Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emeğine saglık gerçekten çok güzel olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yakari_ -- 30 Kasım 2009; 11:07:13 >
  • Kasa güzel olmuş.Elinize sağlık.Lakin bence tek bir eksisi var,o da kasa üzerinde usb girişi bulunmaması.Anakartın arkasındakiler yeterli gelmeyebilir.Birde üst kısmın yüksekliği nedir onu merak ettim.Tower tip soğutucular sığarmı?Mesela bende ocz gladyatör var 16cm ye yakın boyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Kasa güzel olmuş.Elinize sağlık.Lakin bence tek bir eksisi var,o da kasa üzerinde usb girişi bulunmaması.Anakartın arkasındakiler yeterli gelmeyebilir.Birde üst kısmın yüksekliği nedir onu merak ettim.Tower tip soğutucular sığarmı?Mesela bende ocz gladyatör var 16cm ye yakın boyu.

Kasa el yapımı olduğu için, bu kasadan yaptırmak isterseniz yükseklik seçimi tamamen size kalmış, dilediğiniz soğutucuyu takacak kadar yüksek yaptırabilirsiniz, dilerseniz ön panele USB header de takılabilir çok basit bir şekilde.. Neticede fabrikasyon değil, söyledikleriniz fabrikasyon bir ürün için eleştiri olabilir sadece.

Örneğin linkteki kasaya bakacak olursanız ön paneldeki farklı çözümleri görebilirsiniz..
    http://resim.donanimhaber.com/m_29156190/mpage_1/key_/tm.htm

• arkadaşlar bu kasayı canlı olarak amfibi abinin evinde gördüm kasa resimdekiden daha güzel gözüküyoo
  • @ GinoTheCop, teşekkür ederim müdürüm, bundan güzel açıklanamazdı doğrusu.
  • Tasarım, ince ayrıntılar, ve fikir çok iyi. eline sağlık bayağı emek vermişsin.
  • ayip ayip
    bu kasaya bak kahrolculuktur

güle güle kullan çok güzel hala
  • gercekten cok guzel olmus elinize emeginize saglik gule gule kullanin.. Maliyetini ogrenebilirmiyim acaba ?
  • cidden mükemmel ellerine sağlık
  • yine amfibi yine plexi kasa ve yine mükemmel bir çalışma tebrikler
  • Müthiş olmuş
  • 10 üzerinden 10 veririlir buna mükenmel olmuş güle güle kullan
  • gerçekten büyük bir beceri ve göz zevki isteyen bir iş tebrikler hocam
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

İşlerden fırsat bulabilirsek, bir arkadaşımla beraber yapmak üzere, yeni bir proje var sırada. Sanıyorum biraz devrim aşamasında olacak, köklü değişiklikler var çünkü.
    Takip etmeye devam ediniz.
  • Mükemmel olmuş, sanırım bu fotoğraflar çalışmayı özetliyor.

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM)  FİNAL

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM)  FİNAL
  • Çok güzel bi çalışma eline sağlık süper olmuş bende bu tarz bişey istiyorum ama işte ben yaptırmayı planlıyorum yaparım dersen bi görüşelim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanu

Çok güzel bi çalışma eline sağlık süper olmuş bende bu tarz bişey istiyorum ama işte ben yaptırmayı planlıyorum yaparım dersen bi görüşelim hocam.

Pm den cevapladım.
  • kasa cok guzel olmus ellerıne saglık....
  • Güzel tasarım olmuş
  • çok tatlı olmuş.... güzel bir tasarım... sadelik.... iyi soğutma.... daha ne olsun....................
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.