Şimdi Ara

POCKETBİKE ALINIRMI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. işyerim yürüyerek 20 dakika civarında sürüyor. B ehliyetim var ama motor ehliyeti almakla uğraşmamak için pocketbike almayı düşünüyorum. nedeni ayrıca metroda rahatça istediğim yere götürebilirim. boyum 1,70 kilom 60. uygun fiyatlı pocketbike bakıyorum. alıp almamaktada kararsızım. tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• pocketbike mı? siz bilirsiniz ama kullanım amacına göre gereksiz bir alet gibi.
  • normal motoru evin önüne koysam çalarlar yada çocuklar oynarken parçalar. en azından bunu balkona koyabilirim diye düşünüyorum.
  • POCKETBİKE 'mi ? Elalem güler

alın bi cup yada scoter keyfinize bakın
  • pocket bike nedir diye bir baktım da, hiç de öyle ulaşım için uygun bişey değil, daha çok gösteri-şov amaçlı komik bir alet. Çok da ucuz olduklarını sanmam. 20dk yürüme birşey değil ki, yürüyüş iyidir sağlık açısından.
  • yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
  • Yürüyerek 20 dk. olan bir yolu bisiklet ile 10 dk'ya düşürebilirsiniz, o yol için motorsiklet alınmaz. Hatta eğer trafik, yaya geçidi, ışık vs. olmayan bir yoldan gidiyorsanız 7-8 dk. bile olur. Ben yürüyerek yaklaşık 1 saat süren mesafeyi bisikletle gidiş+geliş 1 saat gibi bir sürede hallediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoppeR. -- 4 Ağustos 2014; 22:38:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cf moto clx 250 yardım lütfen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pocket bike değil de Honda Today falan düşünün komik olur o
  • fiyat sorun olmazsa honda mcx 125 alın oda minyondur tatlıdır
  • bu hondaları kullanmak için yine ehliyet gerekiyor sanırım. ben ehliyetsiz diye pocketbikeye yönelmiştim. yorumlar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.