7/24 para gönderip alabileceğiniz, kolayca faturalarınızı ödeyebileceğiniz, QR ile temassız işlem yapabileceğiniz ve avantajlı nakit iade kampanyalarından yararlanabileceğiniz yeni bir deneyim. Dilerseniz ücretsiz Poca dijital kartınız ile internetten güvenli alışverişin keyfini de yaşayabilirsiniz. Poca mobil uygulamasını App Store, Google Play ve Huawei AppGallery’den telefonunuza indirerek hemen Pocalı olun. Poca ile harcamak kazandırıyor!
Diğer kampanyalar TuranApp ve Hayhay ile aynı. Oyak Portföy'ün bu uygulama. Diğer uygulamalar da altyapı hizmetini Birleşik Ödeme'den alıyor. Ortak kampanyalar Iwallet kampanyaları. |
POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU]
-
-
Eski konuyu aradım bir türlü bulamadım.
Kampanyayı paylaşayım diye konusunu açtım.
Kurallara aykırı bir durum varsa silinebilir.
-
hayırlı olsun, bunu da sömürelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üye olma şartı mı var? çünkü uygulamada gözükmüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mahmut Bey, her masada varız:)
Fıstıkçı Şahap'ı denemedim. İşe yarıyor mu yaramıyor mu bilmiyorum.
Şimdiden soranlara toplu cevap vereyim. Zaten iadeler de anında değil.
-
Ben eski üyeyim. Kampanyayı görüyorum.
-
Bende ilk gördüğümden beri üyeyim (geçen yaz) kampanyaları olmadığı için silmiştim iadeler anında da değilmiş yani denemelik bir defa kullanırım o kadar max
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç tane oldu ön ödemeli cüzdan hizmeti veren kuruluş sayısı, ben artık yetişemiyorum. Sanki bazıları merdiven altı işletme gibi ciddiyetsiz geliyor.
* Konu için, bilgilendirme için teşekkürler.
Ekmek yoksa poca yiyin konu sahibi kızıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 14 Nisan 2023; 3:5:38 >
46 tane hocam.
Liste burada.
www.tcmb.gov.trTCMB - Elektronik Para Kuruluşlarıhttps://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/connect/TR/TCMB+TR/Main+Menu/Temel+Faaliyetler/Odeme+Hizmetleri/Elektronik+Para+Kuruluslari
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi/banka kartınız ile para yükleme %2.00
maalesef ..
-
muhendis beni engellemiş.
eft-havale ücretsiz.
kredi kartını anlarım da , banka kartına neden komisyon alıyorsunuz abi valla saçmalık sırf bu var diye kullanmıyoruz
-
Bir kişi de çıkıp "bi poca bulaştık ama hayırlısı" diye bayat bir espri yapmamış...
-
Takip
İadesi yatan var mı
Bana yatmamış henüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bir kişi de çıkıp "bi poca bulaştık ama hayırlısı" diye bayat bir espri yapmamış... |
Beyler kim piyasada ne kadar kalıcı olur ne para kazanır boş verin. 500 lira harcayın 100 liranızı alın. Bu forumda bir ara en aktif konu Papara konusu idi. Şu an yüzüne bakan yok. Fırsat varsa biz de varız. Yoksa kullanmayız. Takılmaya gerek yok. |
Ekmek yoksa poca yiyin konu sahibi kızıyor
|
kredi kartını anlarım da , banka kartına neden komisyon alıyorsunuz abi valla saçmalık sırf bu var diye kullanmıyoruz |
Neymiş adam cüzdanında 50 kart taşıyamazmış. Neymiş 100 lira için bilgilerini vermeye gerek yokmuş. Bilgilerin çok değerli madem kartlar kafanı karıştırıyorsa donanımhaber'de ne işi var abi? Neymiş adı niye böyleymiş? Yahu sen aldığına bak adından sana ne? Diyelim ki oran %5 ve sen beğenmedin? Yahu konuya cevap yazmak zorunda değilsin ki? Belki kullanacak vardır? Ulan koskoca bankanın kredi kartının %1 vermediği yerde adam %3-5 veriyor bir şeyler? Kullanan çıkar belki diye konusunu da açmışız. Adam yararlandığı konuya mesaj yazmıyor ama yararlanmayacağı ve beğenmediği şeye gelip mesaj döşeme ihtiyacı hissediyor. Böyle tuhaf bir topluluk yani. |
Dün tekrar uzunca yazdım. Şartlara yazmamışsınız. Bu yüklemeler nakit olarak çekilemiyor sadece markette harcanabiliyor filan diye. Ya şartları değiştirin açık açık yazın ya da kurala uygun bu harcama için insanları üzmeyin dedim. Poca'ya kazandırdığım müşteri 30'a yaklaştı. Nette açıkça kendilerinin tanıtımını yaptığımı da ekledim. Belki yazdıklarım da etkili olmuştur bilemiyorum ama yarın yatıracağız yatmazsa tekrar yazın demişlerdi. Bir sonraki kampanyada benzer sıkıntı olur mu bilmiyorum. O nedenle ben tekrar Bimpara yapmayacağım. Belki şartlara da açıkça yazarlar. Kim bilir? |
Fırsat mı diye bakıyorum sizin dögüşünüzü okumak zorunda mıyım özelden halledin
|
Şu rahmetlinin konusunu niye hortlatıyorsunuz ki
|
%10a düşürmüşler yaramaz |
Benzer içerikler
- bonus forum
- pratik finansman kart nakite çevirme
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- hangikredi ücretsiz kod
- getir finans nedir
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X