Şimdi Ara

Plus kutu hafizasi ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kullanma kilavuzunda 250 gb diyor ama sistem bilgisinde 140 gb yaziyor....bir sorunmu var.?
    Birde yazilim guncelleme ile Dtph9100 İQ ozelik kazanabilecekmi? Saygilar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o benimde dikkatimi çekti fakat sanırım aradaki bölümde digiturkun kendi yükledikleri yer tutuyor diziler vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

o benimde dikkatimi çekti fakat sanırım aradaki bölümde digiturkun kendi yükledikleri yer tutuyor diziler vb

Uzmanlarin yorumunu bekliyoruz.....

• 140 GB abonelerin kaydetmesi için ayrılmış bölümdür.Geriye kalan 110 GB ise VOD için ayrılmıştır.Yani DİVİDİGİ için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKKO60

140 GB abonelerin kaydetmesi için ayrılmış bölümdür.Geriye kalan 110 GB ise VOD için ayrılmıştır.Yani DİVİDİGİ için.

Tesekkurler....
    Kayit yaparken geriden izlerken veya kayit yaptigimi sonra izledigimde takilmalar oluyor. Genelde reklamlari gecmek icin ileri sardigimda .bunun fuf noktasi varmi, yoksa normalmi...

• quote:

Orijinalden alıntı: dvmvolkan

quote:

140 GB abonelerin kaydetmesi için ayrılmış bölümdür.Geriye kalan 110 GB ise VOD için ayrılmıştır.Yani DİVİDİGİ için.

Tesekkurler....
    Kayit yaparken geriden izlerken veya kayit yaptigimi sonra izledigimde takilmalar oluyor. Genelde reklamlari gecmek icin ileri sardigimda .bunun fuf noktasi varmi, yoksa normalmi...

bence normal. çünkü o anki yayını kaydettiği için kaydı da ileri atmış oluyorsun
  • Onceden kaydettigimi izlerken de takilma sorunu var...reklamlari gecmek icin ileri sardigimda karsima cikiyor...

• ileri geri alırken zaten kare kare alıyor takılma değil ama oynatırken takılmadan devam etmesi lazım, bende sorun yok o bakımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

quote:

Tesekkurler....

bence normal. çünkü o anki yayını kaydettiği için kaydı da ileri atmış oluyorsun

Zaman zaman bende de oluyor.Çok hızlı yani X30 seviyesinde ileri yada geri aldığımda genelde bu tarz bir sıkıntı ile karşılaşıyorum.En güzeli sonlara doğru sarma hızını düşürmek.Ben çözümü bu şekilde buldum.

• 140 gb yazıyor ekranda benimkinde de..

@OKKO60'ın dediği gibi, durmadan önce bir yavaşla, aniden frene basma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

140 gb yazıyor ekranda benimkinde de..

@OKKO60'ın dediği gibi, durmadan önce bir yavaşla, aniden frene basma :)

evet 140 gb ve ben yeni plus kutu istedim 300 gb harddiskli olanını
  • quote:

Onceden kaydettigimi izlerken de takilma sorunu var...reklamlari gecmek icin ileri sardigimda karsima cikiyor...

Sardirma yerine rakam kulan ornek 5 dersen 5 dakika ileri sarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.