Benim telefona az önce ota güncelleme geldi Global 14. |
Bildirim
Benim telefona az önce ota güncelleme geldi Global 14. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admLive -- 24 Mart 2023; 22:54:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Az once ben de OTA uzerinden aldim guncecllemeyi. Simdilik bir sorun gozukmuyor. IMEI yaptirmis arkadaslar gonul rahatligiyla yukleyebilirler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 6 Nisan 2023; 15:57:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yaptım onları düzelmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum Orjinal batarya bulabildin mi? Bu sıralar ben de bataryanın çabuk bittiğini farketmeye başladım.. Deneyimlerinden faydalanmak isterim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhabalar, telefonda sıkıntı yaşıyorum. plakada sorun olmamasınarağmen şebeke yok. ücretli olarak yardımcı olabilecek var mı? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 21 Temmuz 2023; 22:56:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar selamlar bu bataryadan almak istiyorum tavsiye edermisiniz ? www.pttavm.com Tkgz Xiaomi Redmi POCO F2 PRO Batarya Pil (rea - PttAVM.com https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-poco-f2-pro-batarya-pil-realpower-guclendirilmis-batarya-p-457554104 |