Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.433
Cevap
70
Favori
211.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1 haftadır kullanıyorum. Telefonu aldım alalı kullandığım en sorunsuz ve seri miui sürümünü çıkartmışlar. Şarj olarak da memnunum. Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama xiominin sitesindeki rom listesin de gozukmuyor. orjinal rom mu birde bankacılık işlerimde sıkıntı cıkarmı . cihazım imei repair gormustur.

• lastlion L kullanıcısına yanıt

Miui eu, custom romdur. Nfc ile ödeme dahil bankacılık işlemlerimi sorunsuz yapıyorum. Global kararlı sürüm de yakında çıkacaktır. Aklınızda soru işaretleri varsa onu da bekleyebilirsiniz.

• arkadaşlar ben ps4 ve xbox oyun kollarını bluetooth üzerinden bağlıyorum menülerde çalışıyor ama oyunlara girince çalışmıyorlar, mesela fortnite oynarken sadece sol analog çalışıyor sağ analog çalışmıyor vb.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    download v13.0.1.0.sjkcnxm - xiaomi redmi k30 pro/zoom/pocophone f2 pro - eu stable in mifirm
    Download V13.0.1.0.SJKCNXM - Xiaomi Redmi K30 Pro/Zoom/Pocophone F2 Pro - EU Stable in MiFirm
    https://mifirm.net/downloadeu/8675

Bu linkteki romu TWRP ile kurabilir miyim?

Zip dosyasını direkt telefona atıp, twrp den install etmem yeterli midir yoksa ZIP dosyası üzerinde extra bir işlem yapmam gerekir mi?

(wipe ve format data işlemleri dışında)

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Twrp değil Fastboot modla yükleniyor hocam. Zipin içindeki dosyaları çıkartıp içinden çıkan Windows install with data format.cmd komut dosyasını çalıştırın. Yüklemesini bekleyin otomatik yeniden başlıyor

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Bir sayfa geride videolu anlatımım mevcut önce izleyin sonra uygulayın...

• Globalde ne zaman dağıtılır bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Xiaomi hariç kimse bilemez maalesef...

• Vodafon ile kullanıp 4.5 g hız problemi yaşayan varmı , bimcell den geçtim berbat.Arada takılmalar filan oluyor.Yaptığınız bir ayar var mı?

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    Hız sorunuzdan kastınız nedir? Yarın bir deneme yapabilirim

• Google cam 8.4 yayınlanmış deneyen oldu mu? Ben telefonumuz için yayınlanan gcam uygulamasını pek beğenmemiştim

Üstad 5 , 6 mbps geçmiyor.TT ve Bimcell de böyle bir problem yoktu.Hadi hızı geçtim tiktok vs bir iki video izleyince takılıp kalıyor.Yani git-gel oluyor anladığım kadarı ile.Tercih edilen ağ türünü GSM/WCDMA/LTE yaptım hız 30mbps ye kadar çıkıyor sabah 3 gibi 100-120 görüyordu.Umarım kalıcı olur.Vodafone problemli kesinlikle....

Vodafone sorunlu benim için , Çift Hat kullanıyorum ( Kararlı Rom ve Türkiye Cihazı)

TT sıfır problem yaşarken, Vodafone her zaman Problemli. Sırf bu cihaz için konuşmuyorum diğer farklı cihazlarda da aynı sıkıntıları yaşadım.

Özellikle ses kalitesi diğer 2 operatörden geri, hız kararlı değil...

• artık neredeyse her gün bir iki kez çağrılarda ses gitmemesi sorunu yaşıyorum, moral bozmaya başladı, nedenini bilmiyorum. hat olarak vodafone kullanıyorum

normal geldi bölgeye göre hız ve şebeke farkı oluyor

• Arkadaşlar Pc kolu Xbox kolu playstation kolu taktım ama cihaz hiç birini tam olarak randımanlı çalıştıramadı, benim telefonda mı bir sorun var acaba? kolları tanıyor ama mesela sağ analoğu tanımıyor veya fortnite oynarken ateş etmiyor, bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor, sırf oyun oynarım tam ekran olsun delikle uğraşmayayım dedim ama farklı sorunlar baş gösterdi

bir deneyebilir misiniz?

Hallettin mi bir çözümü vardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

hayır halledemedim, menüde analog kollar çalışmasına rağmen oyunlara girince tepki vermiyorlar

Ayarlar ek ayarlar erişebilirlik indirme hizmetlerinde sıkıntı çıkaran bir tanesi vardır. İstersen hepsini kapat istersen tek tek kapatıp dene çözülür. Bu genel xiaomilerde olan bir sorundu daha çok google ile alakalı. Ben de yaşamıştım böyle çözdüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.