Şimdi Ara

POCO F6 ***(ANA KONU)*** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
23
Favori
23.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bahsettiğiniz soruna bende f6 da denk gelmedim,gelsem illaki kapanma yada hoparlöre falan verirdi sesi..
    Bu bahsettiğiniz sorun güncellemelerde format çekmemeden de kaynaklı olabilir(recovery formatı)..
    Cihazda bana göre tek handikap biraz ısınma olması oda önümüz kışa doğru olduğu için unutturacaktır kendini diye düşünüyorum.
    Hafifliği elde hissiyatı gayet güzel.
  • Cihaza dempered cam taktıran oldumu ,cihazla gelen ekran koruyucusunu söktürüp.
    Ben hala gelen ekran koruyucusuyla kullanıyorum pikselleme görüntü veriyor ekranda.Bulursam söktürmeyi düşünüyorum.
    X6 pro dempered camı uyar mı acaba bizim cihaza?
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Kutudan cikan kilif sanki cihazin biraz daha geç soğumasina sebebiyet veriyor gibi kiliflami kullaniyorsunuz hocam telefonu?
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Evet ne ile geldiyse öyle gri bir kılıf ve ekrana yapışmış olarak gelen filmle kullanıyorum.
    Bu arada kayıtsız 2.el olarak aldım.1.5aylık cihaz.
    Film piksel piksel gösteriyor ekranı ,bi ara sanki ekran koruyucu yok deniliyordu ondan merak ettim dempered cam kullanan var mı?
    Belki x6 pro dempered camı olabilir bizim ekranlara.
    Isınma konusu telegramda da epeyce konusulan konu 8gen 3 içinde ısınıyor deniyor. Demekki yeni nesilde en iyi cıkan 8gen 2 işlemci cıktı.
    8gen 1 de ısınıyordu 8sgen3 (f6) ve 8gen 3 ısınan işlemciler.
    Custom rom yükleyip ısınma dan bahsedenler yine var.Yani yazılımdan kaynaklı değil gibi.işlemci gibi görünüyor.
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt

X6 Pro camı olur, ben F6 için olanı X6 Proya takmıştım.

8gen3 Xiaomi 14 kullandım, evet ısınan bir işlemci. Bu işlemciyi kullanan cihazlar arasında en çok Xiaomi telefonlar ısınıyor. Yazılımın bence etkisi var.

8sgen3 aynı mimariyi kullandığı için ısınıyor ama 8gen3 kadar ısınmıyor performansı düşük olduğu için. Ne hikmetse yine 8sgen3 kullanan cihazlar arasında en çok F6 modeli ısınıyor.

Bir çok test videosu izledim, en yüksek sıcaklığa ulaşan cihazlar Xiaomi ve alt marka cihazlar oluyor. Ben bunda yazılımında etkili olduğunu düşünüyorum.

• Hepsiburada da engo poco f6 mat koruyucu almistim fakat söktüm sonra cozunurluk dustu diye
    Kilif olmasa cabuk soguyor telefon ama kilifta takmazsam bu sefer masanin uzerine vs koyunca deforme olma durumu oluyor vs
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

hocam kullanilmayan uygulamalari kapatin yada silin,%40 duzelme oluyor...

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Ben sırf ısındığı için hiç almadım hocam cihazı. İçimde ukte kaldı. Bir de Konya'da 2 tane Mi Store olmasına rağmen cihaz çıktığından beri hiç getirmediler mağazaya. Fiziksel olarak görme, deneme imkanım olsaydı alırdım belki. En sonunda Honor 200 aldım iyiki almışım diyorum 2 haftalık kullanım sonrası.

• POCO F6 ***(ANA KONU)***

%5 şarjla 44 dk dedi bende de, 0la koysaydim 50dk olurdu herhalde. 24dkda yüzde 70'e geldi, geri kalan 30 için de 20 dk gerekti. Tahmin ettiğim gibi 50’den sonra şarj hızı azalıyor, muhtemelen yarıya kadar düşüyor. Bu düşme olmasaydı 30dkda sarj ederdi.
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    POCO F6 ***(ANA KONU)***

Sizde daha az göstermesi lazım aslında

67w şuan 41 dak görünüyor

• 120w orjinal kullanmama rağmen 50dk yazdı birde,aynı şarj cihazı aynı kablo bu sabah taktım 31dk yazdı yine %20 de taktım şarj'a
  • Bu telefon sadece explorerda gezinirken bile niye ısınır ya araştırıp çözebilen varmıdır
  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt

Explorer dediğiniz nedir ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir internet sayfası hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

Herhangi bir internet sayfası hocam

Microsoft Edge yi kurun reklamları da engelleyip kullanın .

Ben bu şekil denk gelmedim .

• _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Firefox da tavsiye ederim reklam engelleme dahil birçok uzantı ekleme çıkarma bulunuyor
  • Cihaza sessiz sedasız Ai altyazı desteği gelmiş. İngilizce bir kaynağı dinleyip anlık Türkçeye çevirebiliyor. Çevirmede birkaç kelime geriden geliyor gibi hissettirdi ama finalde özet oluşturma kısmına basınca dertli toplu bir Türkçe çeviri sunuyor. İngilizce bir kulaklık incelemesini gayet anlaşılır çevirdi. Günlük hayat kullanımına da uygun gibi.
    POCO F6 ***(ANA KONU)***
    POCO F6 ***(ANA KONU)***
    POCO F6 ***(ANA KONU)***
    POCO F6 ***(ANA KONU)***

• Bende 12/512 alarak aranıza katıldım.. şuan için gayet güzel görünüyor..Kamera performansı baya iyi..
  • kamera performansı güzel, bende beğeniyorum.
    hyperos 2.0'ı merakla bekliyorum bu cihaz bu işlemciyle çok daha iyi olacak.
  • 12/512 modelini aldim. Simdi kuruyorum. Cihazda ılık bir ısınma var. Korktuğum kadar degil.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.