Bildirim
Plus Dailymotion
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
YouTube'un engellenmesinden sonra bence en çok ilgiyi Dailymotion gördü. Bu platforma ilgi gösteren ve önceden az çok denk geldiğim ama şimdi de sevmeye başladığım bir yer oldu. Sizin gibi bende Dailymotion Plus özelliğini gördüm. 7,99 TL benim gibi her gün 2-3 film deviren biri için oldukça iyi bir rakam... Eğer alt yapısı yeteri kadar güzel ise çok iyi olur. Bu özelliği kullanan arkadaşlardan bende detaylı bilgi bekliyorum. -
Bekliyoruz da bizim arkadaşlardan ses çıkmıyor. Ya kimsenin bu konu hakkında fikri yok yada takmıyorlar. :) -
üyelik aldım ve şöyle bir göz attım. bazı kaliteli iyi filmleri içermekle birlikte çoğu film eski ve kalitesiz diye gördüm. film sayısı olarak az değil baya film var yani. fakat zevklerinize uygun filmleri bulamayabilirsiniz. aradığınız bir filmi bulamama ihtimalinizde çok yüksek. arkadaş bi film tavsiye etti izlerim oradan yasal yasal diye düşünmeyin muhtemelen bulamıyacaksınız en azından şuan için. Daha çok siteyi açıp orada bulunan filmlerden ilginizi çekeni izleyebileceğiniz bir platform. gelilim 7-8 tl ye değer minin cevabını vermeye. eğer film izlemeyi seviyorsanız ve korsan izlemekten rahatsız oluyorsanız (ki olmalısınız) sağlam bir alternatifi olmadığı için (en azından ben bilmiyorum olduğunu) kesinlikle değer. ya film olsun da arada izlerim çok aramam bi özellik beni 2 saatliğine uçursun mantığına uygun şimdilik. Şunu belirtiyim Lord of The Rings var ama Matrix yok (gereksiz bilgi ) . şuanlık verdiği hizmet için bile 8 tl vermeye değer. sonuçta yasal ve vicdanımz rahat oluyor. hırsızlık yapmamış oluyoruz. Kullanıcı sayısı arttıkça tabiki film veritabanı da çeşitlenir. Zamanla olur tabiki bunlar. İnşallah bu tarz platformlar çoğalır gelişir de bizde rahatça yasal yasal izleriz istediğimizi. Umarım bizdede netflix olur bi tane. Benim izlenimim böyle . Herkes de kendi izlenimini edinebilir aslında . ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
-
Değerli yorumun için teşekkürler.
Öncelikle korsan izlemek bir hırsızlık suçudur. Elbetteki rahatsızlık duyuyorum. Her filmi sinemada izleme fırsatı da bulabilen biri değilim. Dvd cd olarak almak güzel fakat aldığınız filmi beğenmediğiniz zaman verdiğiniz paraya acıyorsunuz. Bu platformu yeni gördüm çok hoşuma gitti. Hem yasal hem uygun bence de güzel bir düşünce dediğiniz gibi belki aradığınız filmi bulmanız çok zor olabiliyor. Fakat baktığında her filmi bulmak neredeyse imkansız. Milyonlarca belki milyarlarca film var. Bunları bir yerde toplamak çok zor belkide imkansız. Ama diliyorum ki en azından son 10 yılın ve önümüzdeki yılların filmlerini sürekli veritabanlarına eklerler. -
quote:
Orijinalden alıntı: taksu
üyelik aldım ve şöyle bir göz attım. bazı kaliteli iyi filmleri içermekle birlikte çoğu film eski ve kalitesiz diye gördüm. film sayısı olarak az değil baya film var yani. fakat zevklerinize uygun filmleri bulamayabilirsiniz. aradığınız bir filmi bulamama ihtimalinizde çok yüksek. arkadaş bi film tavsiye etti izlerim oradan yasal yasal diye düşünmeyin muhtemelen bulamıyacaksınız en azından şuan için. Daha çok siteyi açıp orada bulunan filmlerden ilginizi çekeni izleyebileceğiniz bir platform. gelilim 7-8 tl ye değer minin cevabını vermeye. eğer film izlemeyi seviyorsanız ve korsan izlemekten rahatsız oluyorsanız (ki olmalısınız) sağlam bir alternatifi olmadığı için (en azından ben bilmiyorum olduğunu) kesinlikle değer. ya film olsun da arada izlerim çok aramam bi özellik beni 2 saatliğine uçursun mantığına uygun şimdilik. Şunu belirtiyim Lord of The Rings var ama Matrix yok (gereksiz bilgi ) . şuanlık verdiği hizmet için bile 8 tl vermeye değer. sonuçta yasal ve vicdanımz rahat oluyor. hırsızlık yapmamış oluyoruz. Kullanıcı sayısı arttıkça tabiki film veritabanı da çeşitlenir. Zamanla olur tabiki bunlar. İnşallah bu tarz platformlar çoğalır gelişir de bizde rahatça yasal yasal izleriz istediğimizi. Umarım bizdede netflix olur bi tane. Benim izlenimim böyle . Herkes de kendi izlenimini edinebilir aslında . ilk ay ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
Biz Türkiye'den Netflix'i kullanamıyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Nisan 2014; 14:45:45 >
-
dediğiniz gibi son 10 sene + kült filmler + yeni filmler olsa en azından yeterli gelebilir bir çok kullanıcıya -
normal şartlar altında kullanmanız imkansız. bazı farklı yollardan netflix i kullanmak mümkün fakat içerikler İngilizce olduğundan İngilizcesi iyi olmayan için bi anlam ifade etmez. -
arkadaşlar görüntü hd mi ? yoksa sd mi. eğer hd ise bence harika bir hizmet olur. -
Görüntü kalitesi gayet güzel. Merak edenler için söylüyorum; şuana kadar 4 tane film izledim hepside 'HD'ydi. Sanırım sistemdeki filmlerin hepsi 'HD'.
Bende 6-7 gün önce aldım, 1 ay bedava kampanyasını görünce denemek için. Player biraz kötü ama olsun. Sonuçta yasal film platformu yok denecek kadar az ülkemizde böyle girişimleri desteklemek lazım.
Her hafta yeni film ekleniyormuş bu arada onuda öğrendim, şahit de oldum. Ben tavsiye ederim. Enazından 1 ay bedava kampanyasıyla kendinizde deneyimlemiş olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsf -- 25 Nisan 2014; 19:10:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: johnny2
arkadaşlar görüntü hd mi ? yoksa sd mi. eğer hd ise bence harika bir hizmet olur.
bazı filmler HD bazıları değil . Eski filmler genelde hd kalitesine sahip değil diye gördüm. zaten ordaki üyeliğimi özel bir nedenden dolayı kapattırdım. şimdi netflix kullanıyorum. -
Youtube gibi tabletten veya cep telefonundan tv ile eşleştirme varmı acaba ?
Bu özellik varsa tadından yenmez... -
Hulu da çok kaliteli bir sistem.Fakat Türkiye'den premium alsan bile dizileri,filmleri izleyemiyorsun.Yayın politikası işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: rcpkpln
Youtube gibi tabletten veya cep telefonundan tv ile eşleştirme varmı acaba ?
Bu özellik varsa tadından yenmez...
IOS cihazlar için appstore dan dailymotion plus uygulamasını indirdiğinizde yansıtma yapabiliyorsunuz. Ayrıca TV de bu özellik yoksa ama Apple TV niz varsa yine sorunsuz izleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 21 Ekim 2014; 15:07:03 > -
Herhangi bir sorun yaşarsanız destek hattının telefon numarası: 0212 264 09 20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaran555 -- 26 Şubat 2015; 14:34:42 > -
dailymotion plus kapandı mı? sayfa kaç gündür açılmıyor plus.dailymotion.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X