< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F2 Pro [ANA KONU] (166. sayfa)
-
-
S20fe bunun muadili ve 120hz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IMEI Repair yapılmış cihaza LineageOS veya benzeri ROM yüklenirse sorun çıkar mı?
-
hocam ben defalarca eu beta rom yükledim hiçbir sorun çıkmadı
-
Hiç bir sorun çıkarmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar halen sıfır olarak yurtdışı bulabiliyor muyuz bu cihazı? Ankara'da şuraya bak diyebileceğiniz bir yer var mı?
-
1 yıl önce bile pek bulunmuyordu. Aldığım zaman son cihazı almıştım. Sarı site ilanlarına bir bakın. İpucu verebilir.
merhaba, arkadaşlar,
poco f2 pro
çift tıkla kapat açık, çift tıklayıp kapatıyorum ama çift tıklayıp açılmıyor.
bu son güncellemeden sonra oldu.
telefon mi tr ankara mağaza alınma
sorun nerededir, çözüm önerisi
teşekkürler
-
Ayarlar-Uygulamalar'dan Launcher'ı bulup onun ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin. Ama widget'lar sıfırlanabilir.
-
Merhaba bende de şarj arada bir gidip geliyor sizin çözümü yapsam düzelir mi yoksa flex mi değişmesi gerekiyor
Merhaba son bir kaç gündür telefonu şarj ederken şarj kesiliyor ve hızlı şarj demesine rağmen yavaş şarj olmaya başladı şarj aletim de sorun yok sizce sorun nedir
Farklı bir şarj aleti ve kablo ile yine de emin olmak için deneyin. Problem devam ediyorsa, sebep telefondan demektir.
bu telefona orjinal batarya bulabilirmiyim. tavsiye edebileceğiniz yurt içi/dışı site varmıdır.
-
Arkadaşlar selamlar bir fikir almak istiyorm elimde 256 gb f2 pro var satıp ınfnx zero ultra almayı düşünüyorum ? Tavsiye edermsnz yoksa çok büyük hata mı lur
-
hocam bende çift sim yapan arıyorum bulabildiniz mi ?
-
Hocam bu işlemi yaptıktan sonra bir daha aynı sorunu yaşadınız mı?
Hocam bu işlemi yaptıktan sonra bir daha aynı sorunu yaşadınız mı
O işlemden sonra hiç problem yaşamadım. Şu anda hala aktif olarak kullanılıyor sıfır sıkıntı.
-
Peki 33w ile mi kullanıyorsunuz bende de aynı sorun vardı o da 18w şarj aleti kullanıyordum düzgün şarj olmamaya başladı dediğiniz işlemleri yaptım o günden beri bir problem olmadı 33w kullansam sıkıntı olurmu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkenekspor -- 8 Ocak 2023; 13:3:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X