Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.429
Cevap
70
Favori
211.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Keşke yardımcı olabilsem. Ben de 5.yıl içerisindeyim nazar değmesin, zevkle kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonum şarjdeyken %53'e kadar doluyor. Flex kablosu sorunu mudur bu acaba?

• shaq_1907 kullanıcısına yanıt
    Kablo yada pil bitmiş.

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Bu yöntem benim sorunumu çözdü. Teşekkür ederim. Eğer sorun tekrarlanmazsa 1-2 sene daha kullanma niyetindeyim bu telefonu. Android versiyonu olarak her ne kadar geride kalmış olsa da hala iş görüyor cihaz.

• Bu arada bir soru sormak istiyorum. Ben bu cihazı yurtdışı cihaz olarak almıştım. O dönem IMEI attırmıştım Hatta bu forumdan biri önermişti IMEI atan kişiyi. Şimdi ben farklı bir ROM yüklersem IMEI gider mi gitmez mi? Bu o dönem atılan IMEI'nin hangi yöntemle atıldığıyla mı alakalı? Eğer öyleyse hangi yöntemle IMEI atıldığını ve ROM değiştirmeye müsait olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu arada IMEI atan kişi bana bazı dosyalar vermişti saklamam için. efsyedek klasörü içinde img ve qcn uzantılı dosyalar var. Bunlar hala duruyor. Fakat ne işe yaradıklarını bilmiyorum.

• 38derece kullanıcısına yanıt
    Rom yükleme olayları ile çok ilgili değilim ama farklı rom yüklerseniz IMEI gitmez.

O dosyalar muhtemelen orijinal roma ait. Tekrar yüklemek için lazım olur diye saklayın demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 15 Aralık 2024; 5:16:30 >
  • Ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlamadığın sürece gitmez. Sıfırlama için TWRP kullanman lazım.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.