Bildirim
Plexi üzeine yaptığım desenlerden bazıları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
guzel çalısmalar devamını beklıyoruz :D -
Gayet güzel olmuşlar ellerine sağlık. World of warcraft horde ve ally desenleri yapabilirsin mesela şık olur kanaatindeyim. -
tam olarak adını bilemiyorum ama bu çakmaklara bardaklara kolyelere vs. yazı yazdıkları aletle yaptım içini zımparaladım. -
güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık bende bi boş zaman bulsam hemen yapacam:( -
eline sağlık güzel olmuş ışık verilmiş resimlerinide görebilirsek süper olur. -
Flexi ?
ilk tasarım güzel :) -
gayet güzel çalışmalar emeğine sağlık -
helal olsun bi ben yapamadım şu işi -
Eline saglik guzel olmus birde mavi isik verilmis halini gorsek -
Bende böyle bişe yapmayı planlıyorum.Ama nasıl yapılacağı hakkında pek bilgim yok.Biri nasıl yapıldığını anlatırsa güzel olur? -
çok güzel olmuş -
Hocam cok guzel olmuslar guzel fıkırler werdın bıze yapılısınıda ogrendık zaten aklımda cok guzel sekıller war saolasın -
plexi olcak o
ayrıca güzel
dremel ile mi yaptın? -
Güzel çalışmalar Bende yapmak isterim böyle şeyler ama yetenek yok sanırım -
Eline sağlık çok hoş olmuş
Işıklı resimleri, kullandığın cihazın ismini ve nerden temin ettiğini de paylaşırsan seviniriz -
Yalnız,malzemenin ismi plexi olacak yanılmıyorsam. -
süper olmuş..eline sağlık -
Çok güzel olmuşlar isminide değiştirirsen tadından yenmez -
ledle aydınlatırsan daha güzel olur
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- undervolt nedir
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal
- termal macun önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X