|
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (17. sayfa)
-
-
Cihaza dempered cam taktıran oldumu ,cihazla gelen ekran koruyucusunu söktürüp.
Ben hala gelen ekran koruyucusuyla kullanıyorum pikselleme görüntü veriyor ekranda.Bulursam söktürmeyi düşünüyorum.
X6 pro dempered camı uyar mı acaba bizim cihaza? -
Kutudan cikan kilif sanki cihazin biraz daha geç soğumasina sebebiyet veriyor gibi kiliflami kullaniyorsunuz hocam telefonu? -
Evet ne ile geldiyse öyle gri bir kılıf ve ekrana yapışmış olarak gelen filmle kullanıyorum.
Bu arada kayıtsız 2.el olarak aldım.1.5aylık cihaz.
Film piksel piksel gösteriyor ekranı ,bi ara sanki ekran koruyucu yok deniliyordu ondan merak ettim dempered cam kullanan var mı?
Belki x6 pro dempered camı olabilir bizim ekranlara.
Isınma konusu telegramda da epeyce konusulan konu 8gen 3 içinde ısınıyor deniyor. Demekki yeni nesilde en iyi cıkan 8gen 2 işlemci cıktı.
8gen 1 de ısınıyordu 8sgen3 (f6) ve 8gen 3 ısınan işlemciler.
Custom rom yükleyip ısınma dan bahsedenler yine var.Yani yazılımdan kaynaklı değil gibi.işlemci gibi görünüyor. -
X6 Pro camı olur, ben F6 için olanı X6 Proya takmıştım.
8gen3 Xiaomi 14 kullandım, evet ısınan bir işlemci. Bu işlemciyi kullanan cihazlar arasında en çok Xiaomi telefonlar ısınıyor. Yazılımın bence etkisi var.
8sgen3 aynı mimariyi kullandığı için ısınıyor ama 8gen3 kadar ısınmıyor performansı düşük olduğu için. Ne hikmetse yine 8sgen3 kullanan cihazlar arasında en çok F6 modeli ısınıyor.
Bir çok test videosu izledim, en yüksek sıcaklığa ulaşan cihazlar Xiaomi ve alt marka cihazlar oluyor. Ben bunda yazılımında etkili olduğunu düşünüyorum.
-
Hepsiburada da engo poco f6 mat koruyucu almistim fakat söktüm sonra cozunurluk dustu diye
Kilif olmasa cabuk soguyor telefon ama kilifta takmazsam bu sefer masanin uzerine vs koyunca deforme olma durumu oluyor vs -
hocam kullanilmayan uygulamalari kapatin yada silin,%40 duzelme oluyor...
-
Ben sırf ısındığı için hiç almadım hocam cihazı. İçimde ukte kaldı. Bir de Konya'da 2 tane Mi Store olmasına rağmen cihaz çıktığından beri hiç getirmediler mağazaya. Fiziksel olarak görme, deneme imkanım olsaydı alırdım belki. En sonunda Honor 200 aldım iyiki almışım diyorum 2 haftalık kullanım sonrası.
-
-
Sizde daha az göstermesi lazım aslında
67w şuan 41 dak görünüyor
-
120w orjinal kullanmama rağmen 50dk yazdı birde,aynı şarj cihazı aynı kablo bu sabah taktım 31dk yazdı yine %20 de taktım şarj'a -
Bu telefon sadece explorerda gezinirken bile niye ısınır ya araştırıp çözebilen varmıdır -
Explorer dediğiniz nedir ?
-
Herhangi bir internet sayfası hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903
Herhangi bir internet sayfası hocamMicrosoft Edge yi kurun reklamları da engelleyip kullanın .
Ben bu şekil denk gelmedim .
-
Firefox da tavsiye ederim reklam engelleme dahil birçok uzantı ekleme çıkarma bulunuyor -
-
Bende 12/512 alarak aranıza katıldım.. şuan için gayet güzel görünüyor..Kamera performansı baya iyi.. -
kamera performansı güzel, bende beğeniyorum.
hyperos 2.0'ı merakla bekliyorum bu cihaz bu işlemciyle çok daha iyi olacak. -
12/512 modelini aldim. Simdi kuruyorum. Cihazda ılık bir ısınma var. Korktuğum kadar degil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X