arkadasımz cok haklı suyumuzun tukendıgı gıbı elektıgımızde tukenıyo arkadaslar su yoksa elektrıkte yok ona gore cok harcamıyalım
quote:
Orjinalden alıntı: labrodorit
karısmak ne demek burası fikir alısverisi yeribende benimki yetiyor diye yazdım zaten güzel psu almışsın.ama 750 watt masallah buzdolabı gibi calısır oldu bu meretler.içim acıyor gercekten bu kadar enerji harcıyorlar laptop kullanıyorum o yüzden oyun oynamadığım zamanlarda 80 watt falan o en azından
Teşekkürler kgforce am2 haklısın bencede artık boyle 700 watt kullanan pclerin biraz daha ekonomikleşmesi gerekiyor yeni nesil gpularla sorun bir nebze çözülecek gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: PWT_Sta_®
Hocam neon ışık kullansan tam süper olucakmış yani ama böle de güsel pc nin cepheden görünüşünü çok sevdim bi de kapagın açılışına bayıldım
bence arkadaş uv aydınlatma demek istedi ama ufak bi kelime hatası oldu..
bu arada çalışmalar iyi gidiyor ama daha önce dediğim gibi kasa biras ufak içi iyice dolmaya başladı..
Muhtemel o tarz bir hatadır.Kasa hakikaten ufak geliyor bi armor değil ama kalbimin armoru o benim.28 derecelerde işlemci ve anakart ekran kartı ise 2900xt 42lerde.
ya çok güzel ya bende istiyooooommmmm
güzel mod ellerine sağlık
Teşekkürler
Eline sağlık kasan çok güzel olmuş kabloları kablo hortumları ile saklamak güzel yakışmış.Benim bir sorum olacak senin ekran kartının altındaki fan mı?Eğer öyleyse ne marka/model?bendede imzamdaki sistem var ve kasanın her yeri soğukken ekran kartının alt kısmında sıcak hava biraz sıkışıp kalıyor oraya öyle bi fan takmayı düşünüyorumda bulamadım...
Thermaltakein salyangoz fanı.Xblower ismi altında satılıyor bi adet 8x8 fan ve kontrolorle beraber
Merhaba arkadaşlar
Bunlar da son yarışma için çektiğim resimler.Gece resimlerim daha once eklenmemişti onlar da olsun istedim.Herkese iyi günler.
güzelll
güzel olmuş eline sağlık peki kasanın kapağı açılınca nasıl duruyor
Gerçekten çok güzel çalışma olmuş, yalnız ben ekran kartı soğutması ile ilgili bir şey sorucam :) sanırım Thermaltakein Xblower'ın üflediği hava 2900xt'nin fanına denk gelecek şekilde çalışıyor (yanlışım varsa kusra bakmayın). Bende 2900pro'ya aynı uygulamayı yapmayı düşünüyorum boşta 52C oyun sırasında 75C, 80C civarında oluyor sıcaklık. Bu uygulamayı yaparsam ortalama kaç derece bi düşüklük olabilir? Şimdiden teşşekkürler
süperr ya gule gule kullann
@crazydesign kapak açılınca 180 derecelik açıda sabit duruyor burada bir destekle bunu sağladım
@tonyymontana xblower yüksüzken 3-4 derece yük altında 8-9 fark sağlayabiliyor.
@labrodorit cevap için teşekkürler, büyük ihtimal deniycem yada garantiyi boşverip bir vga sogutucu alcam
Elinize emeğinize sağlık güzel mod olmuş.
2900xt için adam gibi bir sogutucu yok ne yazıkki piyasada tavsiyem üstten bir fan ile takviye etmen.
quote:
Orjinalden alıntı: tonyyymontana
@labrodorit cevap için teşekkürler, büyük ihtimal deniycem yada garantiyi boşverip bir vga sogutucu alcam
Çok Güzel Olmuş Yan kapak Hoşuma Gitti
kardeş emeğine sağlık.
- yaz günlerinde kasanın kapağını aç ve altına geç eminim üşürsün.