Şimdi Ara

plüto guild...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 39lvlim.hangi guildi önerirsiniz???
    ...

• _KoNuRaLp_ guildi bende ordayım gel
    seni alırım :)
  • guild lvli???
    nick???
    ...
  • guild lvl i = soruyomusun bide bende zaten 1 lvl guildlerde takılırdımya

nick = BeN_TurK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

guild lvl i = soruyomusun bide bende zaten 1 lvl guildlerde takılırdımya

nick = BeN_TurK

çok teşekkürler kardeş.
    sözünün arkasında duran az sayıda insandan birisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

quote:

guild lvl i = soruyomusun bide bende zaten 1 lvl guildlerde takılırdımya

nick = BeN_TurK

çok teşekkürler kardeş.
    sözünün arkasında duran az sayıda insandan birisin...

saol bende sana çok teşekkür ediyorum bu güzel sözlerin için
  • hehe ben eskiden osmanlı guildindeydim çoğu botta sonra kendi guidlmi açtım FaNTaSTiC_TR belki görmüşündür 4 lwl olcaz ama para yk :D bu arada ben turke slmlar istiyosan gel bize :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

hehe ben eskiden osmanlı guildindeydim çoğu botta sonra kendi guidlmi açtım FaNTaSTiC_TR belki görmüşündür 4 lwl olcaz ama para yk :D bu arada ben turke slmlar istiyosan gel bize :D

a.selam
    bizim guildin ortamı güzel
  • CHİNESE Guildine de beklerim...

Hergün Saat 21:00 dan sabah saat 9:00 kadar 68 lvlwizard master sonarda botta kasıyor... :) avantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahxlx2

CHİNESE Guildine de beklerim...

Hergün Saat 21:00 dan sabah saat 9:00 kadar 68 lvlwizard master sonarda botta kasıyor... :) avantaj

bende geleyim mi
  • beyler gp ye ihtiyacı olan varsa özellikle onun guildine girmek isterim 30-40 farm yapıcam hem guilde yardımım olur
  • bende farma gıdıcemde ne guıldım var ne bısıyım tek basıma bandit.. hemde str bow ıle .. tek atamıorum sınır oluorum hızlı kastıgım zaman goldları alamıorum fakırımde off nasıl ıgrenc bu oyun tek basına ya.. o wizard amca keske daha dusuk bı lvl mekanda kassada bende kasılsam 17 lvl kaldım ole moralım bozuluo tek basıma ya
  • TakeTheLead(5)

valla 23 lvl üstünü filan alıolar istersen gel

PM:EniqueNuker
  • quote:

quote:

hehe ben eskiden osmanlı guildindeydim çoğu botta sonra kendi guidlmi açtım FaNTaSTiC_TR belki görmüşündür 4 lwl olcaz ama para yk :D bu arada ben turke slmlar istiyosan gel bize :D

a.selam

KATILIYORUM...1NUMARA GUİLD...
  • quote:

quote:

a.selam

36 lvlım alma imkanınız varmı?
  • benide alın yeni çar açtım şuan 10 level 20m goldum var farm yapıyorum 9 gap şuan guildine alana faydam dokunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

benide alın yeni çar açtım şuan 10 level 20m goldum var farm yapıyorum 9 gap şuan guildine alana faydam dokunur

Bizim guilde gelebilirsin . Intoxicated lv 4 . Türk guildi değil . Oyundaki nickim Hellraider .
  • ardkşlar guildimizin kapısı ehrkeze açıktır hatta buffer arıyoruz FaNTaSTiC_TR DaRxToRm pm atmaktan çekinmeyin ama kendinizi tanıtırsanız ei olur dhden fln die
    öğlenden akşama kadr kardeşim oynuyor akşam 8-9 gibi ben alıyorum yani char 12 saat açık durumda
    ben gelebilrimyim fln demeyin gelebilirsiniz yer var şu an için
    ama benm char geçici bir süre başka guild girdi guild savaşı amacıyla en geç cmrtesi gene kendi guildimdeyim
    seri kasmalar bol itemler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 16:14:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.