Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
PNY GTX 1650 4GB TEMİZ EKRAN KARTI SADECE 2500 TL !!!
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şuan 0'ı 3200'e satılıyor. 1 saat kullanmış olsan bile kart 2.el olarak geçer istediğin fiyat fazla;
Satıcı: Nesiltech
Tabii satıcı sensin benimki sadece uyarı
-
Teşekkürler uyarılarınız için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cristo202 hafta önce forumda bu kartın sıfırını 2500 e satan biri vardı 6-7 tane satıyordu hatta millet demediğini bırakmamıştı bu postta yorum yok .d
ben kapalı kutu 1900e zor sattım . yinede ölücülük yapan çoktu
-
1000 yaz yine 800 olur mu derler .d
-
bu kadar dandik kartlarada bu fiyatlar yüksek hakketten :D şuan ederi budur değildir bilmem tabi kartların fiyatları yüksek ama buna 3100 vereceğime misal 3060 10 bin veririm daha iyi ne demek istediğimi anlamıslardır heralde
-
quote:
Orijinalden alıntı: gs09gs09bu kadar dandik kartlarada bu fiyatlar yüksek hakketten :D şuan ederi budur değildir bilmem tabi kartların fiyatları yüksek ama buna 3100 vereceğime misal 3060 10 bin veririm daha iyi ne demek istediğimi anlamıslardır heralde
Bunlarlada mining oluyormuş hocam ravencoin kazıyorlarmış.Artması normal o zaman 1650 super var bende 4000 verdiler vermedim.Satsam ne alacağım?3500 e satamadığım karta 1 hafta sonra 4000 veren çıkınca kıllandım biraz araştırdım bunlardada mining başlamış adamlar 5500 liraya 1650 super satıyorlar piyasa bombok oldu.Alınık gt9600 ilanı vardı geçen.
-
2600 e vermediniz 3 hafta önce bana :) simdi 2500 e vermeyin bence benden size tavsiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam şuan 0'ı 3200'e satılıyor. 1 saat kullanmış olsan bile kart 2.el olarak geçer istediğin fiyat fazla; Satıcı: Nesiltech Tabii satıcı sensin benimki sadece uyarı |
2 hafta önce forumda bu kartın sıfırını 2500 e satan biri vardı 6-7 tane satıyordu hatta millet demediğini bırakmamıştı bu postta yorum yok .d |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X