Windows 11 Ekran'ın alt kısmı seçilmiyor sorunu
Merhabalar ne zaman olduğunu bilmesem de ekranın gördüğünüz gibi görselde alt kısmı seçilmiyor. Göre çubuğunu gizlediğinde tam kullanılabiliyor ama görev çubuğu varken yarım kalıyor seçim. bunu nasıl çözebilirim ? format atmak , forumlarda her yazanı yapmak her şeyi denedim ama çözemedim henüz.
Arkadaşlar merhaba. 2016dan beri iphone 7 kullanmaktayım. Telefon artık miladını doldurdu diyebilirim. masa üstü telefon gibi sürekli şarjda durmak zorunda. kaç kez temizletmeme rağmen ahizeden ses gelmiyor ve kulaklıksız kullanamayıorum derken telefon bakayım dedim. Fiyatları yüzünden iphone almayı düşünmüyorum. Eski telefonu getir ile mi store ve samsung mağazalarına gittim bugün. A72 samsung mağazasında 5200 tl idi. poco f2 pro etikette 8bin tl(nedense) yazsa da indirim var dediler 5bindi sanırım. mi 10t pro ise 6bin diye hatırlıyorum fiyatını. Bendeki telefonu ise ortalama 1900-2100tl arasında sayacaklarını söylediler.
mi 10t pro snapdragon ama ekran amoled değil diye kafamı kurcaladı. benim için en önemli şey açıkçası şarj, uzun süreli kullanım (3 sene minimum), işe gidiş gelişlerde telefon ile dizi izleme rahatlığı. hepsinin birbirinden farklı öne çıkan özellikleri var. Poco için uzak durun diyen çok kişi var. xiaomi yazılımı kötü samsung al geç diyen var. Almışken snapdragon olsun mi10t pro kaçırma diyen var. Arada kaldım. Sizin tercihiniz hangisi olurdu ve neden ?
Vakit ayıran herkese teşekkür ederim.
Ekran Kartı Tavsiyesi (bütçe dostu. maks 1200 tl)
|
iphone 7 tayland (yardım)
|
windows 10 sorunu (açılışta şifre yanlış uyarısı)
|
H1Z1 yükleme ekranında masaüstüne atıyor
|
|
|
Bot önerisi (2015) max 250tl
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 7.349 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor