Şimdi Ara

Feel Hurricane 2 Modifikasyonu Sergisi-labrodorit-Gece çekimleri eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
9.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: labrodorit

karısmak ne demek burası fikir alısverisi yeribende benimki yetiyor diye yazdım zaten güzel psu almışsın.ama 750 watt masallah buzdolabı gibi calısır oldu bu meretler.içim acıyor gercekten bu kadar enerji harcıyorlar laptop kullanıyorum o yüzden oyun oynamadığım zamanlarda 80 watt falan o en azından

valla o hesaplara girersem işin içinden zaten çıkamam herhalde,bu kadar masrafa giriyoruz,bari konforlu olalım değilmi

• Doğrusu o zaten kendini garantiye al derim
  • Şahane kasa olmuş hacım ..Aynen dewamm
  • Sağol darısı başına da bitti artık belli bir süre istirahat olacak devamını sizlerden bekliyoruz artık
  • dehset kasa dostum gule gule kullan
  • super kasa olmus
  • kasanın içini hangi boyayla boyadın... çok güzel görünüyor toz tutma olayları nasıl.???
  • Tüm kasa toz boya ile boyandı kasa rengi griydi eskiden.Toz tutma derken?Ben göremiyorum içine bakınca hala resimleri çektiğim kalitede kasanın içi.Ama mutlaka tutar ileride ama birikmesi lazım.Sonuçta içerideki cihazlar statik elektrikle tozu tutar hele içinden o kadar toz geçerken.Ama dediğim gibi 3 aydır birşey olmadı.
  • quote:

Tüm kasa toz boya ile boyandı kasa rengi griydi eskiden.Toz tutma derken?Ben göremiyorum içine bakınca hala resimleri çektiğim kalitede kasanın içi.Ama mutlaka tutar ileride ama birikmesi lazım.Sonuçta içerideki cihazlar statik elektrikle tozu tutar hele içinden o kadar toz geçerken.Ama dediğim gibi 3 aydır birşey olmadı.

Birader şu marşı nerden aldın banada bi söylesen süper olucak.Hep aklımda almak istiyorum ama bunu pc cide degil oto tamircisinde bulabilecegim için üşeniyorum

Aslıdna telefonların arkasındaki kiltte olur ama ben gerçek marş istiyorum o yüzden...Ama seninkide idare eder.

Lütfen bi söylede bende temin ediyim...

• Daha once de soylemiştim bizim şirkete geliyor oyle gidip bir yerden almadım onu ama oto tamircisinde bulabilirsin bence ancak.
  • quote:

Daha once de soylemiştim bizim şirkete geliyor oyle gidip bir yerden almadım onu ama oto tamircisinde bulabilirsin bence ancak.

Artık öile yapıcaz o zaman...Eyvallah...
  • Güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Ben benim FEEL'a bakdımda gözümden düşmeye başladı dermişim
  • hiç dikkat eden varmı 1 resimde 3 fotoda bilgisayar çalışıyor ama fanlar çalışmıyordu kardeş nasıl fanları açmadan pc'yi çalıştırdın
    yanmadımı alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 25 Eylül 2007; 16:21:40 >
  • O sadece fotoğraf makinesinin objectifinin kapanma süresi ile alakalı.Ben daha hızlı kapanmasını sağladığımda fanlar durur gibi gozukur ama daha az ışık alır daha yavaş kapanmasını sağlarsam daha cok ışık alır ama fanlar dönüyor gibi gözükür.
  • Hocam mod harby manyak olumus bende yawas yawas baslicam mod a
  • Teşekkürler bende yakında ikinci kasama yani armora o su soğutmalı olacak yakında buraya ekleyeceğim.
  • cok guzel olmus
  • abı onun yerıne bı nos dugmesı koy kasaya bastıkca oc olsun pedalla ne ugrasıyon demokrasıde bıle careler tukenır ama bızde asla
    quote:

şamda kayısı olmasın o sakın?valla bir pedal yapayım bastıkca oc olsun alet diyorum bazen

(amma owdum kendımı he)

• Bende Böle bişi yapmak isterim ama (kablolar toplu falan ışık falan) bişi olur die korkuorum bi keere açmıştım kasanın içiini bişiler olmuştu.. :S
  • harika olmuş helal....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.