Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Pny 1 TB XLR8 CS3040 (5600/4300) Kapalı Kutu
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Aynısının soğutuculu olan modelini kullanıyorum, Samsung 980 Pro da kullandım , günlük işleriniz de pek farkeden bir şey yok arkadaşlar , bunun TBW si 1800TB , 5 yıl garantili, doya doya program yükleyip silersiniz:).
Ben alırken herhangi bir yerde Pci4 ve pcie3 performansını gösteren bir testi göremedim o yüzden almayı düşünen arkadaşlar için bilgi olsun diye yazayım dedim. Msi Z490 Gamin Edge Wifi ile %50 dolulukta hem Pcie3 hem pcie4 performansı aşağıda arkadaşlar. Bendeki kendinden heatsink li olduğu için CrystalDiskMark Bench lerinde Pcie4 Max 49 derece , Pcie3 Max 46 derece Pwm fanlar en düşükte bu arada. Yani anakartınızın ssd soğutucusu da idare edecektir durumu kendisininki kadar olmasa da . Pcie4 desteği olmayan anakartlara sahip arkadaşlarda 3500/3500 civarı kullanırlar yüksek TBW yi daha ne olsun. İkisinde de Read-Rnd4K iops 700.000 civarı.
Z490 Pcie3
Z490 Pcie4
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X