Şimdi Ara

Pnb (KRONOS) +9 shard +9 Chitinleri nasıLmı yaptı..İçerde :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah anneannem ATV Müge Anlı programını izliyordu..

Beni cagırdı dikkatli ol bak neler oluyor internet ortamında dedi.İnternet ile ne ilgisi var deyince..

12 yaşında bi cocuk Gb programı yapmış..Cafede gören adamlarda cocugu aldıgı gibi kaçırmışlar tabii..10 gündür cocuk ortalıkta yok..

ilk hafta +9 Shard +9 chitin Seti buna bagladım ben..

Cocugu kacıran Pnb

• alakası yk :S :)) gb programları sanrm hala war .. cocukla alakası yk o anlattıgının ..
  • metin 2 oynuyodu o kacırılan cocuk
  • o çocuk

kimmiş bu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiskhylos

Bugün sabah anneannem ATV Müge Anlı programını izliyordu..

Beni cagırdı dikkatli ol bak neler oluyor internet ortamında dedi.İnternet ile ne ilgisi var deyince..

12 yaşında bi cocuk Gb programı yapmış..Cafede gören adamlarda cocugu aldıgı gibi kaçırmışlar tabii..10 gündür cocuk ortalıkta yok..

Cocugu kacıran Pnb

Pekala. Sana bir Soru. İtem'in olmadığı Bir Yerde Gb ' yi Neye Harcıyacaksın ? İlk hafta kimde Shard Vardı Da Gb ile o çocuğa satacak 100 lerce Shard citin o cocukta Basacak En basit böyle düşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kNiFé $

quote:

Orijinalden alıntı: Aiskhylos

Bugün sabah anneannem ATV Müge Anlı programını izliyordu..

Cocugu kacıran Pnb

Pekala. Sana bir Soru. İtem'in olmadığı Bir Yerde Gb ' yi Neye Harcıyacaksın ? İlk hafta kimde Shard Vardı Da Gb ile o çocuğa satacak 100 lerce Shard citin o cocukta Basacak En basit böyle düşün.

Serverda çinliler olduktan sonra nolcakki ilk gün lvl kassalar 2. gün bf ye başlar onlar taşlardan felan illaki düşecektir

• metin2 değil bizzat bir adam baglandı Hangi oyun bu cocuklarımızı koruyalım fln die

Ordaki Adam Knight online dedi..Ve gb olduktan Sonra Shard fln basmak zor olacagını sanmıyorum
  • Alala :D
  • gb programı olsa izmirin en büyük gb satıcısına kronostan 12 tl ye gb satamazdım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

gb programı olsa izmirin en büyük gb satıcısına kronostan 12 tl ye gb satamazdım heralde

Alkış, 8 milyon kar ile çatır çatır satıyordur o adam şimdi.
  • Pnb gmle alakalı felan diyorlarda
    Müge Anlının programları resmen düzmece gibi geliyor.Senaryo yaz çocuğu bul olay bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.