Bence cok guzel olmus helekı kapağın yandan açılması fikri çok hoş.Ellerine sağlık...
Öncelikle eline sağlık... Bende feel hurricane II kasa aldım. Nedense artık 350 ve 400 watlık power supply koymaya başladılar. Bazı websitelerinde kasa ile ilgili bazı özellikler yazıyolar.Mesela fan konrolü var yazıyo. Fakat ben bulamadım. Çünkü fanlar direk olarak psu ya bağlanıyor. nasıl birşey?? Resim varsa koyabilirmisiniz???
Ayrıca psu sana yetiyomu???? GAliba 525 wattlık. Pcnin özellikleri neler???
Teşekkür ederim öncelikle.Kasayı alırken seçebiliyorsun kaçlık psu alacağını benim zamanımda 460 ve 550 watt vardı.Ben daha once kasa uzerinde fan kontroloru olan bir hurricane2 goremedim.Ama olmayacak birsey degil.Psu yu fan kontrolorune fanları da ona bağlarsın olabilir ama dediğim gibi daha once karşılaşmadım.
Bazı websitelerinde özelliklerinde fan kontrolü falan yazıyodu o yüzden sordum. Mesela atıyorum nvidia 8800 GTX alsan feel ın 550 yada 400 watlığı yetermi??? (tabi diğer elemanlarda olacak) Bana göre yetmez ama sanada soriyim dedim...
bak sana şöyle izah edeyim bende 525 watt hiper hpu'nun psusu var.sistemde 2900xt var tek başına 300 watt diyorlar dualcore 3.2 var 130 watt diyorlar taş gibi çekiyor hemde hem işlemci hem ekran kartı %20 overclockluyani kaliteli psu da 2900xtli sisteme 525 yetiyor gtx ne ki?bende 460watt psusu var feelin onu extreme overclocklarda kullanıyorum ama sorun çıkarmadı ama yinede sen bilirsin
Ben şimdi yakınlarda pc toplicam. Malum 4 çekirdekte ucuzladı falan neyse kafamdaki pc 2,4 ghz core2quad 1 gb ddr3 ram 250gb samsung asusun P35 1333FSB ICH9R ve 8800 gtx sence 400 watlık psu kaldırır mı??? Çünkü daha 2 gün önce aldım feel 2 kasayı valla yazık olucak psu ya... Yeni alcam bisürü masraf bununla idare etsem yakarım diye korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum
Alacağın işlemci hiç de az güç çeken bir işlemci değil.Keşke 550 wattlık alsaymışsın.Bence feelin kendi psusu zorlanır bu sisteme gore.Direk yanmaz bence yetmezse kendini kapatır pc otomatikman en azından ben psuya aşırı yük verdiğimde oyle yapıyor kolay kolay yanmaz korkma bence.Ama yinede sana tavsiye 1 hafta içinde sorgusuz sualsiz iade veya değişim yapabilirsin git aldığın yere verin bana bunun daha üst model psulu olanını de veya iade et bence en uygun çözüm bu olur.
Yani diyosunki 550 watlığı kurtarır beni. Zaten 2 gün önce aldım vatan computerdan. Önce bi soriyim varmı diye sonra getiririm kasayı çünkü gold vatanda artık feel psu ları 350 ve 400 watt olarak gösteriyo. İlgin için teşekkürler...
Hatta isimleri bile FL550 yazıyo ama 400 watt. Yarın bi gidip konuşayım. Bakalım ne diyecekler..
Birşey değil forum yardımlaşma fikir paylaşma ortamı zaten ama bence 550 watt işini görecektir.Sen yine psu bolumune de başlık aç onlar daha iyi bilir kalitesini bu psuların.Yanlış bilgi vermiş durumuna düşmeyeyim ben fikrimi belirtiyorum ama kaliteli psu iyidir 525 ise 525dir.550 yazarlar 450 olur yani boyle kotu mallar da mevcut piyasada.Ama birde boyle olabildigince cok kuvvetli psu olsun diyenler var hep sakın aldanma benim sistem icin 700 den aşağısı kurtarmaz diyorlardı milletin agzı acık kalıyor boyle ocli çalışınca çatır çatır.İyi geceler umarım olumlu sonuçlanır
Zaten vatandakiler bişey bilmiyo.... 8800gtx i sordumda adam diyo bide 1000 watlık psu lazım diyo big typoonlardan diyo Hem bilmiyolar hemde sallıyolar...Neyse iyi geceler...
Öncelikle süper yapmışsın herşeyi tebrikler bi sorum olacak kontak ve onun yanında ki on/of düğmelerini nerden temin ettin.Hangi şehirdesin?
Öncelikle teşekkürler.Marş anahtarı zaten şirkette vardı o yüzden almadım ama bir oto tamircisinde bulabilirsin.Switchlere gelince onları da istanbul,karaköyde selanik çarşısı var orada envai çeşidi bulunuyor oradan alabilirsin.
Hocam neon ışık kullansan tam süper olucakmış yani ama böle de güsel pc nin cepheden görünüşünü çok sevdim bi de kapagın açılışına bayıldım
Sence ben ne tarz bir ışık kullanmışım?Ben neon kullandığımı zannediyordum?
quote:
Orjinalden alıntı: aXy - uGr
Tek kelime ile harika Yan panelde kullandığın fanların markası nedir? Birde BTnin fanının sesi nasıl?
o fnn sesini bnde merrak etıorum amma +1
okumamışsın sanırım yukarıda da cevap vermistim düşük devirli bir fan ve sesini duymak cok zor
quote:
Orjinalden alıntı: skyline334
Yani diyosunki 550 watlığı kurtarır beni. Zaten 2 gün önce aldım vatan computerdan. Önce bi soriyim varmı diye sonra getiririm kasayı çünkü gold vatanda artık feel psu ları 350 ve 400 watt olarak gösteriyo. İlgin için teşekkürler...
işinize karışmak gibi olmasın ama bende yeni psu aldığım için bir fikir vereyim dedim.Thermaltake toughpower 750 w. aldım.240 ytl civarında ama çok sessiz,tak çıkart kablolu ve muhteşem,tavsiye ederim.
karısmak ne demek burası fikir alısverisi yeribende benimki yetiyor diye yazdım zaten güzel psu almışsın.ama 750 watt masallah buzdolabı gibi calısır oldu bu meretler.içim acıyor gercekten bu kadar enerji harcıyorlar laptop kullanıyorum o yüzden oyun oynamadığım zamanlarda 80 watt falan o en azından