Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.423
Cevap
68
Favori
211.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefona az önce ota güncelleme geldi Global 14.

• Ben miui 13 den hiç memnun kalmamıştım o yüzden 12 ye dönüp uzun zamandır eu 12.0.8 kullanıyorum.
    Eskiden 8 saate yakın ekran süresi alıyordum ancak batarya da eskiyince haliyle 5. 6 saatlere düştü.

14 kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.
    Stabilite nasıl?
    Pil performansı vs. benim sürume yakın mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben uzun süredir miui 13 kullanıyordum. Çökmeler arada takılmalar oluyordu. Telefonu değiştirmek üzereyken mini 14 kurdum ve 2 haftadır stabil hatasız bi şekilde kullanmaya başladım. İkisinde eu sürüm bu arada. Pil çok deforme sanırım bende ama yinele bu sürümde ekran sürem arttı. 5 buçuk saat benim için iyi ekran süresi. Arada Mi11T aldanmıyorum diye düşünüyorum fakat 120Hz dışında daha iyi bir telefona sahip olduğumu düşünüyorum. Bundan önce 8 yıl ios kullandım. En son iPhone 12 kullanıyordum androidden bazı özellikler sebebi ile geçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admLive -- 24 Mart 2023; 22:54:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt

Az once ben de OTA uzerinden aldim guncecllemeyi. Simdilik bir sorun gozukmuyor. IMEI yaptirmis arkadaslar gonul rahatligiyla yukleyebilirler.

• Bana da geldi, kurdum. Bir sıkıntı yok. Hızlı erişim ve ayarlar çubuğu değişmiş. Uygulamalar kapanırken IOS vari kapanıyor. Serilik de alet zaten seri idi. Makyaj güzel. Telefonumu seviyorum. :))

• Arkadaşlar bende bugün instagram sürekli duruyor hatası aldım sildim yükledim on belleği temizle tüm verileri temizle hepsini yaptım düzelmedi.varmi yardımcı olabilecek biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet/sağ üst 3 noktadan tüm uygulamaları göster/android system webview/ tüm verileri temizle

Bir de aynı şekilde ön bellek ve tüm verileri temizle işlemini Instagram uygulamasina uzun tıklayıp, uygulama bilgisi ekranında yaparsan düzelecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 6 Nisan 2023; 15:57:51 >
  • Yaptım onları düzelmedi

• mali216 M kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntıdan bende muzdaribim.Bıktım artık.Her konuştuğum kişi sesimin kesik geldiğini söylüyor.Sürüm 13.0.2

• kyturan1 kullanıcısına yanıt

Dostum Orjinal batarya bulabildin mi? Bu sıralar ben de bataryanın çabuk bittiğini farketmeye başladım.. Deneyimlerinden faydalanmak isterim..

• Bu batarya işi sıkıntı. Orijinal bile olsa yeni üretim olmadığı sürece ilk takılı olan gibi performans vereceğini sanmıyorum. Halen üretim var mıdır? Onu da sanmıyorum.

• merhabalar, telefonda sıkıntı yaşıyorum. plakada sorun olmamasınarağmen şebeke yok. ücretli olarak yardımcı olabilecek var mı?

• Arkadaşlar Türk Telekom dan Turkcell'e geçtim biri beni aradığında
    cevaplıyorum geç açılıyor birde internetim çok yavaşladı acaba Turkcell kaynaklı bir sorun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    Simi farklı bir telefonda deneyin bakalım. Aynı sıkıntı yaşanıyor mu?

• Arkadaşlar merhaba,
    Daha önce twrp ile çok defa rom yükleme işlemi yaptım tabi her seferinde 4 tik ile tamamen temizleme yaparak oldu bu işlem.

Şuan için yüklü Romumda birkaç sorum var (Miumix 12.0.8)
    Cevapsız çağrı bildirimlerim ne yapsam kilit ekranı ve bildirim çubuğunda gözükmüyor ve gün aşırı çeşitli uygulamalarda (arka planda çalışmayan) hata mesajı ile durduruldu hatası alıyorum.

Yeniden rom kurarken, tüm hafızayi resimler vs yedeklemek ve tekrar geri yüklemek çok zaman kaybettiriyor.

Ayni romu (repair maksadıyla) ya da EU 12.0.8 i
    Tüm belleği silmeden
    Dosyaları kaybetmeden yeniden yükleme repair etme yöntemi var mıdır?

Yani sistemin bozuk/hatalı dosyalarını düzeltme kurtarma amaçlı rom üstü rom kurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 21 Temmuz 2023; 22:56:41 >
  • Arkadaşlar selamlar bu bataryadan almak istiyorum tavsiye edermisiniz ?

POCO F2 Pro [ANA KONU]
    POCO F2 Pro [ANA KONU]www.pttavm.com
    Tkgz Xiaomi Redmi POCO F2 PRO Batarya Pil (rea - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-poco-f2-pro-batarya-pil-realpower-guclendirilmis-batarya-p-457554104
  • Arkadaşlar merhaba, telefonu şarj olmama sıkıntısı nedeniyle servise gönderdim yedek alamadığım için yeni yazılım, format istemediğimi belirttim, bu gün servisten arayıp cihazın anakartının değişeceğini ve bu nedenle içindeki bilgilerin gideceği söylendi, cihaz şarjı bitene kadar çalıştı ama şarj olmadı bittiğinde benim de aklıma flex ya da soket arızası olduğu geldi servise her ne kadadar kronik flex arızasından bahsetsem de sorunun ana kart olduğunu söylediler merak ettiğim anakart arızası olan bir cihaz şarjı bitene kadar çalışır mı hemen kapanması lazım değilmiydi?

• wardaddy58 W kullanıcısına yanıt
    Bu olay iki kez başıma geldi farklı marka telefonlarda. İlkinde Galaxy s4 vardı yıllanmış. Şarjı bitti. Şarja koyduk. Şarj almadı.

İkincisinde yine yıllanmış lenovo p1 vardı. Kendi telim bozulduğu için yenisini alana kadar bir kaç günlük kullanayım dedim. Haftasında şarjı bittiği için şarja koydum. Isındı ama şarj olmadı.

Her ikisinde de tahminim şarj soketi arızasının ana karta da zarar verdiği yönünde. Anakart hatası olduğunu söylerim ama ispatlayamam. Her iki telefon da çok eski olduğu için tamire götürmedim çünkü...

Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.