Şimdi Ara

pnsonic et50e veya philips 47 (6097-6907-6877 ) seçim_? fark_?yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle panasonic led tv kullanıcısıyım 42e30e kullanıyorum ve memnunum ama babamın kendi evine tv istemesi hemen aklıma çakallık getirdi kendi tvmi verip kendime 3d tv alayım dedim:D babama kalsa alalımda ne alırsan al dıyo 55 ekran tuplu tvden kurtulmak istiyo..benim teklifimi kabul etti o yuzden.bende gidip teknosa,saturn gezdim gözüme güzel gelen tvleri sectim...ama karar veremiyorum ve yardımınızı istiyorum...

Tv kullanım amaçları:
    bilgisayarım tv ye baglı 3D film indirip tvden izleyecegim ve dsmart kullanıyorum harici hd dsmart kutusundan kullanabilirm sorun olmaz dahili uydu aıcısı olayına sıcak bakmıyorum teledunya modul deneyımımden sonra;)
    bide bilgisayarımı tvden kullanıyorum sureklı o yüzden smart tv ile hiç işim olmaz.bundada viera var internete baglı olmasına ragmen ilk bir kaç kez meraktan kullandım yani smart tv si kotuymus kitleniyormuş onemli degil..
    bide ps3 pes 2013 oynuyorum o kadar.
    Aklıma takılanlar:
    butun bu serilerde bu kumandadan acılmama olayı varmı_? cozuldumu_? çözülebilir mi_?çünkü fişi ünitenin arasından sokup takmak ızzdırap olur bana:D

aradıgım fiyat aralıgındaki(2000-3000tl)tvler arasında. samsungun modelleri parlak tvler hosuma gitmiyo lg dediler oda cok mat geldi gozume panasonic 47et50e nin goruntusu gözüme güzel geldi bide phlips 47pfl(6097-6907-6877)bunlar guzel geldi ama cozemedim hangisidir nedir ne degildir bu konuda yardımınıza ihtiyacım var..kullanıp sıkıntısı sorunu olanları okudum ama bu modeller arasında kıyaslama yapabilecek beni yonlendirebilecek yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_erdogan -- 12 Aralık 2012; 1:50:38 >

• mrhb, 2 önce 6877 aldım. Ambilight sız tv izlemez olduk. senin bahsettiğin gibi smarttan internet zor oluyor. telefondan kullanmak gibi bişii. bilgisayar daha hızlı.. tvnin normal görüntüsü süper fakat dikkatli bakınca kenar kısımlar orta kısıma göre biraz daha karanlık veya bana öyle gelmeye başladı.. Benim en önemli sorunum dielimki filim veya dizi izliyorsun. Gece sahnelerinde insanların yüzü gerçekten gecedeymişiz gibi çevrede bulunan detayları görmek çok zor.. bütün ayarlar ile oynadım sonuç aynı gece görüntülerini fazla iyi çok karanlık. teknosa da philips 7007 ile yan yana gördüm. 7007 çok daha iyi.. Birde canımı sıkan en son şey ben 2199 tl ye almıştım. Kliksa da 1999 tl + %10 world puan var. Yani 200 TL puan Adios varsa 200 TL x 3 = 600 TL puana denk geliyor. TV 1399 TL ye gelmiş oluyor. Bu fiyatada alınır bence.. 3d gereksiz bir şey diyorlardı hakikaten öyleymiş.. 3d de çok ısrar ettim ama bir kere izleyemedim... gözümüz alışması gerekiyor..

• et50 yi araştıran biri olarak tavsiye ederim.kağıt üzerinde bu fiyat aralığında tv ye yaklaşabilen yok .
  • benim gozume aslinda en guzel gelen pfl6907 ve et50 ama et50 aktif 3D olmasi benim icin olumsuz yonu kirk yilda bir 3d izliceksin ondada bas agrisi fln yapicaksa gerek yok 3d ye yarin besiktas mediamarkt dogum gunu benimde izinli gunum gidip takilicam orda tek tek butun tvlere tekrar bakicam 6xxx serilerde herkes birseylerden sikayetci genel bi sorun var sanki et50 yle ilgili pek bise goremedim olumsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdemin

mrhb, 2 önce 6877 aldım. Ambilight sız tv izlemez olduk. senin bahsettiğin gibi smarttan internet zor oluyor. telefondan kullanmak gibi bişii. bilgisayar daha hızlı.. tvnin normal görüntüsü süper fakat dikkatli bakınca kenar kısımlar orta kısıma göre biraz daha karanlık veya bana öyle gelmeye başladı.. Benim en önemli sorunum dielimki filim veya dizi izliyorsun. Gece sahnelerinde insanların yüzü gerçekten gecedeymişiz gibi çevrede bulunan detayları görmek çok zor.. bütün ayarlar ile oynadım sonuç aynı gece görüntülerini fazla iyi çok karanlık. teknosa da philips 7007 ile yan yana gördüm. 7007 çok daha iyi.. Birde canımı sıkan en son şey ben 2199 tl ye almıştım. Kliksa da 1999 tl + %10 world puan var. Yani 200 TL puan Adios varsa 200 TL x 3 = 600 TL puana denk geliyor. TV 1399 TL ye gelmiş oluyor. Bu fiyatada alınır bence.. 3d gereksiz bir şey diyorlardı hakikaten öyleymiş.. 3d de çok ısrar ettim ama bir kere izleyemedim... gözümüz alışması gerekiyor..

Optimum görüntü ayarları için servisi aramanı tavsiye ederim, Tüketici Danışma Hizmetleri oldukça ilgili, yardımcı olacaklardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.