Şimdi Ara

Poco F2 pro mu, Galaxy a72 mi, Mi 10t pro mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2016dan beri iphone 7 kullanmaktayım. Telefon artık miladını doldurdu diyebilirim. masa üstü telefon gibi sürekli şarjda durmak zorunda. kaç kez temizletmeme rağmen ahizeden ses gelmiyor ve kulaklıksız kullanamayıorum derken telefon bakayım dedim. Fiyatları yüzünden iphone almayı düşünmüyorum. Eski telefonu getir ile mi store ve samsung mağazalarına gittim bugün. A72 samsung mağazasında 5200 tl idi. poco f2 pro etikette 8bin tl(nedense) yazsa da indirim var dediler 5bindi sanırım. mi 10t pro ise 6bin diye hatırlıyorum fiyatını. Bendeki telefonu ise ortalama 1900-2100tl arasında sayacaklarını söylediler.

mi 10t pro snapdragon ama ekran amoled değil diye kafamı kurcaladı. benim için en önemli şey açıkçası şarj, uzun süreli kullanım (3 sene minimum), işe gidiş gelişlerde telefon ile dizi izleme rahatlığı. hepsinin birbirinden farklı öne çıkan özellikleri var. Poco için uzak durun diyen çok kişi var. xiaomi yazılımı kötü samsung al geç diyen var. Almışken snapdragon olsun mi10t pro kaçırma diyen var. Arada kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu ve neden ?

Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.

• Mi 11 lite

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer ekrana çok önem veriyosan s20 al bu fiyatlara.Poco f2 pro güzel cihazdır fakat mi10t'ler varken artık iş yapmaz.A72 çok gereksiz pahalı bir cihaz.Bu üçlüden de en mantılısı mi10t pro duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Eğer ekrana çok önem veriyosan s20 al bu fiyatlara.Poco f2 pro güzel cihazdır fakat mi10t'ler varken artık iş yapmaz.A72 çok gereksiz pahalı bir cihaz.Bu üçlüden de en mantılısı mi10t pro duruyor

s20 fe düşündüm lakin herkes bir ısınma probleminden bahsediyor. eskiden ne güzel telefon alır kullanırdık(nokia 6600, sony walkman serileri). şimdi mi 10t pro sayfasına giriyor konuşmada kitleniyor. a72ye giriyorum görüntülü konuşmada yankı var diyorlar. sorunsuz telefon sanıyorum ki yok gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alposia2250

s20 fe düşündüm lakin herkes bir ısınma probleminden bahsediyor. eskiden ne güzel telefon alır kullanırdık(nokia 6600, sony walkman serileri). şimdi mi 10t pro sayfasına giriyor konuşmada kitleniyor. a72ye giriyorum görüntülü konuşmada yankı var diyorlar. sorunsuz telefon sanıyorum ki yok gibi :D

Alıntıları Göster

Hocam iphonelerde bile bir dünya şikayet var,pek takılmamak lazım bu gibi drumlara.Gelelim s20fe olayına ben s20fe'de kullaılan işlemcinin bu denli sorunlu olduğunu düşünmüyorum çünkü kendim bir önceki serinin işlemcisini kullanıyorum ve herhangi ısı sorununada rastalamdım yani 9820'de ısı problemi yokken 990'da olması bir garip geliyor.Bu muhtemelen s20fe'de kullanılan malzeme kalitesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz çerçeveler hariç plastik bir yapıya sahip olduğundan dolayı geç soğuyabilir. Cam,aliminyum ve metal alaşım kullanılan cihazlar polikarbon ve plastik yapıda olanlara göre soğumaları daha iyi olabiliyor.

• Aydınlatıcı cevap için teşekkür ederim. İçim açıkçası biraz rahatladı

• A72 nin o fiyata satması anlamsız. Önermiyorum kesinlikle. Poco F2 Pro eskidi artık. Mi 10T pro her şeyiyle güzel ancak ekranı dışında. Dizi izlemek gibi aktivitelerden bahsettiğin için ekranı amoled dışı bir cihaz almamalısın. Bu fiyat segmentin de S20FE var ama işlemci kaynaklı aşırı ısınma problemi mevcut. Bu ısınma pil performansını da etkilediğinden S20FE yi asla önermem. Bence bütün isteklerine karşılık veren cihaz Poco F3. Her şeyiyle çok güzel cihaz. Önümüzde ki dönemlerde fiyatı düşer diye tahmin ediyorum ama dolar kurundan dolayı da tahmin yapmak zor. Kısaca bu fiyatlara bunları alacağına aralarında en mantıklı Poco F3 duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    geçen yıl açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Samsung Galaxy A72 tavsiye ederim.
    Xiaomi cok övülüyor ancak cihazlarına sadece donanım basan bir firma. Yazılımı berbat ötesidir. Bakmayın siz pohpohlayanlara.

Yazılım konusunda mükemmel olmasalar da Android tarafında Samsung ve Huawei gayet iyiler. Google servisleri olsaydı Huawei de bakın derdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A52 ile A72 arasında aman aman bir fark yok. A52 bakın birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.