Şimdi Ara

POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
112
Favori
98.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana eksik yattı. Eksik yatan yok mu hiç? A101’de ve sıradan bir markette harcamıştım. Bazılarını yatırmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

300 üzeri mi alışverişlerin?

• b0Ni kullanıcısına yanıt

415 TL harcamanınki yattı. 62 TL ve 22 TL’lik harcamalarınki yatmadı. Normalde 100 TL iade gelmesi gerekiyordu. Sadece 415’lik harcamanınki 83 TL olarak yattı. Acaba kalanlar yarın yatar mı?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yatmaz

- Tek seferde yapılan 300 TL ve üzeri harcamalar kampanya kapsamına dahildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

300 TL şartını okumamışım. Turan’daki gibi her harcamaya veriyor sanıyordum. Sıkıntı yok o zaman :)

• Desident D kullanıcısına yanıt

O işlerden hiç anlamam.

• Geçen ay telefonumla bütün aileme 1 er hafta aralarla poca actim. 5.yi açarken birden hata verdi ve 3 tane poca blokelendi. Poca müşteri hizmetleri sistem tek telefonla hesap açınca sahte hesap olarak algılıyor ve hesaplari blokeliyor dedi. Hesap sahibi ararsa acariz dediler.Benim hesabım blokeli ama ben sahte değilim sizi aradim tc kimlik hersey var dedim. Kayıt açtılar. Hesabi 3 gun sonra açtılar. Diğer hesaplar icin de vakit buldukça aradik. Son hesabi yoğunluktan dolayı 3 hafta sonra aradım.Dediler ki yeni alınan kararla blokeli hesaplar ömür boyu açılmayacak :) Bu kararı almak icin acaba ne içtiler merak ettim. Pocayi ayni telefonla açtınız diye bloke koymanın mantığı çözmeden, ömür boyu açmayacağız demek ayri bir mantık istiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

poca müşteri temsilcisi pek anlamıyor. poca mail adresine konu hakkında mail atın hesabı açıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 30 Eylül 2023; 1:5:29 >
  • Poca'da kredi kartı ile yüklenmiş param kaldı, minimum komisyonla nakite çekmek için yöntem bilen varsa özelden ışıklandırırsa sevinirim.

• Arkadaşımı davet et ile babamı davet ettim ve babam yeni hesabından %20 kampanyası için harcama yaptı bunun %20 ye engeli olmaz değil mi kampanya şartlarında ona benzeri gördüm davet eden için mi edilen için mi geçerli

• POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU]

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Geçerli hocam, sorun olmaz.

• getir geçerli mi arkadaşlar ona göre yarın işlem deneyeceğim yeni hesap açıp

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    geçerli hocam
    500/100 yaparsın.
    Getirde kuponlarla kombo yapabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

öyle yapıcam aynen süt peynir POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] 

• Poca %20 kampanyasından her hafta faydalanılıyor mu arkadaşlar? geçen hafta almıstım bu hafta tekrar iade gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Poca %20 kampanyasından her hafta faydalanılıyor mu arkadaşlar? geçen hafta almıstım bu hafta tekrar iade gelir mi

Max 100 TL gelir eğer 100 TL aldıysanız daha yararlanamazsınız

• Bimpara ya 500 yükledim. Olur umarim

• Tahir26 kullanıcısına yanıt

Gecen hafta yukledim verdi iade sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.