Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sft67

çok güzel olmuş eline sağlık.fakat o köşeleri çizgi çizgi nasıl yaptın? onu çok merak ediyorum.

6mm kalınlıkta plexi çubuk onlar. Yan yana dizerek köşeleri çevirdim. Kasada ana tema bu zaten.
  • gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş bugün bende kendi kasamı yapmaya başladım fakat plexiden değil alüminyumdan yapıcam... bazı yerlerde plexi kullanmayı düşünüyorum gerçi ancak merak ettiğim birşey var plexiglass ta statik elektrik sorunu olduğunu duydum böyle birşey varmı?
  • @ rpsykho, plexide statik elektrik, jelatinler yeni söküldüğünde oluyor birkaç gün. Islak mendil veya kolonya ile ıslatılmış peçete ile silince birşey kalmıyor. Daha sonra da normal bir kasa ne kadar tozlanırsa, plex de o kadar tozlanıyor.
  • bu bilgi çok iyi oldu *amfibi bgn biraz uğraştım alüminyum L profilden iskeleti oluşturucam parçaları kestim haliyle saat ilerlediği için birleştirmeyi yapamıyorum şuan görünüş olarak iyi bişe beklemiyorum çünkü pres makinası falan gerekiyor ancak soğutma açısından iyi birşey olacağına eminim diyebilirim :)
  • sormak istediğim birşey daha var optik sürücüler için vidasız montaj yapabileceğim aparatları istanbulda nereden bulabilirim?
  • Hocam tebrikler , muhteşem çalışmalarınız var.
  • abi sen bunu patentletip hemen fabrikasyon üretimine başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: sft67

çok güzel olmuş eline sağlık.fakat o köşeleri çizgi çizgi nasıl yaptın? onu çok merak ediyorum.

6mm kalınlıkta plexi çubuk onlar. Yan yana dizerek köşeleri çevirdim. Kasada ana tema bu zaten.

Gerçekten mükemmel olmuş

• süper ya
  • Süper ötesi Harika bi çalışma olmuş..
  • fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

fena değil

Yakından görsen, "fena değil"den biraz daha iyi olduğu konusunda fikrini değiştireceğinden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: .Uğur.

fena değil

Yakından görsen, "fena değil"den biraz daha iyi olduğu konusunda fikrini değiştireceğinden eminim.

Ben gördüm yakından.. "Fena değil" yorumu haksızlık ötesi.. Pleksi kasa olarak daha iyisini ben görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Ben gördüm yakından.. "Fena değil" yorumu haksızlık ötesi.. Pleksi kasa olarak daha iyisini ben görmedim..

Teşekkür ederim müdürüm..
    Daha iyisini yapıncaya kadar en iyisi bu diyelim..
  • Abi süperbi çalışma... Bunun su soğutmaya hazır ve üzerinde sistem kurulu olanını görmek istiyoruz artık...
  • süper olmuş valla malzemeleri söylesen cok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_caplan

süper olmuş valla malzemeleri söylesen cok güzel olur

Malzemeler konunun başında açık şekilde yazıldı, yeniden incelersen görebilirsin.

@ZbrCED, teşekkür ederim. Bu kasanın su soğutmalısını da yaptım, şu an İzmir'de. Ama birazcık büyük oldu tabii.
  • abı tek kelımeyle '' MUKEMMEL '' ellerıne saglık yaaa hayran oldum 1 saattır ıncelıyorum vallahı
  • Superkulade
    Satmazsında diyelimki satarsan ne kadara verirsin bu kasayı.
  • her zaman derdim şu ışıklı mışıklı kasalara para verenlerin aklına şaşayım diye çok gereksiz bir masraf yani bilgisayar denilince donanım gelir akla derdim. bu çalışmayla benim ön yargımı kırdın arkadaşım eline sağlık ticari amaçla evet işe yarar bir zevk ve hobi olabilir.

ama yinede para verip ışıl ışıl bir kasa alacagımı sanmıyorum tabikide zevk meselesi bana göre gereksiz ama göz zevkime göre güzel bir çalışma tekrar tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.