Şimdi Ara

'plexy glass' resimler eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasamın yan kapağına bir fan daha eklemek istiyorum. plexy glassa nasıl fan deliği açabiliim ya da nerede açtırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astronout -- 5 Ekim 2005, 0:28:58 >

• Plexiglass a kendin de delik açabilirsin bir matkap ve çeşitli uclar işini görür.
  • plexiglass ı CNC makinesi olan bi yere götürüsün adamlar bilgisayarda seni deliği çizerler ve makineden 2 dakkada alırsın cillop gibi
    bunu genelde tabelacılar yapar, ama işlerinin arasına senin işini sokup yaparlar mı onu bilemem
  • Yaw, ben de flexyglass deyince plexiglass'ın flexible olanı falan çıktı sandım

King Arthur'un dediği gibi en güzeli bu işi bi tabelacıya yaptırmandır. Tabi evde hazır alet edevatın varsa kendin de yapabilirsin.
  • tel testereyle olabilirmi mesela
  • kastettiğin kıl testereyse olmaz o kontraplak içindir. ayrıca ucu dayanmaz kırılır ama demir testeresiyse kastettiğin onla kesebilirsin uygun deliği açtıktan sonra
  • iyi de demir testeresiyle düzgün bi yuvarlak delik açılamaz tahminim ya da bi yerlerden degobaj uydurucaz. aslında dışarda yaptırmak en sağlıklısı da ben kendim emek harciim diyorum daha güzel oluyo böle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deri Çatlakları ( ss eklendi )
    8 yıl önce açıldı
    PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada plexi o kadar zorlanmaya gelmez.. çatlayan bi malzemedir ince olduğunda
    dışarda makinada kestirmelisin delikleri.
    ayrıca topiği değiştirir misin?? malzemenin adı FLEXY GLASS diil PLEXYGLASS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 26 Eylül 2005, 7:52:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

bu arada plexi o kadar zorlanmaya gelmez.. çatlayan bi malzemedir ince olduğunda
    dışarda makinada kestirmelisin delikleri.
    ayrıca topiği değiştirir misin?? malzemenin adı FLEXY GLASS diil PLEXYGLASS

cahillik işte başka bi arkadaş da flexy die girmiş ordan gördüm googledan da baktım sanırım flexy die de kullanılıyo
  • matkapa takılan delme aleti var.

hırdavatçılarda satılır. "Panç" diyorlar ne demekse

ortasında matkap ucu var ama etrafında silindirik bir bıçak var.
    80 lik alırsan delersin güzelcene.

yanlız çelik uçludan alacaksın ve yüksek devirle yapacaksın.

siyah uçlu tahta versiyonlarından alma sakın, beyaz olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

matkapa takılan delme aleti var.

hırdavatçılarda satılır. "Panç" diyorlar ne demekse

ortasında matkap ucu var ama etrafında silindirik bir bıçak var.
    80 lik alırsan delersin güzelcene.

yanlız çelik uçludan alacaksın ve yüksek devirle yapacaksın.

siyah uçlu tahta versiyonlarından alma sakın, beyaz olacak

bahesttiğin alet bu mudur acaba?

• hayır alakası yok.. onun dediinde 80mm çapında bi silindir var matkabın ucunda ve bu silindirin tabanı dişli. silindir hızlı dönünce dişler plaxi de 80mm lik bir daire delik açıyor
  • quote:

plaxi

seni de bozmuşlar

• abi elimde EĞE plaxi eğelediğimi hatırlar mısın kırrtt kırtt kırtt kırtt kırtt kırtt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 27 Eylül 2005, 12:51:24 >
  • CNC aşşadaki firmada war resimde makinanın başındaki eleman arkadaşım olur düşünürseniz irtibat bilgileri linkde war

Kutlupantograf

quote:

plexiglass ı CNC makinesi olan bi yere götürüsün adamlar bilgisayarda seni deliği çizerler ve makineden 2 dakkada alırsın cillop gibi
    bunu genelde tabelacılar yapar, ama işlerinin arasına senin işini sokup yaparlar mı onu bilemem

• quote:

hayır alakası yok.. onun dediinde 80mm çapında bi silindir var matkabın ucunda ve bu silindirin tabanı dişli. silindir hızlı dönünce dişler plaxi de 80mm lik bir daire delik açıyor

soyledigini teknelere motor montaci yapan servislerde mevcut sanayi adiyla panc diyorlar ve bildigim kadariylada hirdavatcilardada satilmakta
    onun ozel bir baglantisi vardir matkap gibi ve panc onun uzerine monte edilir ve ilk deligi o acar ve sonra silindir gorevini yapar oldukca basit birsey ama kullanirken dikkatli olmak gerekiyor
    bana kalirsa matkap ve dekobajla o deligi cok kolay acabilirsin
  • herkese teşekkürler. sonunda açtım deliği bunun için elektronik devre delmek için kullanılan küçük matkaplardan aldım(5ytl) biraz zor oldu ama güzel oldu
  • quote:

herkese teşekkürler. sonunda açtım deliği bunun için elektronik devre delmek için kullanılan küçük matkaplardan aldım(5ytl) biraz zor oldu ama güzel oldu

hani resim yok mu??? hem deldiğin aletin hemde deldiğin deliğin resmi tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

herkese teşekkürler. sonunda açtım deliği bunun için elektronik devre delmek için kullanılan küçük matkaplardan aldım(5ytl) biraz zor oldu ama güzel oldu

hani resim yok mu??? hem deldiğin aletin hemde deldiğin deliğin resmi tabiki

yarın gönderirim şimdi fanı sökmem lazım bu saatte kasar

• işte resimler
    dikkat edilmesi gereken bi husus: delme işlemi sırasında plexy ısınıp matkabın ucuna yapışıyor bunu önlemek için deleceğiniz yeri ıslatın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.