Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
21
Favori
21.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 8/256 var ,saatlerce 120fps pubg oynuyorum, ısınma konusunda beni mutsuz etmiyor, bir rahatsızlık duymuyorum.
    Eski telefonum çelik çerçeveliydi resmen elimi yakardı, çelik çerçevenin adı var herkes kılıfla kullanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 21 Eylülde F6 elime ulaştı ..

yani dıyebılecegım ınstagram veya twitterda gezerken telefonda anormal ısınma başlıyor.

1 hafta bekleyeceğim , olmazsa 15 gun ıcınde ıade hakkımı kullanacağım..

Tek kusuru bu ısınması..

pil testi : 17:00 de %25 sarj varken koydum ( hızlı sarj aktıf) 17:40 gıbı full doluydu. ( Elime aldığımda telefon baya sıcaktı)

şu an saat 01:52 %16

oyun oynanmadı

1 -2 saat arası modem gibi kullandım

ve ınternette gezdım

Bu satırları yazarken ( ipadden yazıyorum) telefon soğuktu

deneme amaclı twıtter , menü , bınance , tradıngview

arka planda acıkken telefon yıne ısındı ..

abi bu nasıl bı sacmalık 😂

gelecek yaz o sıcaklarda bu sorunla kullanamayız ki biz bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroturk1923 -- 23 Eylül 2024; 1:59:31 >
  • Heroturk1923 H kullanıcısına yanıt
    Evet ısınma sorunu oluyor şöyle bir 10-15 dk sosyal medyada takılsak bile,ayrıca oyun oynarken çok ısınıyor ve fps çok düşüyor o akıcı ekran gidiyor kare kare atlıyor sanki ekran umarım güncelleme ile çözülür.

• Geliştirici seçeneklerinden güç tüketimi sekmesine tıklayıp fram rate monitörü açıp sıcaklık değerini yazar mısınız

Ben Adana'da kılıfla saatlerce 120fps pubg oynuyorum 46 dereceyi geçmiyor. Öyle kasada rahatsız edici el yakan bir sıcaklık zaten olmuyor.

Cihaz wildboost dengeli moddayken oyun oynuyorken 44 derece görürse fps kısar 120'deyse 43 dereceye düşene kadar 60fps'e çeker. ,wildboostu performans moduna almak lazım sabit 120fps verir. Ben sürekli oynuyorum saatlerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKaraoqLanl -- 23 Eylül 2024; 9:32:28 >
  • lKaraoqLanl L kullanıcısına yanıt
    Game boost'tan mı performans moduna alıyorsunuz hocam

• jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    evet, dengelideyken mavi renk , performans modundayken sarı renk olur. POCO F6 ***(ANA KONU)***

• Hatta ben meraktan memo marka bir telefon soğutucu fan aldım. Fanı kılıfın dışına taktığımda dahi cihaz çok iyi soğuyor. Wildboost dengelideyken 36,37 derecelerde 120fps pubg oynatıyor. Pek kullanmıyorum f6 çok ısınmıyor

Samsung s23 fanla pubg 100fps'te 46 derecelerde geziyor 120'ye almaya çekiniyor hatta ,videosu var youtubda.

F6 fansız max 46,47 görüyor 120fps'te
    POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)***

s23
    POCO F6 ***(ANA KONU)***

• hızlı şarj aktifse telefonu şarja taktığınızda 90w max yazması gerekiyor

Birde ekranın kapalı olması yani telefonun kullanılmıyor olması lazım yoksa hızlı şarj aktif olmaz. Telefonun ekranı açıksa yavaş şarj olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKaraoqLanl -- 23 Eylül 2024; 12:8:55 >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159633479

mesajıma güncelleme yapayım..

Gece telefonu sarja takmadım

sabah Uyanır uyanmaz takınca 45 dk da %9 dan %100 oldu ( şarjı hızlandır kapalı )

telefonu elime aldığımda yeniden baya ısındığını gördüm

biraz sosyal medyada dolaştım denemek ıcın (yarım saat ınstagram twıtter ara ara bınance tradıngvıew )

yenıden telefon ısındı

Aklıma telefonu yenıden başlatmak geldı

onu yaptıktan sonra

şu an modem olarak kullanıyorum ve ara ara uygulamaları kullanıyorum

hiç ısınma problemi oluşmadı.

sanırım telefona 2-3 gün süre vermek lazım ve yenıden başlatmak lazım 1 kere

pil durumu 🔋

Saat 10:04 aktif kullanım başladı

şu an saat 13:18 %76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroturk1923 -- 23 Eylül 2024; 13:18:48 >

Yani evet, bende alışkanlık olmuş uygulamadan çıkınca arka plandan kapatıyorum hemen. Oyuna vs girerken güvenlik uygulamasından veya gameboosttan belleği felan temizlerim telefonu hızlandıra basarım. Maksat arka planda boşa uygulama çalışmasın veya enerji tüketmesin.

Yeni cihazların kurulum aşaması ve pilin kullanım alışkanlıklarımızı öğrenene kadar 1 hafta 10 gün süreye ihtiyacı var. Bu süreçte ısınma olması normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google otomatik güncellemeleri kapatın bende ısınma olayında baya düzelme oldu

• Ben suan tayvan romundayım.mıuı mesaj arama takvim vs.oyun oynamıyorum suan mobil veri hediyem olduğu için wifi de pek kullanmıyorum.
    Cihazım rootlu bir çok uygulamayı dondurdum.
    Havalarda biraz soğudu onunda etkisiyle suan ılık derecesinden soğuğa doğru düştü cihaz.
    Güncelleme ile çözülür mü bilemiyorum fakat 8sgen3 işlemci ısınan bir işlemciyse güncellemede alsa yine ısınır cihaz.
    Cihaz hafiflik ekran boyutları taşınma olarak gayet iyi. Bana göre sorunsal sıcak havalarda biraz fazla ısınması başka bir sorun göremedim.

• Arkadaslar son guncellemeyi geçiyorum 1 hafta sonra yıne guncellerim

ısınma problemı 3. Günün sonunda bitti ..

belkide işlemci benım davranış biçimime ayak uydurdu bilemiyorum.

ama şu an ısı muhabbetı yok benım acımdan .. Allah Nazardan saklasın.

bugün yaşam tarzıma göre telefonu kullandıgım ılk gun dıyebılırım..

pil performansı 🔋

sabah 10:04 aktif kullanım basladı %100

şu an saat 00:08 %17

• Şükürler olsun ki benim telefonda ısınmıyor artık. Google güncellemeleri kapattıktan sonra düzeldi. Keşke bataryanın üstünden geçmeden bunu yapsaydım ilk günden beri. Batarya sağlığı ısıyla çok alakalı

• Biraz foto atayım🙂
    POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)*** POCO F6 ***(ANA KONU)***

• _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Play store otomatik güncelleme mi ?

• dimsum kullanıcısına yanıt
    Ben kameradan memnundum ,yinede bi google camera kurayım dedim ,kurduğum gün geri sildim. Stock kamera çok daha iyiydi.

Ana kamerada çoğu telefonla yarışır f6.

• lKaraoqLanl L kullanıcısına yanıt
    Evet

• Samsuna cihazimdan telefona smartswitch ile dosyalarimi tasimaya çalışıyorum. Fakat f6 da mtp modu açılmıyor. Konnektorle denedim olmadi. Cift tarafli typc ile denedim olmadi. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz lütfen? F6 da bildirim panelini indiriyorum ama MTP olarak değiştirilmiyor.
    POCO F6 ***(ANA KONU)***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihritalia -- 27 Eylül 2024; 20:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.