Şimdi Ara

Feel Hurricane 2 Modifikasyonu Sergisi-labrodorit-Gece çekimleri eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
9.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık hoş olmuş.... kırmızı neonu mavi yap BEncE
  • Kablo düzenleme anlatımı eklendi.
  • hos bi calısma olmus eline sağlık..
  • eline sağlık güzel bir çalışma
  • Abı ne ugrasıyon anahtarla bı alarm taktırsana kumandayla acılıp kapansın :P saka bı yana guzel olmus hersey yerlı yerınde
  • Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı geldi eskisi gitti tabi kasa içi bağlantılar vs hepsi dağıldı tekrar yaptım.Burada fark artık ramlerim çok daha soğuk hemde ışıklı fan ile daha güzel görünüyorlar.Elden düşme kalan fanımı değerlendirmiş oldum boylece ayrıca daha once on paneldeki fan kontrolörünün kotu gorundugu seklinde dusunenler vardı benim de aklıma yattı şimdi boyle oldu bence de daha guzel oldu.Beğenecekmisiniz bakalım.Herkese iyi çalışmalar.

Feel Hurricane 2 Modifikasyonu Sergisi-labrodorit-Gece çekimleri eklendi

• kasa harika

ama 2900xt cok ezik o kasa icin
  • Ooo bu kasaya ıyı gıder 512lık bı kart ucar heralde cok guzel olmus elıne saglık
  • ıcerde bı 80 lik fan war sanırım chipset e monte mı o ? yoksa plexy ustunde mı?
  • plexi ile bir ilişkisi yok big typhoon üzerinden sabitledim.böylece cok soguk ramlere sahip oldum

am2 teşekkürler yorumların için varsa öneri olan eklesin ona göre bende şekil veririm belki ama artık çok da yapacak birşey kalmadı bu kasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 29 Ağustos 2007; 16:07:06 >
  • çok güzel ellerine saglık bnde yakında mod a başlıçam zati forumda yeniyim tabi bu arada sizin de yorumlarınıza ihtiaçım war tşkkurerr
  • daha iyisi çamda kayısı güzel hayırlı olsun
    arda sırada ara gaz sesi fln çıksa güzel olur marş varsa ara gazda olmalı
  • şamda kayısı olmasın o sakın?valla bir pedal yapayım bastıkca oc olsun alet diyorum bazen
  • hocam süper olmuş hayran kaldım o anahtar olayına yapımını biraz daha detaylı anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

kasa harika

ama 2900xt cok ezik o kasa icin

Sendeki GTS ten daha az ezik olduğu kesin

Labrodit

Kasan gayet güzel olmuş ellerine sağlık
  • yorumun için çok teşekkürler.gördüğün gibi cdrom önünde duran kapaklardan birini deliyorsun.daha sonra bi adet marş anahtarı alıyorsun.yüzüğünü falan geçirerek yerleştiriyorsun.daha sonra bilgisayarı çalıştırma tuşunun kabloları kesiyorsun.benim resimden bakıp hangi yerlere bağlanacağını tespit edebilirsin.olmadı bir avometre ile marş basarken hangi ayakların kapandığını görebilirsin.bu kadar.marş anahtarını bul yapamadığın birşey olursa yardımcı olurum

edit:kart yapımını anlatmadım ama bilmiyorum yapabilirmisin zaten biraz zor bir işlem o.oncelikle çalışır hale getir sistemi yine ben yardımcı olayım.bu arada teşekkürler teamextreme kızma ceoffuture a saka yapıyor o ayrıca devamlı benim kartım da da gözü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 31 Ağustos 2007; 11:43:49 >

• ya plexi ye nasıl fan yuvaları acıolar yani daha dorusu nasıl oluoda acılırken kırılmıo??
  • öncelikle çok güzel bi kasa yapmışsın çok düzenli ve hoş duruyor peki gürültülü olmuyormu orda masanın üstünde hemen yanında duruyor sanırım rahatsız ediyormu? birde o masanın üstündeki lambaya ihtiyaç duymazsın sanırım kasa çalışıyorken
  • plexi cok da kolay kırılmıyor en azından ben başaramadım ama 3-5 milyona yaparlar.tabi bir plexiyi delerken keserken altına tahta koymak kırılma riskini minimuma çeker.ses olayına gelirsek çok ses yapmıyor.yapsada fan kontroloru var.ışık dersek öyle çok gözü rahatsız edecek derecede değil ama ders calısırken yararlı o masa lambası
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

plexi cok da kolay kırılmıyor en azından ben başaramadım ama 3-5 milyona yaparlar.tabi bir plexiyi delerken keserken altına tahta koymak kırılma riskini minimuma çeker.ses olayına gelirsek çok ses yapmıyor.yapsada fan kontroloru var.ışık dersek öyle çok gözü rahatsız edecek derecede değil ama ders calısırken yararlı o masa lambası

BİLGİ İÇİN SAOL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.