Sorun telefonun ısınması ve zamanla flex kablosunun esnemesi ve temassızlık yapması ile ilgili olduğu için teoride olabilir, hızlı şarj biraz daha telefonun ısınmasına sebep oluyor. Ama sonuçta oyun veya ağır işler yaparken de benzer sıcaklık olacağı için etkisi tartışılır. Eğer bu yöntemi başarılı bir şekilde yaptıysanız bir problem olmaz çünkü ısınıp esnede bile temassızlık yapacak bir ortam oluşmasını engelliyorsunuz. Ben 65w lık pd şarj aletiyle şart ettim sürekli, yani telefonun olabileceği maksimum hızda şarjla bir sorun yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 8 Ocak 2023; 13:29:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (167. sayfa)
-
-
Tamamdır teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu telefonda Ok Google seçeneğini açsamda sesime tepki vermiyor, çözemedim bir türlü, illaki menüden asistanı açmam gerekiyor
-
Global firmware'e sahip cihaza TWRP'den Avrupa sürümünü yüklemeden önce wipe yapmak gerekir mi? Üstüne veriler silinmeden kurulabilir mi acaba?
-
Voice match de etkinleştirince oluyor bende oldu
Hocam onu nereden açıyoruz yardımcı olur musunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba.
MİUİ 13 EU Rom kullanıyorum.
Ayarlar-->Google-->Google uygulamaları için ayarlar-->Arama,asistan ve ses-->Google asistan--> Ok google ve Voice Match
Bu şekilde ayara erişilebiliyor.
Ancak asistan kullanmadığım için işe yarıyor mu bilmiyorum.
-
-
Hocam sizin için denedim.
Başta bende de açılmadı. Sonra farkettim ki hoparlör sesi kapalıymış. Açtım. Hem kilit ekranında hem de normal ekranda "Ok Google" deyince asistan açılıyor. Bir deneyin isterseniz.
-
Kardeşim 1.sime nasıl ımei attın normalde sadece sim 2 ye atılıyor
Merhaba. Bu telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Telefonumdan sesli konuşma yaparken karşı tarafa ses gitmiyor. Donanımsal bir sıkıntı yok galiba. Çünkü bu bazen oluyor. Telefon kafasına göre sesimi karşı tarafa güzel ilettiği de oluyor kötü ilettiği de. Telefonla konuştuğum kişiler sesimi tam alamadığını söylediler. Bunun çözümü var mıdır? Miui global 13.0.3 kullanıyorum. Yardımcı olacak biri var mı acaba?
Yazılımsal olabilir hocam. Bende de bazen oluyor.
Miui eu rom ile miui 14 sürümü çıkmış arkadaşlar. Ben birazdan deneyeceğim https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V14.0.1.0.SJKCNXM_v14-12.zip?ts=gAAAAABj90PFUVzxnd3W0BojADI4uhtlitNdcDt21vGnaqLXJzRfIDEdj560D3ubPxk41JNPTjCydwarMzw9zfLdxwzjLH8YQA%3D%3D&use_mirror=newcontinuum&r=
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhtemelen yazılımsal hocam. Bu işlerden pek anlamıyorum. Ne yapmak lazım acaba.
Normalde değişik rom yükleyerek denemek lazım ama siz gelecek olan miui 14 güncellemesinde sorunun çözülmesini bekleseniz daha iyi olur
Eu miui 14 rom indirip kurdunuz mu siz? Yukarıda link paylaşmışsınız. Eğer bir sıkıntısı yoksa ben de yükleyeyim telefona. Ben yükleyemem ama kuracak birilerini bulabilirim.
Miui14 ne zaman gelecek bizim telefonlara arkadaşlar ota uzerinden
Yükledim. Gözüme çarpan bir hata olmadı şimdilik. Miui 13den daha seri hissettiriyor fakat temiz kurulumdan da olabilir. Görsel olarak miui13ten neredeyse farkı yok.
TWRP'den Global sürüm üzerine, bu yeni EU sürümünü yüklersem wipe yapmam gerekir mi?
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X