Mobilde gözükmeyen kampanyalar jüzdan da görünebilir Doğrulama yapmadığında Sorun yaşıyorsunuz muhtemelen Siz juzdana mobil veri ile giriş yapıp Akbank tan gelen çağrıyı onaylayın muhtemelen bir daha sorun yaşamazsınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (16. sayfa)
-
-
Bu ara çok sık cihaz değiştim, 2 adet X6 Pro sonrasında Honor 200 ve öncesinde Xiaomi 14. Hepsi sanırım 2 ay içerisinde oldu zaman algımı kaybettim telefon değiştirme konusunda :) müşteri temsilcisi arasın seçeneği ile çözdüm hocam şimdilik sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hangi satıcıydı hocam burası keşke link bıraksaydın
Yüzde kaç zararla geçtiniz bu cihazlar yurt dışımıydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saydıklarımın hepsi TR cihazdı, Xiaomi 14 öncesi YD Xiaomi 14 kullandım memnun kalınca TR modele geçmiştim. Hemen hemen %10 gibi bir zarar oldu. İkinci el olduğu için çok zarar olmuyor.
Aslında fiyata göre sıralama yapsaydınız bulurdunuzda aklıma öyle geldi hiç düşünemedim. Zaten hemen stok bitmiş sanırım. N11 kendisi satıyodu
Öyle yaptım hocam bulamayınca sitem ettim :) sağlık olsun çok güzel fiyattı gerçekten.
Belki anlık fiyat düşürüp birilerine aldırmış olabilirler ya. Çünkü hemen kapandı satış mantıklı bi fiyat değildi
Cihazın gerçek şarj hızının 90w olduğunu sanmıyorum. Dün 45w kaliteli bir şarj cihazıyla şarj ettim, en fazla 10dk falan uzun sürmüştür 90w'a göre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de max 90w yazıyor ama bugün 1 saatte şarj etti 45-50dk civarı sürüyor bazen,40w huawei orjinal kullandım o da 50dk 1 saat civarı şarj ediyor.
Aldığımdan beri 67w ve 18 w ile şarj ettim
67w ile %20 den 45 dakikada falan %100 yapıyor
18w ile 90 dakika da önce oluyor
Bugün 90 w taktım uyarı geldi ama denemedim
90 w için muhtemelen ayarlar pil ek özelliklerden şarj hızını arttır kısmını açmanız gerekiyor
İlk aldığımda açmıştım o ayarı. Realmenin epey gerisinde hızlı şarj konusunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl geride mesela?
Realme GT Neo 5 modelinin 240W desteği var, dahası adamlar 320wlik şarj teknolojisi geliştirdiler. Epey de güvenli duruyordu.
Bizimkiler şarj olurken soba gibi ısınıyor, belli bir yerden sonra da şarj hızını düşürüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
wat olarak öyle bu telefonda 1000 döngüden sonra bile %90 kapasitesini korur deniyor .
-
67w şarj hızı ile 35 dakika diyor
Bende şarj %20 gösterdiğinde,telefonu şarj'a taktığımda 50dk gösteriyor bu ekran hocam.
Bende %20 de deneyim kaç görünecek bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X