Şimdi Ara

POCO F2 Pro [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.423
Cevap
68
Favori
211.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Flex Kablonun hızlı sarjdan ısınması ve isiya bağlı olarak deforme olması mantıklı bir açıklama gibi gözüküyor ancak,

YouTube da bu sorunun çözüldüğü videolarda, flex kabloyu değiştirmeden sadece kablo konnektoru baglanti noktası üzerine 3-4 kat elektrik bandı yapistirarak sorunu çözmeleri de, sorunun kablonun deforme olması değil de daha farklı bir sorun olduğu izlenimi bırakıyor.

Acaba elektrik bandı, o noktaya temas eden metallerdeki statik elektriği engellediği için mi kablo işlevini yapabiliyor? yoksa amaç o noktanın üzerinde bir kalınlık tabaka oluşturarak (elektrik bandı yerine bir kağıt da koyulabilir) üzerini örten kapağın baskısıyla yerine tam oturmayan temas edemeyen konnektoru mu sıkıştırarak tam temas etmesini sağlayarak sorunu çözüyor acaba.

Çünkü kablo bir şekilde deforme olmuş, erimiş aşınmis vs olsa, uç kısmına yapıştırılan 3 kat incecik bant bu sorunu çözemez değil mi?

iConceptPhonesyoutube
    𝗣𝗼𝗰𝗼 𝗙𝟮 𝗣𝗿𝗼/𝗥𝗲𝗱𝗺𝗶 𝗞𝟯𝟬 𝗣𝗿𝗼 - 𝗡𝗼𝘁 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗶𝘅/𝗦𝗼𝗹𝘂𝘁𝗶𝗼𝗻 - 𝟭𝟬𝟬% 𝘄𝗼𝗿𝗸𝗲𝗱
    https://www.youtube.com/watch?v=68ET2UlMhHA&feature=youtu.be

MSTyoutube
    Xiaomi Poco F2 Pro Not Charging Solution
    https://www.youtube.com/watch?v=81ebURpbjlY&feature=youtu.be

Julphone Tvyoutube
    Poco F2 Pro Charging Essue Solve | Not Charging Dead Problem fix 100% Satisfied Repair - Episode 4
    https://www.youtube.com/watch?v=hfTFGK_Cbro&feature=youtu.be

Bu arada videolar da, yeni flex kablo arayan arkadaşlara alternatif bir çözüm olarak da burada durmuş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cileri33 -- 20 Haziran 2022; 2:23:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar değişik bir soru soracağım :)
    Bende yıllardır alışkanlık olmuş birini arayacağım zaman rehbere girmem tuşlardan kişileri bulurum misalen SUAT kişisini arayacağım zaman 7828
    tuşlarım orda rehbere kayıtlı bütün SUAT diye kaydettiğim kişilerin hepsi çıkar.Bu Google'ın tuşlarında çıkmıyor Suat yılmaz çıkıyor Suat taş çıkıyor ama Suat demir çıkmıyor mesela.
    Veyahut bozova yazıyorum 10 kişi varsa 5 tane çıkıyor.Bundan bıktım artık
    Biraz önce aramak istediğim suat için 7828 tuşladım çıktı aradım yarım saat sonra tuşladığımda çıkmadı.El alışkanlığı olmuş son aramalarda olsa bile böyle arıyorum.Xiaomi'nin kendi uygulaması nasıl acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 seneyi geçmiş bir model ve Haziran 2022 Guvenlik Güncellemesi geldi.Satmaya kıyamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da geldi. gece yukle dedim, yuklememis. sabah kontrol ettim guncelleme gozukmuyor, eski surumde kalmis. guncellemeyi geri mi cektiler acaba

• IsO6 kullanıcısına yanıt

Evet geri çekmiş olabilirler, oluyor bu şekilde, Tekrar gelecektir... 

• merhabalar, miui 13.0.4 eu sürümünü kurdum volte kullanamıyorum bilgisi olan var mı?

• Geçen hafta arama uygulamasında ses kaydı özelliği vardı birden kalktı, nasıl geri getirilir

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Merhaba.

Güncelleme yaptınız mı?

Hangi romu kullanıyorsunuz?

• std350 S kullanıcısına yanıt

güncelleme de gelmedi bir kaç gün çağrı kaydı aktifti sonra birden gitti, belki arama uygulamasına güncelleme gelmiştir. ama kayıt için karşıya bildirilen sesli mesaj bile türkçeydi, kayda başlayınca bu arama kayıt altına alınmaya başlamıştır diyordu.

• Telefon bugün yere düştü sert bir şekilde, ve iç ekranı kırıldı. Acaba fiyat bilgisi olan var mı?

• Merhaba bu telefonu almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Öncelikle şu telefon şarj sorunu kronik mi herkesde oluyor mu? Birde telefon çok mu ağır? Bunun dışında tavsiye eder misiniz?

• maplurtz M kullanıcısına yanıt

Hangi telefonu alırsanız alın 18W şarj aleti kullanın şarj sorunu,ısınma sorunu vs yaşamazsınız.... Amoled ekran,pop-up kamera ,tam ekran deneyimi ve güçlü işlemcisi ile hala alınabilir bir telefon...

• maplurtz M kullanıcısına yanıt

güç konusunda ve kamera konusunda gayet iyi, güzel özellikleri var fakat ben bile artık korkarak 18w şarj ile şarj etmeye başladım

• Bu telefonu çift sim ile kullanmam gerek ama İstanbulda yapacak birini bulamadım. Direnç olayıyla yapıldığını okudum ama yaptırana da denk gelmedim. Önceki telefonu anneme vereceğim ama veremiyorum şuan çift sim kullandığımdan. Çıkmazda kaldım var mı bu işi yapabilecek bildiğiniz bir telefoncu vs İstanbulda?

• Profeson kullanıcısına yanıt

Ekrana görüntü vermiyor fiyat bilgisi olan var mı?

• arkadaşlar selam, iyi günler dilerim herkese.
    f2 pro 6/128 global 13.0.3 sürüm var ve turk telekom hat ile kullanıyorum.
    son zamanlarda güncelleme de gelmedi cihaza ama vo wi-fi ile sesim karşıya gitmiyor artık.
    volte'de sorun yok.
    hat sıfırlama vs yaptım ama çözüm olmadı. sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba?

• ne yaptıysam volte yi vowifi yi aktif edemedim, eskiden vodafone du şimdi TTelekom 6/256 miui 13.0.3 yüklü ama ben daha önceki sürümlerde de zaten çalıştıramadım. Şeytan diyor git TR cihaz al hem de 2 sim kullanılır. Sırf şu vowifi olayından bile canım sıkkın yani..

• sserdark kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler, tt kullanıyorum ben de.
    volte ve vowifi için, tt-vodafone tarafından aktif ettikten sonra volte ve vowifi özelliği çalışan başka bir telefona sim kartınızı taktınız mı? ben o şekilde aktif etmiştim.

ayrıca, bir üst mesajda yazdım, global 13.0.3 sürüm yüklü, tr cihaz zaten.
    nedense aniden vowifi üzerinden arama yapamaz oldum. volte'de sıkıntı yok.

• Profeson kullanıcısına yanıt

aynı şekilde benim cihazda oldu aldınız mı fiyat?

• Arkadaşlar telefonun plakası gitmiş bootloader kilidi başvurusu yapmıştım ancak son işlemi yapmadım nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.