Şimdi Ara

Feel Hurricane 2 Modifikasyonu Sergisi-labrodorit-Gece çekimleri eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
9.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu da benim çalışmam umarım beğenirsiniz.En büyük özelliği iyi bir soğutması olması ve kapağının yandan açılması.Herkese kendi çalışmasında başarılar dilerim.

Arkadaşlar daha önce birçok kişi kasa içinde kablolarımı nasıl toparladığımı sormuştu fırsat olmadığı için izah edememiştim şimdi resimleri koyuyorum.Bu arada ekran kartım değişti 8800GTS resimdeki şimdi 2900XT kırmızı neonlarla bayağı güzel oldu.Yakında resimleri koyacağım.Bu arada nereden aldığımı soracak olursanız ben bu makaronları satın almadım direk şirkete geliyor o yüzden pek bir fiyat söyleyemeyeceğim fakat sanırım kablocularda bulunabilir.Herkese çalışmasında başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 3 Kasım 2007; 13:56:57 >

• kardeş fotoları bir kontrol etsen gözükmüyorda

edit: iki sefer yenile yapınca oldu sorun sende mi bende mi bilmiyorum güzel olmuş teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atl5102 -- 17 Ağustos 2007; 19:14:28 >
  • Görüntü güzel tebrikler ama içerdeki hava akımı nasıl merak ediorum fanlar birleşik nerdeyse
  • Çok çok iyi bir hava akımı var fan kontrollorleri ile de tam kontrole sahibim.İşlemcim çok ısınan bir işlemci normalde ama bu havada idle 35 yükte 45.Kesinlikle kasa havalandırmama çok güveniyorum
  • Tek kelime ile harika Yan panelde kullandığın fanların markası nedir? Birde BTnin fanının sesi nasıl?
  • Çok teşekkür ederim öncelikle bende beğeniyorum beğendiğine de sevindim.Yan panelde thermaltakein fanlarını kullandım.BT sessiz zaten düşük devirli bir fan sayılır bence çok sessiz alacaksan kesinlikle tavsiye ederim.Çok iyi bir soğutucu ben uzun süredir kullanıyorum.Bu arada eskiden mod sayfası çok canlıydı şimdi kimse yok millet daha çok yorum yapar diye bekliyordum.
  • galiba şu öndeki anahtarı çevirince marş sesi geliyodu dimi..yanlış hatırlamıyosam....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet öyle güzel bir özellik eğlenceli sırf bazen sesi duymak için restart atıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Evet öyle güzel bir özellik eğlenceli sırf bazen sesi duymak için restart atıyorum

marş sesini nasıl yaptın merak ettim bu anahtar kontak anaktarımı o olmadan pc acılmıyormu :)
  • Güzel bir mod kapak harika olmuş eline sağlık

Bu arada Ebilisim kardeşim imzandan dolayı uyarı alabilirsin 100x100 pixel üzerinde
  • Teşekkürler.Alet anahtarsız çalışmıyor.Yani bilen adam düzkontak yapabilir tabiMarş sesi de basit.Normal bir kapı zilininkine benzer bir devre yapıyorsun.İçine istediğin sesi yüklüyorsun.Ses çıkışını da anakartın arkasındaki hoparlor çıkışına bağlıyorsun normal hoparlorunden ses geliyor.
  • gerçekten çok başarılı bir soğutma sağlar tahminimce zaten feel kasaların fan yerleri başka hiçbir kasada yok nerdeyse,arkası tam açık ve ızgaralı öndede herhangi bir engel yok,yanlarada 2 tane 12 lik fan takmışsın daha ne olsun
  • gerçekten hoş olmuş ama feel bu moda kısa gelmiş biras bodur duruyor ama yine de çok hoş emeğine sağlık..
  • Süper olmuş eline sağlık. Yukarda kırmızı neon var galiba , o kırmızı neonuda mavi yapsan daha hoş olmazmıydı ? Hem kırmızı hem mavi yani farklı renkler olunca pavyon gibi oluyor. Metalik siyaha boyamışsın galiba ?
  • eline sağlık güzel olmuş
  • Fanlarda mavi çok mavi oluyor.Hoşuma gitmedi daha önce kırmız taktım bence güzel oldu karışık olmadı öyle pek.Toz boya bu arada boya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Fanlarda mavi çok mavi oluyor.Hoşuma gitmedi daha önce kırmız taktım bence güzel oldu karışık olmadı öyle pek.Toz boya bu arada boya.

İşte benim aklımdan geçen , o kırmızı neon yerine mavi koysan daha soğuk bir görüntü olur. Ama mavi varken yukarda kırmızı olunca BENCE görüntüyü bozmuş. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Yinede süper eline sağlık. Kullandığın malzemeleri , ne kadar harcadığını v.s. yazarsan daha yararlı olur yeni mod yapıcaklara fikir açısından.

• İşte bende daha önce çift mavi kullanıyordum.Kırıldılar sonra birşey oldu ama çok masmaviydi ben biraz sıcak seviyorumMalzeme yok pek menteşeler var boyama işi var kablo makaronları var ama hiçbiri için para harcamadım hepsini fabrikada yaptım hibe bir nevi o yüzden ne yazıkki bir fiyat belirtemiyorum.Bu arada ekran kartım değişti 2900xt oldu daha güzel oldu o resimleri de koyacagım hem kırmızı neonlarla da uydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 18 Ağustos 2007; 16:13:30 >
  • Keşke resimleri uygun boyutlarda ekleseydin.Eğer eleştiri istersen, yapabileceğin en basit işlem önceki fan kontrolcüyü boyamak olacaktır :)
  • Büyük koymamın sebebi isteyen olursa resimleri ayrıntılı inceleyebilsin diye mouseu resimin ustune tıklayıp yana dogru cekip mouseu bıraktıgınızda yeni pencerede resim daha büyük acılır bilmeyen varsa bakmak isteyen belirtmiş olayım.Bu arada onu boyamayı bende düşündüm ama bence aşağıdaki krom çemberle uyumlu durdu gibi geldi bana belki sonra yaparım ama şimdilik düşünmüyorum pek rahatsız etmedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.