Global Rom kullanıyorum sorunsuz bağlanıyor Android Auto ama benim araba sadece kablolu destekliyor. |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (170. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yanit icin teşekkür ederim ama bendeki sorun da aslında bu. Benim ayarlar menumde Android auto ile ilgili hiçbir seçenek yok.
Cihazda yüklü (Kablolu ile bağlanıyor çünkü)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman Rom veya Android versiyonu ile ilgili bir durum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle 2 ihtimal veriyorum
Ya android 10 da kaldığım için, ya da miui sürümü 12 olduğu için.
3 yıllık cihazımın pil ömrü ekran süresi ort. 7 saatten artık 4 saatlere düşmeye başladı.
Tavsiye edeceğiniz yeni batarya var mı?
Orjinal pili kadar ortalama ekran süresi verebilen.
250 ye de batarya var 550 tl ye de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 23 Kasım 2023; 16:2:31 >
Bende de aynı sorun var. Ucuz olanlar üretim tarihi eski bayat piller olabilir.
-
Orjinal adaptörü ile kullanabileceğim şarj kablosu var mı? Arkadaşlar bir tane baseus aldım alırken 60w desteklidir diyordu ama değil turbo hızlı şarj bile desteklemiyor
Baseus adaptör poco f2 ile uyumlu değil. Bende de var 1 yıldan fazladır. 65w laptop, samsung, xiaomi, lenovo, iphone sorunsuz hızlı şarj ediyor ama poco f2 takınca Tik yok. Pardon adaptör anlamışım. Kablo için yorumum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 3 Ocak 2024; 17:28:21 >
Adaptörde sorun yok kablo soyuldu yenilemek istiyorum Xiaomi turbo şarjı desteklesin istiyorum. 45w başka bir cihazım var orda da turbo şarj açılmıyor
Yurtdışı cihazda wowifi özelliğini çalıştırabilen var mı? Ayarlarda açık operatörde de açık fakat çalışmıyor.
Bende 1 yıldır çalışıyordu. 1 haftadır gitti. Tam da lazım olacak zamanda.
trendyol.com
Baseus Cafule Hw Quick Charging Data Cable Usb Double-sided Blind Interpolation For Type-c 40w 1m Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/baseus/cafule-hw-quick-charging-data-cable-usb-double-sided-blind-interpolation-for-type-c-40w-1m-p-34764981?boutiqueId=61&merchantId=376884&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&srsltid=AfmBOoq-oo5GIi4CdBjx7QNu9D001GGlsI-bohOfufBQ1RHHyy3taa8Zr8gDaha önce paylaşmıştım. Bu kabloyu gözün kapalı alabilirsin. Aşağıdaki linke tıklarsan mesajda kabloyu detaylı anlatmıştım.
Önceki mesajdaki amazon linkinde satış artık yok onun yerine trendyol linki koyuyorum
-
Teşekkür ederim dostum bir deneyeyim, data gönderme kısmında sorun olmuyor değil mi?
Hiçbir sorun yok.
Kablonun tek zaafı, çift taraflı takabildigin typa a kısmı benim notebook usb girişine birazcık bol geliyor, pc bağlantı kısmı normal usb ler gibi sıkı sıkı kavrayamiyor ve dosya aktarırken kablonun o kısmı hareket ederse bağlantı kopabiliyor
Bu kötüymüş, böyle bir USB vellek kullandım en küçük harekette bağlantı kopuyordu
-
-
İlk sayfada anlatım vardı 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X