Bir dahaki sefere gelmesin diye açık açık yazdınız herhalde. |
POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ankara'da benim kart 25-26 günde elime geçti..Çok talep varmış,o yüzden gecikiyormuş.Aradığımda bu şekilde cevap aldım:
-
QR ödemede hangi banka diye soruyorlar ya ne cevap veriyoruz.
-
QR da uygulama banka seçmiyor. kasiyer sorarsa yinede siz herhangi bir banka qr diyebilirsiniz.
-
Seçiyor hocam maalesef. Akbank posu seçildiğinde genelde hata veriyor. İş Bankası'nda sorunsuz QR ödeme yapılabiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pocayı chippine ekleyip migros iade alan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasac -- 21 Eylül 2023; 17:11:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
QR ile ödemede Fibabanka diyebilirmişiz.
-
Sence? 22-24 diyor cuma-cumartesi ve pazar işte 😉quote:
Orijinalden alıntı: kerimberk35
Bu mesaj silindi.
Sorun olmaz 👍quote:
Orijinalden alıntı: kerimberk35
Bu mesaj silindi.
istanbulkarta yükleme yapsam sayar mı sizce. deneme için 10 tl yükledim, nomu pay öde/istanbulkart yazıyor postta
-
Sayılmıyor. Kurumlara yapılan karttan para yükleme işlemleri olmuyor. Bu da İBB kurumu olduğundan sayılmıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucketyusuf -- 22 Eylül 2023; 17:6:12 > -
Teşekkür ederim hocam cevabın için boşuna 500 tl yüklememiş oldum
fiziki kartta yok alacak yapacak bisey bulamadım bimparaya yükleme yapcam büyük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlarımızda okuduğunu anlama sorunu var hocam :D
-
hocam bende yeni üye oldum. Hb sayıyor mu kampanyada kapsam dışı demiş ama aynı posu kullanıyorlar sanırım nasıl ayırt edecekler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cüzdana yükleme kampanya dışı hocam ama cüzdanı devre dışı bırakarak ödeme yaparsanız dahil ben Migros ve sanal market harcamaları yapmıştım ama forumda hb dahil diyen arkadaşlar vardı tabii cüzdan hariçquote:
Orijinalden alıntı: uzaypatronu
hocam bende yeni üye oldum. Hb sayıyor mu kampanyada kapsam dışı demiş ama aynı posu kullanıyorlar sanırım nasıl ayırt edecekler :)
sağ olun hocam ben deniyeyim.
burada kampanyaları baya iyiymiş daha önceden duydum ama aylık 100₺ diyince pek önemsemedim ama her hafta varmış güzel.👍🏿
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X