzel olmuş... böyle birşey ypabilmek için gerekli deneyime ve bilgiye ihtiyaç var kesinlikle...
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
quote:
Orijinalden alıntı: selim356000
Elimdeki neon ve ledlerle her türlü kombinasyonu denedim, fazla ışık göz alıyor ve aşırı derecede rahatsız ediyor. (Bana göre) Ama fazla ışık sevenlere de birşey diyemem, zevkler ve renkler tartışılmaz derler.