Şimdi Ara

[SATILDI] PNY RTX 4080 TF Verto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 PNY RTX 4080 TF Verto

05.05.2023 İncehesap faturalı, garantisi devam etmektedir. Kutu ve tüm kutu içeriği ile birlikte verilecektir.

Yoğun iş temposu ve küçük çocuklu aileden kalan az zamanda, nadir kullanılmış, sıfırdan farksızdır.

Mining ve overclock tarzı uygulamalar yapılmamış, zorlanmamıştır, düzenli temizlenen ve iyi soğutulan bir kasa içinde sadece oyun amaçlı kullanılmıştır.

RTX 5080 aldığım için satıyorum, son 1-2 aydır hiç kullanılmamıştıır, kasadan çıkarmadan önce test ettim görüntüsünü paylaşıyorum.

Takas ihtiyacım yok, sadece nakit olarak satılık.

İstanbul Bahçeşehir - İstanbul Havalimanı bölgesinde elden teslim edebilir ya da yurtiçi kargo kazandıran saatler kampanyası ile indirimli, kendi kutusu harici incehesaptan gelen kendi kargo kutusuna da koyarak ve sağlam paketleyerek kargo yapabilirim.

Ölücülük yapılmaya çalışılan, alakasız mesajlar dikkate alınmayacak ve şikayet edilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 38000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Değerli arkadaşlar ölücülere kaptırmayın temiz donanımlarınızı.

Sarı site üzerinden beyfendi bir arkadaş aradı, hal hatır sordu, fiyat en son ne olur dedi.

20 dk sonra kapımdan 37 bin liraya aldı. Hayrını görsün.

Burdan 25 bin, 16 bin falan teklif eden arkadaşlara da selam olsun.

Referans olarak kalması için özellikle silmiyorum ve değiştirmiyorum fiyatı.

• stardust© kullanıcısına yanıt
    Hocam sana ölü fiyat teklif edenler ayrı ama sende çok ahım şahın uygun bir fiyata vermemişsin. Garantisinin iki yıl olduğunu varsaydığım kartı nakit olarak 37k’ya satmışsın, 5070 ti’ler 40k’nın biraz üstünde dolaşıyorlar. Neredeyse denk kartlar garantisi de yanında artısı. Kişisel fikrimdir, baltalama amacı falan yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 2 Mayıs 2025; 0:43:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RTX 3080 Ti Ventus 3x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.