Şimdi Ara

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
10
Favori
55.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: blue_caplan

süper olmuş valla malzemeleri söylesen cok güzel olur

Malzemeler konunun başında açık şekilde yazıldı, yeniden incelersen görebilirsin.

@ZbrCED, teşekkür ederim. Bu kasanın su soğutmalısını da yaptım, şu an İzmir'de. Ama birazcık büyük oldu tabii.

Malzeme derken...Kullanılan Plexiyi nereden aldınız ? Bende Bostancıda oturuyorum yani anadolu yakasındayım...Eğer malzemeyi edindiğiniz yer bu taraftaysa bende almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler

not: Birkaç plexi satıcısına basvurdum onlar işlem görmemiş bir şekilde satmıyorlar yani sade olarak bulamadım...

• Mükemmel olmuş :)
  • Gerçekten çok güzel olmuş
  • Gerçekten çok güzel olmuş
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

@ I3arbaR, yakından görsen eminim fikrini değiştirirsin. Bu kasalardan 20 tane kadar yaptım, yarısından fazlası bu tip işlerin kendileri için olmadığını söylüyordu önce. Ama kasayı görünce fikirleri değişiyordu nedense. Hele bir arkadaşıma tam 3 (yazı ile üç) tane yaptım.

@ blue_caplan malzeme konusunda pm den ulaşırsan, yardımcı olurum.

@ Wizzyy, sipariş üzerine yapıyorum bu işi. Pm ile sorabilirsin fiyat meselesini.
  • haklısın çalışmana lafım yok gerçekten gördügüm en değişik ve olmasını istedigim kasalardan :) ama işte iş maliyete binince gereksiz geliyor ona verecegim parayı sizteme yatırırım diyor insan yani ben :) dedigim gibi zevk meselesi bu 3 degil 5 tane alanda olur. gerçekten senin kadar el becerim olasydı bende yapardım ama ticari amaçlı olurdu sanırım eski :) eski radyolara benzemesi ve küp şeklinde oluşu etkiledi beni :) merak içinde soruyorum usta bu çalışmayı kaça yapıyorsun almak istesek fiyatı nedir rica etsem fiyat alabilirmiyim. iyi çalışmalar başarının devamını dilerim.
  • Gerekli bilgileri pm den ilettim.
  • Dostum geç de olsa çalışmanı gördüm. Emeğine ve sabrına sağlık.
  • Büyüleyici bir çalışma olmuş.Tebrik ediyorum.

Not:Maliyet ve sipariş üzerine yapılırsa ne kadara patlar.Pm den iletebilir misiniz? Teşekkürler.
  • Çok sağlam olmuş gerçekten, Ellerinize sağlık.
  • Çok güzel bir çalışma tebrikler..
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Birkaç profesyonel fotoğraf ekleyelim de, yavan kalmasın bu sayfa.

Fotoğraflar için Mert (Vipracing) kardeşime teşekkür ediyorum.

PLEXİ KASA (YENİ TASARIM)  FİNAL

• ABİ BİŞE YAZMAYA GEREK YOK Kİ?

RESİMLER ORTADA.

BU ARADA "AMFİBİ" MARKA GİBİ OLDU...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmtrx -- 20 Kasım 2009; 22:52:47 >
  • çok güzel gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmtrx

ABİ BİŞE YAZMAYA GEREK YOK Kİ?

RESİMLER ORTADA.

BU ARADA "AMFİBİ" MARKA GİBİ OLDU...

Gibi değil O zaten bir marka AMFİBİ :)))

Hakkaten çok güzel işler yapıyorsunuz.Başarılar.

• Benim Anakart Onboard olduğu icin mesela klavye usb girişlerini 15. resimde olduğu gibi nası yapabilirim sonucta yerlerini deiştiremicem icin nası o sekilde bi mod yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywolker

Benim Anakart Onboard olduğu icin mesela klavye usb girişlerini 15. resimde olduğu gibi nası yapabilirim sonucta yerlerini deiştiremicem icin nası o sekilde bi mod yapabilirim?

Dediklerinden birşey anlamadım. anakartın arka çıkış yerlerine ne gibi bir modifiye yapılabilir ki?
  • Selam hocam öncelikle süper ötesi bi çalışma olmuş çok ama çok tebrikler Banada maliyetini PM atabilirsen sevinirim
  • bu Plexi nasıl kesebiliriz istediğimiz gibi
  • @ trajedi55, dekupajla kesebilirsin. Yalnız iyi bir metal destere ağzı takmanı öneririm.

@ pspfreak, gerekli bilgiler pm den gönderilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.