Şimdi Ara

pocket pc ile internet zevki iskenceyemi donuyor. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pocket pc lerdeki wifi hizi nasildir.
    kullanan arkadaslar teorik ve pratik olarak aciklama yapabilirmisiniz
    ben ogrenci olarak yurt disinda ikamet ediyorum amacim sadece nete girmek skype den ailemi aramak arastirma yapmak yani genel olarak butun gun internetin basinda olmak istiyorum. pocket pc ile internet zevki iskenceye mi donusur mu?
    gozume carpan urunler : palm tlx 207 paund, hb rx1950 300 usd, E-ten M600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigilgan -- 6 Ekim 2006; 19:18:03 >

• qtek s100 ile skypee ses kalitesi pek iyi degil
    msn messenger goruntulu arama ses yok
    nette gezmek guzel netfront minimo opera ile ozellikle netfront harika
    sayfalardaki videolari seyredilemiyor linki kendin bulup windows mediaya koymalisin yani olmucak is
    pek tavsiye etmem yani bence sadece yazmak icinse al ama goruntu vs vs yapamiyorsun iste
  • tesekkur ederim mancukya .
    arkadaslar mancukya nin yasadigi problemler sizin modellerinizde karsiniza ciktimi yukardaki sorularada cevap yazarsaniz sevinirim.
  • bence gayet keyifli ve işini kolaylaştıran bi iş ben de o2 da skype i kullanıorum ses kalitesi gayet ii ayrıca flash player yüklediginde internetteki videoları da gayet ii izliyebiliosun program olarakda opera browser ı öneririm süper
  • ben jasjar kullanıyorum opera yı surf ıcın explorer(macromedia flash yazılı nıda yukleyınce) rapıdden dosya cekmek ıcın skype lada normal ıletısım kurmak ıcın kullanıyorum wıreless olan bır yerde (istanbul ıcın konusuyorum) baglantı hızına baglı olmakla beraber genelde sayfaların acılma hızları guzel skype msn de de problem yaratmadı benım cıhaz ıcın ayrıca mıcrosoft un ana sayfası uzerınde microsoft portrait dıye bır prog dan bahsedılıyor sanırım goruntulu gorusme yapabılmek ıcın msnden gelısmıs bısey ancak bende detay bılmıyorum "microsoft portrait" dıye ararsan yardımcı olabılır ancak 2 saat boyunca mp3'u streamıng(onlıne radyo) olarak dınleyı ette de surf yapıp msn de kullanırsan (kendım ıcın konusuyorum ) batarya bıtıyor cıhazım i-mate jasjar
  • microsoft portrait yi siteye ben sundum benden once biri verdimi bilemem ama deneme asamasinda olan eski netmeeting tabanli bir prog ama beta ve su an icin okadarda ise yaramiyor pcden pcye ses ve video kalitesiz gidiyor denedik ppclerde her kamerayi tanimiyor zaten beta
    skypee sesi neresi kaliteli ?
    bende kullaniyom skypee ama oldukca kaliteli yazan desin bakalim neyi kaliteli pcdeki gibi ses oluyormu yapmayin yani
    kullandigimiz bildigimiz birsey konusuluyor konusulmuyor degil ama oyle kaliteli demekde ayip kaciyor biraz
    flash video muzik ben demedim dinlenmiyor diye ama gir vidilife youtube yada herhangi birsiteye bakabiliyormusun videoya windows ce kim ne derse desin kisitli cesitli programlarla iste pcye ykain hale geliyor ama tam olmuyor bu arkadas butun gun kullancam diyor elinde secenek olan biri internet icin almasi hata bence buda kendi gorusum
  • acaba kullandiginiz modeller farkli yasadiginiz problemler ondan kaynaklaniyo olabilirmi.
    gercekten deneyimleriniz benim icin cok onemli. eger nete girmek iskence oluyorsa ayni fiyata notebook alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigilgan -- 7 Ekim 2006; 17:44:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SE P990i ile sorunsuz, hızlı
  • ben yazdıklarımı kendım denedıgım ıcın yazıyorum skype herkesın denedıgı kullandıgı programdır buna bır sozum yok ancak bende herhangı bır sıkıntı yaratmadan son derece kalıtelı ses gonderımı gerceklesıyor bunun dısında flash player programı kullanıyor flash dosyalarını acmak ıcın demıstım su var gsmle gorusme yaparken ses ıletımı kalıtelı mı dıye sorsaydın buna hıc dusunmeden cevabım hayır olurdu normal cep telını tercıh ederım derdım ancak web sayfları ıcınde ılla benımde sıkıntı duydugum sayfalar yada proglar cıkar ancak bunuda 3rd party programlarla elımden geldıgınce basarmaya calısıyorum pc de farklı mı??
  • dogru cevap, notebook.
    ultra hafif bir notebook kullanmani tavsiye ederim. ;-)
  • öncelikle skype ın sesi dediği gibi oldukça kaliteli çıkıo senin cihazınla ilgili bi sorun olabilir youtube u denedim evet videoları açmıo flash player 7 olm ragmen ama internetteki bi çok videoyu izliorum ben flash la ayrıca sen bence birazda pocket pc nin kullanım amacını bilmiyosun zaten o kadar büyük bi sistemi bu kadar küçük aletlere sıgdırabilselerdi masaüstü pc die bişey olmazdı kısacası ben kendi adıma konuşayım yapmak istedigim herşeyi yapabiliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

microsoft portrait yi siteye ben sundum benden once biri verdimi bilemem ama deneme asamasinda olan eski netmeeting tabanli bir prog ama beta ve su an icin okadarda ise yaramiyor pcden pcye ses ve video kalitesiz gidiyor denedik ppclerde her kamerayi tanimiyor zaten beta
    skypee sesi neresi kaliteli ?
    bende kullaniyom skypee ama oldukca kaliteli yazan desin bakalim neyi kaliteli pcdeki gibi ses oluyormu yapmayin yani
    kullandigimiz bildigimiz birsey konusuluyor konusulmuyor degil ama oyle kaliteli demekde ayip kaciyor biraz
    flash video muzik ben demedim dinlenmiyor diye ama gir vidilife youtube yada herhangi birsiteye bakabiliyormusun videoya windows ce kim ne derse desin kisitli cesitli programlarla iste pcye ykain hale geliyor ama tam olmuyor bu arkadas butun gun kullancam diyor elinde secenek olan biri internet icin almasi hata bence buda kendi gorusum

• Ben de asus a716 var, eğer hız olarak soruyorsan minumum sinyalde bile son derece hızlı ( tabii türkiyedeki hemen hemen herkesin 1mb/s yeni geçtiğini göz önüne alarak çıkarım yapsan senin için daha doğru olur). Örneğin aynı ortamda toshiba lap topla aynı performansla download yapabiliyorum.
  • cevabin icin cok tesekkurler
    eger download hizi dedigin gibiyse
    neden notebook un hantalligini cekeyim degil mii?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.