Şimdi Ara

PO,SHELL,OPET,BP,TOTAL v.s. kimin veya hangi ülkenin malı??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
124.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

quote:

Orijinalden alıntı: efe_yakub

Opet kendisi kuyu açıp akaryakıt çıkartmıyorki,

en son öğrendiğim sattığı akaryakıtın hepsini lukoil ( rusya ) den alıyordu, şuan ordan almaya devam ediyor mu bilmiyorum ama nerden alırsa alsın istediği kadar yerli olsun kuyu açıp kendisi yerin altında bir şey çıkartamadıktan sonra benim için bir artısı yok.

Tamam kendisi çıkartmasın ne olacak sanki.Diğerleri yabancı kuruluş olduktan sonra yerli firmadan al daha iyi.Opet yakıtı Tüpraş'tan alıyor.

Ayrıca Opet müşterisine son derece önem veren istasyon temizliği,tuvalet temizliği,müşteri memnuniyeti konularından sürekli 1. olan bir firma.

Yüzde yüz yerli bir firma varken ve işine son derece inem verdikten sonra elin yabancısından almaya gerek yok...

+1
    bizim insanımız yerli malını yerin dibine sokar elin sömürgecilerini başının üstüne koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: esesnefer

quote:

Orijinalden alıntı: need8$(mousegg

quote:

en son öğrendiğim sattığı akaryakıtın hepsini lukoil ( rusya ) den alıyordu, şuan ordan almaya devam ediyor mu bilmiyorum ama nerden alırsa alsın istediği kadar yerli olsun kuyu açıp kendisi yerin altında bir şey çıkartamadıktan sonra benim için bir artısı yok.

Tamam kendisi çıkartmasın ne olacak sanki.Diğerleri yabancı kuruluş olduktan sonra yerli firmadan al daha iyi.Opet yakıtı Tüpraş'tan alıyor.

Ayrıca Opet müşterisine son derece önem veren istasyon temizliği,tuvalet temizliği,müşteri memnuniyeti konularından sürekli 1. olan bir firma.

Yüzde yüz yerli bir firma varken ve işine son derece inem verdikten sonra elin yabancısından almaya gerek yok...

+1
    bizim insanımız yerli malını yerin dibine sokar elin sömürgecilerini başının üstüne koyar

Alıntıları Göster
    UsPEt te yerli yaf
    ben çok memnunum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

UsPEt te yerli yaf
    ben çok memnunum valla

Alıntıları Göster
    Alman'da BP istasyonu bulunmaz, neden çünkü orada ARAL var. Peki Aral kimin: 2002 yılında BP tarafından satın alınmış ama Almanların yerli malı sevdası yüzünden isim değişikliği yapılmamış.

Peki yurdum insani, "Ucuzsa vardır bir illeti" taktiği ile 'len her durumda elin oğluna güvenir yurdum markasına bir gram değer vermez...

• quote:

opet sattığı yakıtın tamamını tüpraştan alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Türkiye petrolleri..detletin dağıtım şirketi
     PO,SHELL,OPET,BP,TOTAL v.s. kimin veya hangi ülkenin malı???

Cahilliğimi mazur görün. Gerçekten devletin akaryakıt firması mıdır?

Kalitesi , denetimleri nasıldır? İstasyonlar özel midir? Devlet midir?

Şirket bir anonim şirket gerçi. Nasıl bir yapılanma vardır? Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat_745

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Türkiye petrolleri..detletin dağıtım şirketi
     PO,SHELL,OPET,BP,TOTAL v.s. kimin veya hangi ülkenin malı???

Cahilliğimi mazur görün. Gerçekten devletin akaryakıt firması mıdır?

Kalitesi , denetimleri nasıldır? İstasyonlar özel midir? Devlet midir?

Şirket bir anonim şirket gerçi. Nasıl bir yapılanma vardır? Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim

Evet, gerçekten devletin firması.

İstasyonlar özel.

Kalitesi konusunda da güvenilebilir, çünkü şu anda özele geçmiş olan Petrol Ofisi'ni de zamanında TPAO kurmuş, işletmiştir.

• isterse babamin oglunun sirketi olsun adam gibi uckagitcilik yapmadan yakit satmiyorlarsa elin gavurundan alirim shell ve opetten sasmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

Alman'da BP istasyonu bulunmaz, neden çünkü orada ARAL var. Peki Aral kimin: 2002 yılında BP tarafından satın alınmış ama Almanların yerli malı sevdası yüzünden isim değişikliği yapılmamış.

Peki yurdum insani, "Ucuzsa vardır bir illeti" taktiği ile 'len her durumda elin oğluna güvenir yurdum markasına bir gram değer vermez...

+1

Bir sürü yerli dağıtım şirketimiz var ama herkes Shell'den, BP'den, Total'den şaşmamcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: matgab

+1

Bir sürü yerli dağıtım şirketimiz var ama herkes Shell'den, BP'den, Total'den şaşmamcı...

Alıntıları Göster
    Benim kayınpederin Malatya'da petrol istasyonu var. merkezi ana arterde değil. Adam namazında niyazında ve fazlasıyla sağlam. Eski anadolu esnafı yani. 3-4 sene önce bana istasyonların fazla kâr için yaptıkları hile-hurdaları gösterdi.

Geçen sene gittiğimde ise devletin ve Balpet'in bir sürü yeni şartlar eklediğini gördüm. Sürekli kameralarla ve sensörlerle pompalar ve depolar vesaire online izleniyor, Serverlar kurulmuş felan.

Baba dedim artık kimse adilik yapamaz. Bak oğlum sayayım dedi 10 tane yeni çakallık gösterdi. Yapacak olan bir yolunu bulur hiç birşey yapamasa depoya indirirken katkısını yada suyunu-yağını ekler dedi.

Anlayacağınız aldığınız istasyon çok önemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bugün Facede gördüm.Akaryakıt zamlarından dolayı yakıt almayarak protesto edelim şeklinde pratikte gerçekleşmesi mümkün olmayacak bir eylemin uygulanabilirlik ihtimalini çok arttıracak bir fikir ortaya atmışlar.Saydığınız özellikle bu 3 firmayı yazıp bunlar haricinde ve yerli olanlardan alalım ve böylece arabasız edemem diye düşünenleri de eylemin içine dahil ederek eylemin ses getirme olasılığını arttırmışlar.Bu 3 firma yakıt satamazsa bir şeyler olur mu acaba gibilerinden.Bence fikir güzel ve uygulanabilirlik yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Benim kayınpederin Malatya'da petrol istasyonu var. merkezi ana arterde değil. Adam namazında niyazında ve fazlasıyla sağlam. Eski anadolu esnafı yani. 3-4 sene önce bana istasyonların fazla kâr için yaptıkları hile-hurdaları gösterdi.

Geçen sene gittiğimde ise devletin ve Balpet'in bir sürü yeni şartlar eklediğini gördüm. Sürekli kameralarla ve sensörlerle pompalar ve depolar vesaire online izleniyor, Serverlar kurulmuş felan.

Baba dedim artık kimse adilik yapamaz. Bak oğlum sayayım dedi 10 tane yeni çakallık gösterdi. Yapacak olan bir yolunu bulur hiç birşey yapamasa depoya indirirken katkısını yada suyunu-yağını ekler dedi.

Anlayacağınız aldığınız istasyon çok önemli...

Alıntıları Göster
    yakıtı kaliteli olsun da..

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

yakıtı kaliteli olsun da..

Alıntıları Göster
    hepsi aynı milletten; kapitalizm
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

hepsi aynı milletten; kapitalizm

Alıntıları Göster
    kim hangi firma bilmiyorum fakat 18 martta çanakkaleye gittim şehitliklere, bir çok yıkık anıtı opet restore etmiş tabi bunun ücreti akaryakıt firmasına göre denizde damlada olsa bu bir düşüncedir. helal olsun dedim ve 4 aydır tüm yakınlarıma opeti tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

BP ingilizlerin SHELL Hollanda ve İngiltere ortaklığı.Hollanda'ya sempatim olduğu için hep SHELL alıyorum

Köle ticareti, sömürgecilik, kapitalizmin önderliği, sırpların boşnaklara soykırımına göz yummaları. Tam sempati duyulacak millet bravo.

Doğru. Balkanlardaki BM barış gücü içerisindeki Hollanda askerlerinin çevirmediği iş kalmadı. Sırpların soykırım hareketini de kesmek yerine açıp Sırp ordusunun geçişine izin verdiler; nasıl bir barış gücüyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

kim hangi firma bilmiyorum fakat 18 martta çanakkaleye gittim şehitliklere, bir çok yıkık anıtı opet restore etmiş tabi bunun ücreti akaryakıt firmasına göre denizde damlada olsa bu bir düşüncedir. helal olsun dedim ve 4 aydır tüm yakınlarıma opeti tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    Aynı b.kun yeşili birbirlerinden hiçbir farkları yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Aynı b.kun yeşili birbirlerinden hiçbir farkları yok

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Alıntıları Göster
    rockfeller ve rothcshıld (yanlıs yazmıs olabılırım) aıllerının kontrolu altındayız sıkıntı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

rockfeller ve rothcshıld (yanlıs yazmıs olabılırım) aıllerının kontrolu altındayız sıkıntı yok...

Alıntıları Göster
    Yerli marka olduğu için OPET e sempati duyuyorum ve duyacağım. Şunu da söylemem lazım Royal Dutch Shell ingiltereden yönetilen bir hollanda firmasıdır ancak Türkiye'deki operasyonları TURCAS isimli yerli bir şirketle birlikte Shell-Turcas AŞ (STAŞ) isimli yeni bir şirketle yapmaktadır.
    Ayrıca akdenizde petrol arama konusunda bir çok şirket rumlar/AB için kendini riske atmadı sadece SHELL/TPAO ile beraber akdenizde ve karadenizde petrol arıyor.
    Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama rumların AB üzerinden yaptığı baskıları da yemeyen tek şirket bence...Bu da shell e olan sempatimi katlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xperia007

Yerli marka olduğu için OPET e sempati duyuyorum ve duyacağım. Şunu da söylemem lazım Royal Dutch Shell ingiltereden yönetilen bir hollanda firmasıdır ancak Türkiye'deki operasyonları TURCAS isimli yerli bir şirketle birlikte Shell-Turcas AŞ (STAŞ) isimli yeni bir şirketle yapmaktadır.
    Ayrıca akdenizde petrol arama konusunda bir çok şirket rumlar/AB için kendini riske atmadı sadece SHELL/TPAO ile beraber akdenizde ve karadenizde petrol arıyor.
    Tabi ki para kazanmak için yapıyor ama rumların AB üzerinden yaptığı baskıları da yemeyen tek şirket bence...Bu da shell e olan sempatimi katlıyor.

Alıntıları Göster
    Şimdilik shell kullanıyorum. Bakalım ileride ne olacak. Sempati duyduğumdan filan değil, sadece şimdiye kadar bir yamukları olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Htmakina

Şimdilik shell kullanıyorum. Bakalım ileride ne olacak. Sempati duyduğumdan filan değil, sadece şimdiye kadar bir yamukları olmadı.

Alıntıları Göster
    YEDİ KIZ KARDEŞ;
    Exxon,
    Shell
    BP,
    Gulf,
    Texaco
    Mobil
    Chevron

Dünya petrol piyasasını kuran, yöneten ve bu günlere getiren şirketler.
    Bu firmalara "yedi kızkardeş" adı verilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.