< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (14. sayfa)
-
-
120w destek yok cihazda 90w en fazla sanırsam. O bakımdan 90w la ne kadarda doluyosa sizin cihazda o zamanda dolar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsungun hızlı şarjı farklı misal s23ultra varken xiaomi 60w 33w şarj tak yine 1.30 saatte şarj ediyordu.ismini tam bilmiyorum ama kullandıkları teknolojıler farklı şarj olayında.burada şarj teknolojileri yazıyor inceleyebilirsiniz
https://blog.teknostore.com/hizli-sarj-protokolleri-nelerdir/
Ekranda zaten 90 w yazacağı için değişen birşey olmaz
-
Günü rahatlıkla çıkarır yarı yolda bırakmaz
-
kılıf güzelmiş hocam türkiyede spigen distrübütörü olduğu için nilkin pek gelmiyor, nilkin de gelse çok güzel rekabet olurdu zamnında bir defa almıştım telefonuma çok memnun kalmıştım verdiğiniz fotoğraf örneğinde de kılıf güzel gibi duruyor
-
F6 pro tavsiye eder misiniz?
-
Eskiden spigen kullanırdım ama nillkinin tadına bir kez bakınca bırakamaz oldum, telefondan önce kılıf siparişi veriyorum :) kılıfta koruyucuda kaldı öyle. Belki F6 alırım diye kenarda tutuyorum. F6 için günlük batarya kullanımını net olarak ss atabilen olmadı. Bir çok inceleme ve test videosunda batarya tüketimi ilk biten model oluyor. Şikayette çok işlemci ısınması yönünde. O yüzden cesaret edip alamadım Honor 200 modelini aldım.
Nillkin sanırım Çin dışında hiç bir yerde yok hocam. Yanlış biliyor olabilirim ama görmedim hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende çin den sipariş vermiştim zamanında, çok alış veriş yapmışlığım vardır geek buy ve benzeri sitelerden... hatta o yıllarda aldığım xiaomi bataryalar(power bank) çok fazla doldur boşalt yapmadığımdan çok çok uzun süre dayanmıştı(10 yıl) nilkin güzel kılıf üreticisi ama spigen de fena değil, her iki firmadan da kılıf alıp kullanmışlığım var biri birinden daha iyi diyemem...
-
Kılıf işi kişisel zevkler ve renkler hocam. Yarın başka markanın bir modelini beğenirim ordan devam ederim. Benim beğendiğim genelin hoşuna gitmez vs. Hepsi kaliteli marka bunların.
Kırılmaz cam kullanan varmıdır. Ben adam akıllı hiçbir yerde bulamıyorum
Aliexpress SmartDevil markasının ürünlerine bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Kaliteli duruyor ama 530tl ye geliyor Türkiye ye çok geldi ya. Bunun farkı nedir ki diğerlerinden 🤔
Kalite hocam. İçerisinden 2 adet çıkıyor tanesi 250TL oluyor. Kolay kurulum aparatı dahil tüm malzemeler çıkıyor. Benim ellerim aşırı terler, geçtiğimiz sıcak günlerde ekran koruyucuyu silme zahmetinde bile bulunmadım. İz, kir bırakmıyor. Cam gibi görüntü, dokunma hassasiyeti ve sağlamlık. X6 Pro'da kullandım telefonu 2 kez fırlattım tam köşeden darbe almış koruyucu darbeyi emerek kırılım göstermiş, ekranda en ufak hasar yoktu.
Nillkin kalite yönünden Spigen den çok daha iyi yıllardır sektörün içinde yer alan biri olarak söylüyorum Spigen adını ezberleyip zerre aksesuar bilgisi olmayan Samsung forumlarında öyle komik takıntılı tipler varki tavsiye vermeyi bıraktım Nillkin tavsiye ediyoruz birisine Spigenden şaşma diyen adamlarla dolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 3 Eylül 2024; 10:52:20 >
Telefonla ilgili 1-2 sorum olacak.
şarja taktığımda dolum süresini göstermiyor.bunun bir ayarı var mı?
alarm fln kurduğumda bildirim çubuğu mu deniyor bilmiyorum yukarı tarafta simge olarak göremiyorum aynı şekilde kilit ekranında da gözükmüyor. durum çubuğunu aşağı kaydırdığımda gözüküyor sadece.
bir de yukardaki saati sağ tarafa alma gibi bir ayar söz konusu mu?
-
Normal ayarlarında saati yer değişemezsiniz,ilerde custom rom yüklerseniz olabilir.alarmda baktım aynı sizin gibi ana ekrandayken görünmüyor bildirim ekranını cekince yukarda görünüyor.
-
Arkaslsr yarin siparis verecem inşallah. Cihazda sensor sorunu var mi? Telefonda konusurken kulagin saçma sapan yerlere tiklamasi gibi.
Bende ki cihazda var kapanmıyor bazen ekran
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X