Şimdi Ara

[SATILDI] PNY NVIDIA RTX 3060TI 8GB GDDR6 XLR8 GAMING REVEL EPIC-X RGB DUAL FAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 PNY NVIDIA RTX 3060TI 8GB GDDR6 XLR8 GAMING REVEL EPIC-X RGB DUAL FAN

Merhaba,

Yeni ekran kartına geçtiğim için mevcutta kullanmış olduğum ekran kartım satılıktır.

Ürün Kodu: VCG3060T8LDFXPPB

Tam Model: PNY NVIDIA RTX 3060TI 8GB GDDR6 XLR8 GAMING REVEL EPIC-X RGB DUAL FAN

Kutu,Fatura,Garanti tamdır.

26.11.2022 tarihinde black friday indirimlerinde hepsiburada'dan almıştım.5 ay daha garantisi vardır.Mining ile hiç işim yok.Oyun için almıştım.

Ankara içi elden teslim önceliğimdir. Etlik'te ikamet etmekteyim. Fiyat sondur. Pazarlık ve takas teklif etmezseniz çok sevinirim. Okuyan bakan herkese teşekkür ederim.

RGB'si kendi velocity yazılımı ile yönetilebiliyor. Yazılım kurulmazsa sabit beyaz yanıyor.

Saygılar sevgiler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.