Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.423
Cevap
68
Favori
211.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android 11 yanu miui 13 ve 14 lerde sadece bu şekilde yapmak yeterli oluyor olabilir.

Ancak android 10 yani miui 12 sürümlerinde
    Root yaparak ve bilgisayardan da birkaç müdahale ile aktif etmek gerekiyor. İlk sayfalarda vardi anlatımı
  • An itibari ile telefon şarj olmuyor... Okumuştuk başımıza geldi. Fleks kablo mu soket mi anlamanın yolu var mı? Düştük küçük şehirdeki telefoncuların eline...

• Alivhtsntrk kullanıcısına yanıt

Nasıl çözdünüz hocam? Hangi parçalar değişti?

• adam94 kullanıcısına yanıt
    15 mesaj kadar önce arkadaşa yazmistim sorunun çözümünü asagiya tekrar ekliyorum.
    Bu arada kapagi sökerken de dikkar et, oncesinde iyice ısıt (telefonculardaki isitma cihazi imkanin yoktur) o yuzden UFO isitici ya da fon makinesi ile 1 2 dak isitarak kapağın yapiskanini iyice gevsetip cikar var asagidaki yöntemle sarj sorununa çözüm bulabilirsin.

Bu arada ben 1 yildan fazladir bu sekilde çözüm sağladım ancak 1 aydir bu çözüm de artık işime yaramıyor. Önce flex kablo, yetmez ise sarj boardunu değiştirerek kalici cozum deneyecgim ama telefonsuz kaldigim icin artık mi 13 aldim ve o telefona odaklanacagim artik. Bu da yedek telefonum olur.

Neyse çözüme gecelim.

iConceptPhonesyoutube
    𝗣𝗼𝗰𝗼 𝗙𝟮 𝗣𝗿𝗼/𝗥𝗲𝗱𝗺𝗶 𝗞𝟯𝟬 𝗣𝗿𝗼 - 𝗡𝗼𝘁 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗶𝘅/𝗦𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 - 𝟭𝟬𝟬% 𝘄𝗼𝗿𝗸𝗲𝗱
    https://www.youtube.com/watch?si=VJRjqp3-EjOiht30&v=68ET2UlMhHA&feature=youtu.be

Bu videodaki yöntem ile sorununu çözebilirsin.

2 senenin sonunda benim de başıma geldi ve bu şekilde hallettim.

Videonun özeti, arka kapağı açtıktan sonra,

Anakart ve sarj boardunu birbirene baglayan fokey siyah kablonun üzerindeki kapakları çıkarıp,kapak ve flex kablo arasına 3/4 kat elektrik bandını (flex kablo ucu kalınlığında keserek) yapıştırıp tekrar kapatıyorsun ve sorun çözülüyor.

Bir nevi flex kabloya kalıcı baskı uygulamis temassizligi gidermiş oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

15 mesaj kadar önce arkadaşa yazmistim sorunun çözümünü asagiya tekrar ekliyorum.
    Bu arada kapagi sökerken de dikkar et, oncesinde iyice ısıt (telefonculardaki isitma cihazi imkanin yoktur) o yuzden UFO isitici ya da fon makinesi ile 1 2 dak isitarak kapağın yapiskanini iyice gevsetip cikar var asagidaki yöntemle sarj sorununa çözüm bulabilirsin.

Bu arada ben 1 yildan fazladir bu sekilde çözüm sağladım ancak 1 aydir bu çözüm de artık işime yaramıyor. Önce flex kablo, yetmez ise sarj boardunu değiştirerek kalici cozum deneyecgim ama telefonsuz kaldigim icin artık mi 13 aldim ve o telefona odaklanacagim artik. Bu da yedek telefonum olur.

Neyse çözüme gecelim.

iConceptPhonesyoutube
    https://www.youtube.com/watch?si=VJRjqp3-EjOiht30&v=68ET2UlMhHA&feature=youtu.be

Anakart ve sarj boardunu birbirene baglayan fokey siyah kablonun üzerindeki kapakları çıkarıp,kapak ve flex kablo arasına 3/4 kat elektrik bandını (flex kablo ucu kalınlığında keserek) yapıştırıp tekrar kapatıyorsun ve sorun çözülüyor.

Teşekkür ederim yazdıktan sonra izlemiştim bunları. Bunu sökecek tornavida vs yok elimde buna uygun mecbur telefoncuya gideceğim ben. Telefondaki verileri yedekleyemedim mecbur yaptıracağım. Yeni telefonda alacağım mi 13 önerir misiniz? Bu arada TR garantili cihaz alacağım. Başka cihaz öneriniz varsa açığım. Önceliğim sorunsuz olması:) Yılların ipfon karşıtıyım; mümkün olduğu sürece iphone almak istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 28 Mart 2024; 23:42:2 >

Garantili Xiaomi yerine yurtdışı Samsung s23 ultra öneririm...

https://www.sahibinden.com/s/hNDGBd78
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

Neyse çözüme gecelim.

iConceptPhonesyoutube

Hocam öncelikle tekrar teşekkürler ; ileride bakanları bilgilendirmek amacı ile yazıyorum. Telefoncuda parça olmayınca benim de acelem olunca fleks kablonun uç kısımlarındaki lehimleri yenilediler, takınca düzeldi fakat garanti olsun diye sizin attığınız videodaki gibi parça koyarak kapattırdım. şuan şarj oluyor sıkıntı yok. Fakat yine bozulabilir parçayı değiştirmek en iyisi dediler. Gördüğüm kadarıyla parça değişse bile tekrar arıza verebiliyor. Yolcu yolunda gerek diyerek yavaş yavaş yeni telefon bakmaya başladım.

• efebora06 kullanıcısına yanıt

Yurtdışına cesaretim yok hocam ama yine garantili s23 bakabilirim...

Samsung server kayıtlı olunca Xiaomi gibi IMEI silinme,güncelleme almama vs gibi sorunlar olmuyor ama tercih sizin o rakamlara Xiaomi düşünmeyin derim...
  • Arkadaşlar merhabalar orjinal veya orjinale yakin batarya nereden bulabilirim.
  • Biri beni aradığında telefon kapanıyor, yani telefon çalıyor bir saniye demiyor ki hemen kapanıyor, başına gelen var mı?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Pil ile alakalı olabilir. Telefon çaldığı zaman belli bir değerin üzerinde güç çeker. Pil eski ise, besleme yapamadığı anda, telefon kapanabilir.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Pil değişimi yapan oldu mu? Bunun arka kapak yapıştırma olduğu için, işi bilene söktürmek lazım
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt

Üstad batarya işini ne yaptınız acaba? Aldıysanız nereden aldınız ve memnun musunuz?

• Fatih_Law kullanıcısına yanıt
    Merhaba bataryayi kendim değiştim rova batarya aldım eskiye göre iyi ama orjinal bataryanın yerini tutmuyor günü kurtariyor suanlik
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt

Anlıyorum Çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için..

• Arkadaşlar müjde, Deji Batarya bizim telefonlara batarya satışına başlamış.. 🥳 geçmişte birkaç farklı telefonum için bu bataryayı almış kullanmıştım hepsinde de çok memnun kalmıştım.. bundan da alıp takıp deneyip buradan paylaşımda bulunacağım.. ✌️

https://woyax.com.tr/xiaomi-batarya/1345-xiaomi-k30-pro-pocophone-f2-pro-mucize-batarya-deji

• Fatih_Law kullanıcısına yanıt

Rova batarya kullanıyorum 2 ay oldu çok memnunum orijinali ile neredeyse aynı hızlı sarj destegide var

• 4 yıl oldu sanırım alalı, çok beğendiğim için kardeşlerime de aldım ailece 3 poco kullanıcısıyız.

4 yılıdır severek kullanıyordum, ilk aylar sonrası hep eu rom ile kullandım ama yazdan beridir ilginç bir sorunla boğuşuyorum.

Telefon çağrı sonrası sapıtıyor. Muzik açacağım ses hoparlorden değil ahizeden geliyor, ses artırma kısma işleminde mikrofon sesini açıp kısıyor, mikrofonu kullanmak istiyorum mesela sesli klavye kullanacağım, çağrı esnasında mikrofon kullanılamaz diyor ama sesle çalmasa da yeni çağrı da geliyor. telefonu yeniden başlatıyorum, düzeliyor ta ki yeni çağrıya kadar...

yazın onlarca kez formatladım yeniden rom kurdum vs. düzelmişti ki bu hafta yeniden başladı, şimdi yeniden bu kez mi flash ile orjinal romu kurdum.

Sorunun kaynağını bilen çıkmaz ama şundan dolayı olabilir diye aklına birşey gelen varsa yorumunu beklerim.

Bir de fastboot rom kurdum ama google çağrı var, endonezya romu kurayım dedim onun fastboot romu yokmuş, normal rom için de telefon güncelleme ekranında zip yukleme vardı eskiden şu an boyle bir menu goruymuyor (geliştirici mod açık).

Normal romu nasıl yuklerim? pc suite de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 22 Eylül 2024; 11:58:35 >

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.