< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCO F6 ***(ANA KONU)*** (20. sayfa)
-
-
S23 256gb'dan gecen varmi arkadaslar?
S24 alacaktim.ama aptal Exynos ile gelince 8 Gen 3 deneyimlemek istedim.
Acikcasi oyun ile isim yok Ama 8 Gen 2 deki Pil performansı, Kararlilik, AI ozellikleri dolayısıyla F6 ilgimi cekti Foto ve Video ,Sosyal Medya, Gazete kullaniyorum cogunlukla.
Poco ve Xiaomi Konusunda ön yargılı degilim, gecmiste kullandigim bir cok modelinden memnun kalmistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 ultradan geçiş yaptım.malzeme kalitesi olarak ultra daha premium cihaz tabiki.Havalar serinledi işlemci cihazı cokta ısıtmıyor artık.
Ama samsung ve 8gen 2 işlemci , işlemci bağlamında daha stabil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.0.8 güncellemesi nasıl ? Isınmada artış oldu mu?Yada daha mı stabil?
8sgen3 Exynos 2400'den daha fazla ısınan ve bunu yarı performansla başaran bir işlemci :) Ex 2400 sadece mobil veride bir tık fazla pil tüketiyor harici sorunsuz işlemci olmuş. S25 bekleyin derim elinizdeki cihaz F6'dan daha iyi sonuçta. Gen3 serisi işlemciler olmamış verimlilik ve ısınma sorunu var bence heyecana gerek yok.
Çok minik stabilite artmış hissettim. Isınmadan yana benim bir şikayetim yok zaten yine de sanki ufak bir farkla ısı verimliliği yönünde de eskiye nazaran iyileşme olmuş diyebilirim. Çok fazla 120fps oyun oynadığım için biraz fark olduğunu hissettim gibi
f6'ya geçince neler hissettiniz ? Kullanmayanlar kamera ve yazılıma çok sallıyor poco tarafında, sizin tecrübeniz ne yönde ?
@ByÇINAR Ve @dragpit42 Yorumlarınız için teşekkür ederim.
s23'ün Garantisi bitmeden yeni bir cihaza geçmek istediğim için düşündüm açıkcası.
Daha Önce SD865 Poco f2pro kullanmış ve çok memnun kalmıştım, O yüzden acaba F6'yı denesem mi dedim.
Biraz daha bekleyim bakalım, yeni birşeyler çıkarsa veya s24 SD işlemcili cihaz gelirse ona geçerim artık.
s21-s21Fe'den sonra ağzı ile kuş tutsa Exynos'a geçmem sanırım 😊
-
Pil konusunda bende hiç fark olmadı.
Genelde xiaomi cihazlarla devam ediyordum bu sene s23 ultra furyası malum bende alayım dedim yakşasık 5 ay kulandım.Kamera konusında ön kamera hemen hemen aynı ama arka kamera tabiki samsung daha başarılı.
S23u biraz büyük ve ağır olduğundan taşıması zor bu cihaz daha rahat o bakımdan.işlemci bakımından oyun olmadığından cok bişey hissetmedim.
Isınma bu cihazda daha fazla yaz aylarında epey hissettirdi ama şuan havalar serin gayet iyi.
Mobil veri full açık wifi yok sabah 8 de şarjdan aldım suan kalan 61 fazlasıyla iyi.
Ben birde bu cihazı yurtdısı 2 el aldım 1 aylık 512/12 model bana 12500 e geldi.o bakımdan da fiyat olarak bu paralara gayet iyi.
Benim aradğım genel anlamda sd işlemci ve sony sensör varsa cihazda bana yeterli geliyor.
Şebeke wifi konusurken ekranın açılıp kapanma vs gibi sorunda yaşamadım.Yasa devam ederse 2025 eylüle kadar kullanabilirim diye düşünüyorum sonrasına bakıcaz artık 😃
Cihaza ne ekran koruma ne kılıf aldım o sekil kullanıyorum. Mi serilerine göre yarı yarıya fiyat farkı var hem yurtdısı hem yurt içi.Onun için çok da fark vermeye gerek var mı bence yok diye düşünüyorum.ama aklımda mi 13 global verdiyonda alınabilir di yada mi 13 pro da olabilirdi diye düşünmedim değil 2 side 8gen 2 işlemcili.
Kılıfsız kullandığınız için ısıyı hissediyorsunuz o zaman, ben de kutudan çıkan kılıfla ve ekrandaki fabrikasyon nano filmiyle kullanıyorum. Ekranda jelatin var ama sadece çizilmeye karşı korur düşerse sıkıntı.
Aynen ön kamerası güzel , arka kamerasında da çok bir oyuncak yok misal 3x optik zoom aramayanlar için gayet kaliteli bir performans veriyor.
1.0 8.0 güncellemesinden sonra cihazın daha seri çalıştığını düşünüyorum, ayarlardan animasyon hızınıda dengelide kullanıyorum.
Pek bir sorun görmüyorum ama bu cihazın yazılımının daha da kusursuz olmasını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü çok iyi bir işlemcisi mevcut. Isınma olsun, stabilite olsun daha da iyileşmesi lazım.
Hyperos 2.0'ı merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKaraoqLanl -- 4 Ekim 2024; 17:43:34 >
Yanlıs anlaşıldım kılıf cam almadım derken cihazın kutusunda çıkanlarla kullanıyorum.Dışardan almadım.
Kılıf tavsiyesi olan var mı?
https://www.aliexpress.com/item/1005005511444380.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000172532439&aff_fcid=037c6b713d3b49c192372f30cc50daa0-1728120616089-06966-_okA54M5&tt=MG&aff_fsk=_okA54M5&aff_platform=default&sk=_okA54M5&aff_trace_key=037c6b713d3b49c192372f30cc50daa0-1728120616089-06966-_okA54M5&shareId=6000172532439&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=18506103555c4db984b0ccec3bdabde2&afSmartRedirect=y
Elimde bu kılıftan mevcut, F6 almadığım için elimde kaldı hiç kullanılmadı. İsteyen olursa özelden iletişime geçebilir, kılıf arayanlarada şiddetle öneririm. Her cihazıma alıyorum bu markanın kılıflarını. Honor 200 için çıkmasını bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Otomatikte mi çektin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet otomatik mod
-
Fazla fazla yeterli bir kamerası var, normal bir gözle bakınca bence görüntüler süper
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X